"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря,Brayda

# 451
Жестоки сте!  Heart Eyes
Почвам от утре, трети ден кървене, ама по-добре късно.  Mr. Green
Помни,че при дигитален тернометър задръж до 4-5 мин след като избибка Simple Smile
Ха, това не го знаех. Мерих днес, но само докато избибка. Благодаря!

# 452
  • София
моя термометър примерно като избибка приключва с меренето, за това по-добре си прочети опаковката какво пише - дали трябва да чакаш време след сигналите или не

# 453
Момичета и днес я няма вещицата,както ви казах вчера си направих един тест шуарчек,който беше отрицателен,възможно ли е все още да не отчита и кога според вас да си направя втори? П.п когато ходих на лекар ми каза,че все още не може да прецени,защото лигавицата е подута както при м.така и при бременност,това мисля,че съм го писала в предните коментари,за което се извинявам,че се повтарям,но наистина не знам какво да правя,защото ми е редовен,а така искам да видя двете чертички...

# 454
  • София
какъв тест направи, кога трябваше да ти дойде?
За да си 100% сигурна, отиди и пусни един кръвен тест - прави се във всяка лаборатория по всяко време на деня и резултатите излизат след няколко часа

# 455
Аз мисля , че ако вече има ден или няколко дни закъснение трябваше да покаже .

# 456
Преди четири дни трябваше да ми дойде,то принципно утре трябва да ми свърши,но я тя още я няма...

# 457
  • София
4 дни закъснение на много редовен цикъл и отрицателни тестове почти значи, че не си бременна.
въпреки всичко, знам че надеждата умира последна и те разбирам, но освен кръвен и след това лекар, нищо друго не може да ти даде 100%

# 458
Благодаря много,взела съм си престо утре сутрента ще направя,ако не другия месец продължаваме

# 459
  • София
ако е отрицателен и не ти идва и станат 7-10дни закъснение е хубаво да отидеш на лекар, защото може да имаш киста, която да задържа цикъла.
Пожелавам късмет и да кажеш какво е станало

# 460
Спокойна съм относно кисъите,защото ден преди да ли дойде ходих и ми казаха,че всичко си е нормално или не показва бременност от првият път,защото чхг ми е ниско  все още или нещо от климата най-вече на това го дължа,но надежда още малко имам,тъй като съм чела в други теми на Мами,които до 2 месец не им е показвало

# 461
  • София
има жени, на които уринарните тестове не отчитат, но кръвните са 100% сигурно положителни.
Аз лично не бих се обнадеждавала толкова - бих пуснала кръвен, за да знам.
Ако си сменила климата е много много вероятно от това да е.

А като си била на АГ каза ли ти нещо за маточната лигавица?

# 462
Ами след като й казах,че правя опити и би трябвало да ми дойде "утре" в деня когато ходих ми каза,че в момента не може да разбере,защото и при бременност и при м. лигавицата е удебелена,но иначе всичко ми е наред

# 463
Не пускай два поста един след друг, а редактирай предишния си! Peace

# 464
  • SOFIQ
Имам малко нужда от помощ вчера направих тест който е 4 дни преди очаквания цикъл не съм го правила с първа сутрешна урина а следобяд и след това съм го снимала според вас има ли втора черта?

http://prikachi.com/images.php?images/919/8482919s.jpg

Общи условия

Активация на акаунт