"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На коя минута е сниман, изглежда ми като изпарителна, на снимката се вижда по-скоро сивеещо нещо, но се вижда и бяла черта...
Повтори утре или в други ден за по-сигурно. Ако това което се вижда е бременна чертичка, то утре би трябвало да се вижда по-добре с първа урина.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 09:43 от Brayda

# 466
  • SOFIQ
На коя минута е сниман, изглежда ми като изпарителна

Сниман е на 7,8 мин от както е направен и след това след 5 часа още не е изчезнала а и днес там си стои изпарителните не се ли махат а и има време ще почакам за сега с втория тест

# 467
  • София
не, изпарителните не се махат.
На теста ти не се вижда да е розова чертичката, а по-скоро сива или бяла. Моите изпарителни на престо и те се появяват по това време, на др ден повтарям и няма нищо по-различно.
Когато бях бременна на 10-ти ден от О имах мноого бледа, но видимо розова черта. Всеки следващ ден ставаше по-наситена. За това като не съм сигурна какво виждам, повтарям теста на др ден или след 2 дни и ако пак е това положението - просто е била изпарителна. Това е...

# 468
Момичета, този месец пак не успяхме, но поне вече съм наясно с мерене на бт и тестовете за овулация, та продължаваме със стабилна работа Simple Smile Късмет на останалите и когато има развитие пак ще пиша.

# 469
Ами, след избипкване го махам, защото гасне. При гинеколожката ще съм на 11-я ден от цикъла, тигава ще обсъдим и Дуфастона. Дано се види нещо - лигавица, фоликули, та да се ориентираме дали месеца е добър. Аз и с тази цел започнах да меря БТ, да мога да й дам максимално много информация. Ще следя и цервикалната слуз.
Като стана дума - някъде четох за пиенете на сироп за кашлица, за втечняване да го наречем. Вие знаете ли нещо по въпроса  Simple Smile

# 470
  • София
не бих си правила експерименти ако нямам нужда от сиропа Simple Smile

# 471
  • София
Сиропът за кашлица трябва да е с Гуаифенезин. Той влияе върху ЦС.

# 472
  • София
Имам малко нужда от помощ вчера направих тест който е 4 дни преди очаквания цикъл не съм го правила с първа сутрешна урина а следобяд и след това съм го снимала според вас има ли втора черта?

http://prikachi.com/images.php?images/919/8482919s.jpg

Това си е абсолютна черта Simple Smile такава е просто защото е направен рано теста и с неконцентрирана урина. Утре направи пак с първа урина и ще имаш доста по-дебела черта Simple Smile

# 473
  • София
Имам малко нужда от помощ вчера направих тест който е 4 дни преди очаквания цикъл не съм го правила с първа сутрешна урина а следобяд и след това съм го снимала според вас има ли втора черта?

http://prikachi.com/images.php?images/919/8482919s.jpg

Това си е абсолютна черта Simple Smile такава е просто защото е направен рано теста и с неконцентрирана урина. Утре направи пак с първа урина и ще имаш доста по-дебела черта Simple Smile

Да, май е наистина черта. Утре пак направи и да ни се похвалиш!  Grinning

# 474
  • София
По отношение на уринните тестове, понеже видях, че е ставало дума в темата, при последната ми бременност на бЧХГ кръвен имах 85, на уринене престо дооооста бледа 2ра черта. Така че определено не вярвам на това, че показват над 25 единици. От друга страна, правила съм и Престо, цяла седмица по-рано от датата на М и имах съвсем видима втора черта, тогава обаче не съм правила кръвен и не зна тази черта на каква кръвна стойност на хормона отговаряше.

# 475
  • София
Нивата в кръвта и в урината са различни. Затова и в кръвта се казва бета-ЧХГ...
Обикновено отнема време ЧХГ да започне да се отделя в урината, след като вече го има в кръвта на майката.

# 476
  • София
По отношение на уринните тестове, понеже видях, че е ставало дума в темата, при последната ми бременност на бЧХГ кръвен имах 85, на уринене престо дооооста бледа 2ра черта. Така че определено не вярвам на това, че показват над 25 единици. От друга страна, правила съм и Престо, цяла седмица по-рано от датата на М и имах съвсем видима втора черта, тогава обаче не съм правила кръвен и не зна тази черта на каква кръвна стойност на хормона отговаряше.

Така е, при някои жени,които имат ранна овулация, включително и при мен, бета-ЧХГ се отделя много рано. Аз и двата пъти, когато бях бременна, имах положителни тестове Престо и Шуър Чек 9-10 дни преди датата на цилъла ми.

# 477
  • София
на моя монитор теста на Мони изглежда така - има очертания от двете страни на бяла черта. Не се вижда една розова, дори и бледа черта.
Ако се вгледате вижда се все едно има една дебела бяла черта и от двете й страни като очертания от по-тъмно.
Не казвам, че не е бременна, просто аз съм имала адски много такива и това много прилича на моите.
Аз съм ветеран в тестовете (според моите представи), както го наричат в една друга тема - тестохолик и съм се нагледала на какво ли не.
Сигурно ако ви бях показала моите - щеше поне 10 от 12 тук да ми кажете, че имам черта.

Но проверката е задължителна - нов тест утре или в други ден, ако има ЧХГ, то ще се увеличи и чертата ще си проличи.

# 478
Здравейте на скоро писах и сега пак, тъй като все още не ми е дошло  предният месец ми дойде на 27.10 ,а никога не ми е закаснявало дори ми идва с дни по  рано от датата на предните месеци и горе долу на 25 дни ми е цикъла ,но вече са 31 и както бях споменала никога не сме го правили с презарватив или не сме взимали други мерки, преди от рано се притеснявах преди да ми дойде на празно и внушения бол,а сега чакам търпеливо ден след ден да ми дойде. Имах до преди дни зверски апетит и нон стоп ядене сега само болки в гърдите. Направиих тест, но при вечер и само две капки урина върху теста, а пише от 3  до 4 и си беше отрицателен. Дори корем не ме наболява както обичайно преди цикъл от далече получавам предменструалните симптоми.  Моля за мнение и съвет.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 20:50 от T_100ianova

# 479
Здравейте. С моя приятел се опитваме да имаме бебче вече година, но не се получава. Имам нередовен цикъл и ходих по лекари за да разбера защо не се получава. От 3 месеца съм на Дуфастон. Този месец ми закъснява вече 4 дена и реших да пробвам първо с домашен тест за бременност с сода. Когато го направих, содата започна да шуми и се получи лека пяна на повърхността. Ако някой друг го е пробвал и е имал същия резултат, моля да сподели дали е бил с положителни признаци.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт