Отговори
# 510
Темата за количките е наистина  много полезна, най-малкото поне вече знам какви са ми критериите за количка, понеже аз и такива нямах. Относно за коша за новородено при мен е задължителен. В Дания си е студено и лятото, пък и аз мисля, че е най-удачен за новородено.
Ще поразгледам в нета, пък като се прибера за Коледа ще обикалям по магазините, че тук са еднии тромави, голееми, гадни и старомодни.  Grinning Малко преувеличих, ама така де, не ги харесвам.
Ако се спра на нещо, ще докладвам.

ПС: Утре ще си видим бебчеетоо  Grinning Grinning Grinning

# 511
момичета утре ще ходите ли да пазарувате в хиполенд ?

# 512
момичета утре ще ходите ли да пазарувате в хиполенд ?
Аз ще пазарувам онлайн

# 513
Аз вече поръчах подаръци по миналите намаления в mytoys.de. Имам да докупувам още някои дребни неща, но едва ли ще ми остане време да отида до Хиполенд през деня, а вечерта не ми се мисли какво ще е .

@fifolina_savova, при онлайн пазаруването май не ти гарантират, че ще има наличност при изпращането на доставката ти. Т.е. ти уж пазаруваш, но наличностите не се отразяват в момента.

# 514
Хаха, paulie, дай Боже третото да е госпожица, но това с тази вирната пишка, дето ни я показа днес, хич не минава за момиче.  Laughing
Дано бързо се оправи момчето ти и да не е нещо сериозно! Той е малък, по-лесно е на тази възраст.

Аз ще пазарувам утре на място в Хиполенд. Избрала съм някои неща, знам им редовните цени и ще видим ще ги намалят ли реално или ще се циганосват.

# 515
дайте идеи вие какво сте на пазарили до сега ,направо главата ми е каша ,аз още нищо не съм от къде да почна .
нещата,които са по принцип в промоция имат ли намаление или не?

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 17:10 от charlie

# 516
  • Нейде из лудите гори...
Позволявам си и тук да пусна обявата на моя позната, тъй като fifolina_savova е показала именно тази количка. Chipolino Etro, количката е купувана пролетта и още е в гаранция  Peace

# 517
Зеленоочка Къде съм чела пак ... леле с трима мъже , че и за още едно дете си мислиш ..Майка героиня си ти Simple Smile  Ще има : Мамо , мамо батко ме научи да пикам без да си държа пишката ( мама бърше пикано ),  1-2-3 год. по-късно : Мамо , мамо , пък батковците ме научиха да пиакам права - от всички момичета , само аз мога така ( мама пак бърши тоалетна) Joy Joy Joy Joy Joy  newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм набелязала 2 -3 подаръка за малкото за Коледа и утре в 10 ще избягам от работа и ако наистина са намалени и ги има - ще ги взема . Ако не - здраве да е. Но за бебето не смятам да пазарувам - рано ми е нещо , още повече че първо трябва да ми върнат нещата от баткото и да направя разбор Simple Smile

# 518
  • София
Здравейте,
аз снощи имах стягания и днес отидох на лекар.Бебка си е добре,расте си и всичко е наред.Върви си в нормите и си отговаря точно на седмицата.Само аз където толкова много се шашардисвам с този корем.Не мога да разгранича кога състоянието ми изисква да отида на лекар и кога всичко е наред,ама като за първа бременност сигурно е нормално да се чудя така.
  paulieM ,такъв е живота на мъжките майки  Laughing А девойката милата,на какво друго да я научат тези батковци!
 charlie и на мен ми е каша с пазаруването,затова съм го оставила за по-натам.Дано някой се включи в един момент със примерно списъче.
Бягащата с вълци,запазена изглежда количката,мисля че бързо ще си намери собственик!

За количката,харесала съм няколко и ще видя накрая на коя ще заложа.Нова ще взема,пък като спрем да я ползваме ще я предложа в ОЛХ като един коректен продавач,или пък ако има нови коремчета с бебоци около мен с радост ще я дам да я ползват.Поръчала съм си бебевалеж  Laughing

# 519
Момичета, според мен е по-точно да се разделят количките на такива походящи за бебета от 0-6 месеца, и на такива за след 6 месеца. Първите 6 месеца бебето трябва да лежи на плоска и твърда повърхност, и кошът за мен е задължителен по тази причина, а не защото е зима или лято. След това вече със седалка, като почне да стои седнало.

# 520
ПолиJoy представих се го! Аз бях така с брат и четири първи братовчеди. Много ми беше мъчно, че нямам пишка като техните.  Blush

Чарли, стоките на промоция няма да бъдат допълнително намалявани. Така ми обясниха. Продавачката ми рекламираше помпа за кърма на Авент, в момента била на супер цена, на аз си имам на Медела и нея ще си ползвам.
За пазаруването- харесай си списък от нета, редуцирай го според твоите предпочитания и действай по него.

Bubble, с първа бременност е така, всичко ти е непознато и се плашиш от нормални за бременността неща. И аз съм търчала до спешното, защото един ден ме е пропуснало повръщането.  Laughing Сега я карам много по-уверено и спокойно.

Съгласна съм със Суши за количките. То всякак може, но ако човек има възможност, коша хич не е излишен.

# 521
  • Пловдив
Относно  количките и аз съм на същото мнение като Суши и Зеленоочка. Коша не е зимен, а се води кош за новородено. Много често го наричат зимен, но е грешка. Може да си се ползва за летни бебчета без проблем Simple Smile

# 522
дайте идеи вие какво сте на пазарили до сега ,направо главата ми е каша ,аз още нищо не съм от къде да почна .
нещата,които са по принцип в промоция имат ли намаление или не?
До тук купихме легло с матрак, стикери бебе в колата (защото бяха сладки) и дрешки, предимно бодита.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 19:15 от алби

# 523
  • София
Момичета вие имате ли киселини и ако да как се справяте с тях аз днес се събудих с ужасен дискомфорт и пих малко сода но ако ще е така всеки ден....

# 524
Момичета вие имате ли киселини и ако да как се справяте с тях аз днес се събудих с ужасен дискомфорт и пих малко сода но ако ще е така всеки ден....

Аз от скоро имам нощно време парещи киселини. Прочетох в Интернет някои съвети като: да не се яде 3 часа преди лягане, ако получиш докато лежиш, трябва да си вдигнеш главата на висока възглавница (или 2 една в/у друга) и на мен ми помага за сега. В началото много ми олекваше и от газирана вода. Чувала съм, че има и медикаменти за киселини при бременни, но трябва да попиташ лекаря си. Иначе след 5 месец почти до края все ще си имаме киселини Sad   така казват...

Общи условия

Активация на акаунт