Отговори
# 345
  • София
Suzi_to ,това със шарките не е вярно,други работи може и да носят,но шарките си ги имаме и тук,че даже им е и сезон.
 А кръвното го меря и обикновено е 110,а вчера може и ниско да е било,защото като за ниско ме болеше,или съм събрала границите.

# 346
Момичета, извинявам се предварително за мрънкането, но втора седмица съм с ужасна хрема. Само това, не съм болна. Има линякой с моя проблем и червено носле да сподели опит?

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 17:35 от алби

# 347
  • София
Момичето, извинявам се предварително за мрънкането, но втора седмица съм с ужасна хрема. Само това, не съм болна. Има линякой с моя проблем и червено носле да сподели опит?
На мен ми се запушва понякога носа,четох че било нормално,но за хрема и течове,не знам!И също много кихам,правя едни серии от по 10 пъти,побъркващо е.

# 348
Здравейте момичета аз съм в 17 седмица и забелязах, че от няколко дена съм много подута краката ми са двойни направо нямах глезени вчера. До преди няколко дни всично си ми ставаше и изведнъж имам чувството, че всичко ми е тясно. Вие как сте?

# 349
  • София
*Bubble* И аз кихам на подобни серии и единствено ме е страх малкото човече да не му стане нещо от всички тези напъни.

Вие пиете ли вече разни витамини на мен лекарката ми каза за сега нищо чак януари февруари да пия. Аз имам едни на Джеймисън но не смея на своя глава.

# 350
  • София
Здравейте момичета аз съм в 17 седмица и забелязах, че от няколко дена съм много подута краката ми са двойни направо нямах глезени вчера. До преди няколко дни всично си ми ставаше и изведнъж имам чувството, че всичко ми е тясно. Вие как сте?

Консултирай се с лекар за всеки случай! Обикновено към 8-9 месец е нормално да се подуваш така, в 17 седмица ми се струва много рано.

# 351
Suzi, аз пия от преди да забременея, само във втори и трети месец ги пиех на няколко дни веднъж (фолиева всеки ден), а сега ежедневно. Пия Pregnancy Complex на Viridian.

А момичета вие правите ли упражнения? Аз основно вървя пеша, но почнах и клекове и разтягания от време на време. Също така, какво мислите за pelvic floor упражненията?

# 352
Suzi_to, аз пиех фолиева киселина до 3-тия месец, след това Фемибион и Феро-Фолгамма, второто ми каза да го пия до края, тъй като хемоглобина ми е 103 още сега, нататък не знам какво ще го правим, дано да се подобрява с хапчета.

# 353

Консултирай се с лекар за всеки случай! Обикновено към 8-9 месец е нормално да се подуваш така, в 17 седмица ми се струва много рано.

Не се стресирай, но трябва да видиш и то бързо да не би да има някакъв проблем с бъбреците ти.

# 354
  • София
За главоболието и мен много често ме боли главата, имах цяла седмица в която не спря и си купих апарат за кръвно, обикновено ми е 60-70 на 100-110, поне не е високо  Peace
За нослето моето от около 10 дена много се запушва и две сутрини ми тече кръв, но хрема нямам, четох че било нормално, ама така се напъвам да се издухам  Rolling Eyes много гадно
И последно и за витамините да се изкажа  Mr. Green до края на третия месец пих фолиева киселина и от тогава съм на Прегнакеър

# 355
  • Варна
Постоянно съм с главоболие, мисля че е нормално, кръвното е ОК.
Оттока на краката е хубаво да се провери, раничко е за такива.
Пия си фолиевата киселина и от време на време и витамини на Джеймисън. В началото ги пиех редовно, защото ми беше доста ограничено храненето заради гаденето.

# 356
  • София
Хей,здравейте Simple Smile
 Нямам търпение да видим утре бебока,ех един месец не съм ходила на преглед,струва ми се цяла вечност!Дано всичко е наред Praynig
 Ще запиша час и за втората фетална.

За витамините аз съм писала,че още от началото си пия Фемибион,вече минах на двойката.Пия и Биозин мама.И все пак гледам да хапвам повечко плодове и зеленчуци преди всичко.Витамините са си допълнение.
 Сега погледнах състава на витамините,има вътре 200 мг фолиева киселина,а във Фемибион 1 (тези за първия триместър) е имало 400 мг.

# 357
И аз съм същата с подуването на краката и на мен ми се струва рано, но гледам да не си мисля лоши неща. В събота трябваше да съм на ЖК, но се отложи, че доктора бил на семинар, та в сряда ще ходя и ще питам - дано не е нещо сериозно  Praynig

# 358
Добро утро от мен:) Аз да се оплача, че детето сополиво и решихме да си останем вкъщи днес. Обадих се на учителката в градината, а тя ме сюрпризира , че имало едно дете с конюнктивит( А очите на малкия бяха много червени в събота, но си помислих, че може да е от басейна в градината....ако си е махал очилата). Та така - следобед ще го водя на док да каже дали очите са му били червени от хремата, или хремата е от очите  newsm78 newsm78 newsm78 Поне няма температура.. което е добре.
Надявам се да си почина и аз малко- че събота и неделя бяхме самички и го водих на кино и в зоологическата градина ..и доста се поуморих , честно казано.
Ellie, velikova - надявам се това с подуването да е само еднократно и да не е опасно - да не би да сте се преуморили от ходене ??Или пък да задържате вода ( аз бях се подула като плондер миналата Б още в 3-4 месец) bouquet bouquet bouquet

# 359
Здравейте момичета,

отдавна не съм писала, най-после ви изчетох Simple Smile
да се отчета и аз- в петък бях на преглед, бебчо е добре, развива се нормално, маха с ръчички, вече е 157г. Видя се и пола- ще си имаме момченце Simple Smile Всички са много щастливи, защото в родата все момичета. Дъщеря ми  и тя е много щастлива и обяснява, че ще си има братче Simple Smile

Да се включа по въпроса със запека- предната бременност и аз имах проблем- помагаше ми счукано ленено семе, 3-4 пъти в седмицата по една лъжица смесена с кисело мляко. Ако е много зле положението има и едни свещички- Eva Q, подходящи са и за бременни. Знам колко е неприптно и дискомфортно, дано ви минава бързо.

Благодаря за книгите, които сте споделили. Набелязах си две три. От предната бременност имам
ето тази, много просто е обяснено какво се случва с бебето и майката през всяка една седмица- http://sluntse.com/%D0%B0%D0%B7-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B1%D1%80% … B0-%D0%BA%D0%BD-1

За кърменетоо препоръчвам тази книга. Много просто и ясно е написана. Според мен първо е добре да се прочете тя и после като надграждане посочената от вас Книга за кърменето.
https://www.helikon.bg/books/85/-%D0%90%D0%B7%D0%B1%D1%83%D0%BA% … D0%BE_149894.html

Да се похваля, че от няколко дни не ми гади вече толкова и съм една идея по-активна и неуморена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт