Японско чудо - тема 26

• 121 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!  Peace И аз се включвам в диетата от днес, целта ми е да сваля поне 5-6кг (макар че имам малко повече за сваляне, но като за начало и това ме устройва). Сега съм 61кг. Искам да ви попитам след диетата как се процедира, понеже много ме е страх накрая да не си кача двойно сваленото?

# 631
  • област Софийска
Здравейте! Никой не пише в тази тема май. Спазва ли я някой диетата? Има ли резултати и какви? Аз започвам от днес.

# 632
Здравейте. След дълго мислене и четене на всевъзможни коментари реших да изпробвам тази диета. Стартирам я днес: 3.05.2017год
Имам за сваляне над 30кг, но за начало искам да премахна ударно 10. Надявам се с тази диета да успея! Ще е хубаво ако се включат още дами, за да се окуражаваме взаимно. Simple Smile Успех на всички!

# 633
  • софия
С теб  сме Мая, успех! Аз два пъти я правих и двата пъти ми даде голям старт за свалянето на кг. Скоро я направи за 1 седм. - 3 кг. , но продължавам да свалям и свалих още 2 кг., нищо че ям от всичко, но по-малко, не се тъпча. Първият път беше същото и отслабнах десетина килограма, като и вечер въртях вкъщи велоергометора. Сега освен, че съм намалила количеството на храна, ходя и на аеробика, която също много ми намали обиколките - 8 см. гръдна, талия, ханш. Та съвета ми е да опиташ да включиш и спорт. Ще се получат нещата, вярвай и живей с тази нагласа!

# 634
Ох много се радвам, че писанието ми няма да се изгуби като глас в пустиня!
Истината е, че ходих при личната и тя ме подкара: кръв и урина, кардиограма..мерки и кантар... Това беше момента, в който осъзнах, че наистина имам крещяща нужда да отслабна. Слава Богу, че поне съм висока (172см)..  Мотивацията ми е до небето!
Сутрин правя упражнения вкъщи + залагам на дълги разходки. Ще намеря време и да тичам поне по 2 пъти в седмицата. Четох доста за диетата и всички споделят, че освен килограми си личат и свалените сантиметри.
Та.. днес ми е 2ри ден и се чувствам много добре. Позволих си следобедно хапване - грейпфрут, защото бях многооо гладна  Mr. Green Тази сутрин се събудих бодра, свежа и без подути пръсти на ръцете т.е. тялото ми е започнало да се отърва от задържана вода, което си е сууупер новинааа  Hug newsm10 newsm03
Ще се изтегля чаак на 15я ден, а до тогава ще направя всичко което зависи от мен, за да сваля поне 8 кг!
Ще опитам да съм редовна във форума току виж успея да мотивирам още дами.  bouquet

# 635
Привет на всички, които ще четат тази тема в бъдещето Grinning
Днес ми е 4 ден от диетата. Чувствам се добре. 3-я ден беше най-критичен.. умрях от глад! Grinning Не съм се теглила, но определено се усещам по-лека, а и дънките ми са по-свободни. Ще продължавам да пиша в темата, ей така за кураж. 😊

# 636
Мая, и в настоящето те четем  Laughing
браво на теб и продължавай да споделяш успехи  Peace  

# 637
хахах радвам се Grinning
 Вчера беше Гергьовден и беше неизбежно.. изядох 1 шопска салата и 1 малко парченце пилешки жулиен  Embarassed Embarassed Embarassed Принудена бях не, че ми се ядеше.
Днес ми е 5ти ден , пропуснах закуската от настърган морков, защото след снощния купон се събудих на обяд. Сега ще ям печена скумрия с домати и мисля по-късно да ръфна 1 морков нищо, че днес няма вечеря.
А за утре (ден 6) за обяд – две големи парчета пилешко месо (варено или печено) и салата., НО ще го заменя с телешки стек. Не мисля, че ще е фатално даже ми се струва, че е и по-добрия вариант.
Пия доста вода и течности като цяло. Това е за сега.  Hug bouquet

# 638
Здравейте! От днес, с мъжа ми сме започнали диетата. Надявам се и мен да ме приемете в групата! И аз съм с около 30 кг. за сваляне. Sad Rolling Eyes bouquet

# 639
Ее супер вече не съм сама! 😊😊😊 Пожелавам ви успех и на двамата!
 bouquet

# 640
Благодаря, подобно!  bouquet Heart Eyes Още от първия ден съгрешихме с малко топено сирене (уж домашно) и соево мляко..  Embarassed Дано утре да е по-добре.  Sad

# 641
Мога ли да я позлзвам след плодолечение?

# 642
Здравейте 🙆✌ Днес ми е заветният 7ми ден! Половината минаааа  Party Вчерашната вечеря се съ6тоеше от 2 сварени яйца и морков, но реших малко да я попромена като си направих яйцата бъркани без мазнина с 2 лъжице обезмаслена и обезсолена извара. Стана вкусно. Опитвам малка да пречупвам менюто, за да не ми писне и да не се налага да ям на сила.. Не смятам, че съм нарушила диетата при положение, че към белтъчини добавям още белтъчини. 😊
При останалите как върви?

# 643
Мога ли да я позлзвам след плодолечение?
Според мен тази диета ще се отрази доста добре след плодолечение.

# 644
  • софия
Браво Мая и успех на останалите! Ще се получат нещата, сигурна съм. И аз не спазвах много стриктно диетата, правих си фрешове, защото глада особено в първите дни наистина е убийствен, но пак имаше ефект и се чувствах супер. А като вземе и да ти личи и да ти казват околните, че си отслабнала още повече се мотивара човек.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт