Японско чудо - тема 26

• 121 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Благодарим! И поздравления, Мая! Да се похваля, днес съм -600 гр.  Grinning Не знам как ще продъжи, но днес се чувствам добре от този факт, имайки предвид, че вчера започнахме.
Мая, удобно ли е да те питам ти досега, ако се следиш какви са резултатите ?  Embarassed
 Hug

# 646
Мога ли да я позлзвам след плодолечение?
Според мен тази диета ще се отрази доста добре след плодолечение.

Благодаря ,скоро идвАм при вас Simple Smile

# 647
Благодарим! И поздравления, Мая! Да се похваля, днес съм -600 гр.  Grinning Не знам как ще продъжи, но днес се чувствам добре от този факт, имайки предвид, че вчера започнахме.
Мая, удобно ли е да те питам ти досега, ако се следиш какви са резултатите ?  Embarassed
 Hug

Ами с удоволствие бих споделила резултата си в цифри, но реших да се изтегля на края на диетата, а и нямам вкъщи кантар.. Определено съм отслабнала. Аз самата го виждам и го усещам. Чувствам много приятна лекота. Разсипвам се да ходя по малка нужда. Grinning
Имам един съвет към всички, които тепърва започват диетата: не робувайте на това, което ви е зададено! Например: Ако пише, че трябва да ядете пилешко, а на вас ви е писнало от него ами сменете си го с риба/телешко/свинско - с някакво друго не мазно месо. Това не означава, че сте нарушили диетата! Преспокойно можете да заменяте едни белтъчини с други. Пожелавам ви успех и силна воля, защото първите 3 дни са най-тегави след това става лесно. Ще се радвам ако споделяте вашите ежедневни успехи за съжаление аз няма да мога.  bouquet

# 648
Ехооо? Къде изчезна народа?  Whistling

Днес ми е 9ти ден и се чувствам повече от перфектно! Включвам се само да се разпиша Grinning
Очаквам вашите резултати!

# 649
аз я карам по някакъв мой си вариант, понеже не ям месо, го пропускам, предимно на зелени салати и яйчица

# 650
аз я карам по някакъв мой си вариант, понеже не ям месо, го пропускам, предимно на зелени салати и яйчица

Добави прясно мляко и кисело. Simple Smile

# 651
И аз започнах да не я спазвам като хората Sad Добавям и заменям храни, като гледам да са протеини, но пак, не мисля, че има ефект, кантарът показва същото, а днес и +300 гр.  Cry

# 652
Maria_ch явно не правиш нещо както трябва.. Сподели какво заменяш и как?

# 653
Здрсвейте Мами и от мен. През последните год имах мн проблеми с хормоните- и кг ми са постоянно +/-. След 17 дни заминавам на почивка, а за мой ужас днес остснових че съм 66 кг, при височина 160см това е мн за мен. Искам поне малко да вляза във форма- така че стискайте пслци, и с ваша подкрепа ще се боря с кг и банския да стои по добре 😳🤓🤓. Утре ще отчета

# 654
Здрсвейте Мами и от мен. През последните год имах мн проблеми с хормоните- и кг ми са постоянно +/-. След 17 дни заминавам на почивка, а за мой ужас днес остснових че съм 66 кг, при височина 160см това е мн за мен. Искам поне малко да вляза във форма- така че стискайте пслци, и с ваша подкрепа ще се боря с кг и банския да стои по добре 😳🤓🤓. Утре ще отчета
Днес издържах- 1 ден ментов чай
2 яйца( сварени на обяд)
Пилешко Гилен на грил със салата.

Утре продължавам- мами никой ли няма да ми прави компания?

# 655
Аз не съм мама все още, но ще ти правя компания  Flutter Hug
Днес ми е 10-ти ден. Малко сгафих днес с менюто, но е в рамките на позволеното непозволено.  Whistling Mr. Green (бях на гости при баба и знаете, че на баба никога не се отказва  Mr. Green ) Кюфтета на скара с осолена салата ядох...
Успех и на останалите  Peace

# 656
Привет Мая, няма значение дали си мами/ или не- радвам се че някой ще де бори с мен Simple Smile
Как върви диетата- колко кг започна? Аз от 66а надявам се да мога за 2 седмици поне 4кг. Иначе искам да смъкна до 57/58- мечта 😁

# 657
  • София
И аз мислех от утре да я започна,но не знам дали ще успея да приготвям всичко под формата на течност newsm78 (трябва да приемам само течна храна още 5 дена) или да изчакам,когато ще мога да се храня нормално Thinking

# 658
И аз мислех от утре да я започна,но не знам дали ще успея да приготвям всичко под формата на течност newsm78 (трябва да приемам само течна храна още 5 дена) или да изчакам,когато ще мога да се храня нормално Thinking
Някак си мисълта за месо на течност кара стомахът ми да се преобръща.. 😱😵

# 659
Привет Мая, няма значение дали си мами/ или не- радвам се че някой ще де бори с мен Simple Smile
Как върви диетата- колко кг започна? Аз от 66а надявам се да мога за 2 седмици поне 4кг. Иначе искам да смъкна до 57/58- мечта 😁
Охо още през първата седмица ще си ги свалила тези 4кг ✌ Аз започнах от много кила... 172см съм висока, 97кг... Все още не съм се теглила, но определено виждам че съм се посмалила. Днес ми е 11 ден. Реших на 15я ден да се изтегля и тогава ще ви напиша моят резултат. Смятам след като приключа с диетата да продължа на подобен режим. И определено усещам, че без сол се чувствам много по-добре. Ще я намаля до минимума. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт