Японско чудо - тема 26

• 121 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здрсвейте мили дами- след първия ден кантара е -0.99- супер. Дълго време с ограничения не можех да смукна и 1 кг. Днес изпих 1 кафе в повече, а кисело мляко го изядох късния следобед защото бях поотмаляла. Дано не попречи на смъквснето, но гледам да съм стриктна.
Има ли значение какво е киселото мляко- аз си взех Тертер( цедено е),но пък е кисело мляко Sad. За закуска една мн малка филийка препекоха да стане като сухар. Ще дам отчет утре. Но колкото може спазвам режима 😁🤓👌.

# 661
Здрсвейте мили дами- след първия ден кантара е -0.99- супер. Дълго време с ограничения не можех да смукна и 1 кг. Днес изпих 1 кафе в повече, а кисело мляко го изядох късния следобед защото бях поотмаляла. Дано не попречи на смъквснето, но гледам да съм стриктна.
Има ли значение какво е киселото мляко- аз си взех Тертер( цедено е),но пък е кисело мляко Sad. За закуска една мн малка филийка препекоха да стане като сухар. Ще дам отчет утре. Но колкото може спазвам режима 😁🤓👌.

Супер, но няма да е лошо ако пишеш кой ден си. Честно казано не съм яла сухар нито първата нито втората седмица..  Whistling

# 662
Вчера и беше втори ден- по програма трябва да се яде сухар 2 ден - добре ми дойде вчера , че много отпаднала се чуствах.
Резултат -1.200 гр за два дни, а днес ми дойде цикъла.
Важното е че има  минус.

# 663
Вчера и беше втори ден- по програма трябва да се яде сухар 2 ден - добре ми дойде вчера , че много отпаднала се чуствах.
Резултат -1.200 гр за два дни, а днес ми дойде цикъла.
Важното е че има  минус.

Усетих се, че е 2ри ден, но все пак. Браво за резултата! Продължавай смело. 😊

# 664
Благодаря Мая за подкрепата. Хубаво е когато имаш подкрепа и съмишленици Simple Smile

# 665
Добро утро Японки- аз да се отчета
След 3 ден- -2 кг- това е невероятно.Знам че повечето е вода, но усещам разлика навсякъде. Продължавам с 4 ден, мотивирана да спра след 14 ден. Хубав ден на всички 😘

# 666
Браво, момичета! На мен ми остават още 2 дена и ще се кача на кантара! Не знам дали съм свалила чак 8кг, но и на 5 ще се радвам. Важното е, че се чувствам добре и тонизирана.  Peace А вие продължавайте все така упорито!

# 667
Здравейте, момичета записвам се при вас. Ще опитам и аз 14 дена да изкарам на Японското чудо  Mr. Green
От утре ще стартирам днес купи яйца в изобилие  Laughing

# 668
Привет момичета- днес след 4  ден-застой на 2 кг.изкаеах и 5 без вечеря( поне засега Simple Smile))) утре ще се отчета .

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 22:40 от Veselushkav15

# 669
Добро утро, женички! Както ви обещах днес се качих на страшния кантар! СВАЛЕНИТЕ КИЛОГРАМИ ЗА 14 ДЕНА СА 5, 800 КГ!!! Много съм щастлива и доволна! Искам да ви пожелая късмет и самообладание! Щом аз, която свалям трудно успях, значи и вие ще успеете!
А от сега нататък ще продължавам на горе долу същия режим. Ако искате мога да продължа да пиша с какво се храня и след седмица ще се претегля пак.
Също така съм решила след 2 седмици да повторя диетата, но само за седмица.
Още веднъж - успех!!! 😊🙆🙅🙇❤

# 670
Да съгласни сме Simple Smile

# 671
Прекрасен резултат Мая- ще се радвам да не ни изоставаш, и ако можеш да пишеш когато можеш.
Резултат- след 5 ден 2.850 кг. Супер защото преди не можеш и 100гр да смъкна. Продължавам до 14 ден.
След това трябва ли някакъв режим да се спазва? Аз отивам на почивка и ще е мн трудно Sad ноооо ще трябва, защото трудно се смъкват Тея кг

# 672
Прекрасен резултат Мая- ще се радвам да не ни изоставаш, и ако можеш да пишеш когато можеш.
Резултат- след 5 ден 2.850 кг. Супер защото преди не можеш и 100гр да смъкна. Продължавам до 14 ден.
След това трябва ли някакъв режим да се спазва? Аз отивам на почивка и ще е мн трудно Sad ноооо ще трябва, защото трудно се смъкват Тея кг

Flutter Така и не намерих захранване след ЯП, но аз ще заложа на свой режим. Общо взето ще се придържам към схемата на ЯП. Ще си ям салати и месо, ще включа още: сирене, фрешове, ориз, картофи, пълнозърнест хляб 1-2 пъти в седмицата (1 филийка), защото не е хубаво напълно да се изключват въглехидратите. Ще си имам и 1 разтоварващ ден, в който ще ям торта/млечен шоколад/пица и т.н. Simple Smile

Днес ще си сготвя пълнени долмички със смес от извара,сирене и яйца.  newsm44 newsm68 Надявам се да не ви дразня като пиша какво ще хапвам.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 11:06 от Maya Borisova

# 673
На мен ще ми е трудно да правя захранване, понеже отивам на почивка , нооооо ще внимавам до колкото мога. Като се върнем - отново 14 дни 🙄😂😂😂😂
И така- утре ще ми е 7 ден, и от Петък наново 7 дни. Много ми се яде нещо сладко ... една хубава тортичка 😬😬😬😬.

# 674
Когато ми се ядеше сладко лапвах по 1 чаена лъжичка мед. Спасяваше положението. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт