Красив и усмихнат ден Ви пожелавам! И винаги да имате и намирате поводи за усмивки, обич и вдъхновение!

Лошото е зад гърба ти - радвай се на детето си! За ДОБРОТО и аз мисля като теб 

Нищо няма да правя днес, че майка ми казваше : Във вторник нова работа не се започва и се внимава много!Тази сутрин, като рекох да светна в кухнята - гръмна крушката. Ама така, че чак се е откачила. Ще чакам да светне денят, че да я оправям. После започнах да мажа едни земелчета за сандвичи на детето - падна ми маргаринът на земята. Направих си кафе - изтървах чашата и го разлях \ чашата е здрава! \ ....Абе, днес ще мързелувам 

...

тенкю за чайчето, аз съм си купила, както срещу всяка зима, различни кутийки с чай и си пия всеки ден- от шипка, от каркаде, билков, плодов ..... кога с лъжичка мед, кога с кафява захар...

И много се радвам че Ани се чувства по добре. Дано така продължава и скоро да се завърне жива и здрава и жизнерадостна каквато е, в къщи

Вчера си купих вестника \ "Минаха години" \, но нямах време да го погледна и днес го изчетох! Е, подредих малко в стаята на брат ми дрехи и разни работи, поизмих и поизчистих, ноооо толкова! Сега направих 3 гювечета, след малко ще ги сложа във фурната и съм готова
Никакви хлъзгави и тежки работи 
Еееех, ако имах една вълшебна пръчкаааа......Я си представете, че хванете златната рибка и имате право на 3 желания! Какво бихте си пожелали? 

честито ти розово холче,честито ти гостенче и чисто ново момченце !Скорошно възстановяване на Николай !
,предгръдки от мен мила !Доброто все още тържествува , а и дано племенницата ти се възстанови по бързо ! Кураж и успех !
много си си изпатила мила ! Скорошно оздравяване !
направо ме утрепа с тези банички! Хем вкусни , хем хубаво име имат ! 
това време наистина се побърка , при нас горещо ,при вас вали...