Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 326
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • близо до брега на морето
По време на рекламите гледах трея новия няколко пъти-ма финалната сцена е он номъра беш йалдъз бе Heart Eyes Heart Eyes

# 676
По време на рекламите гледах трея новия няколко пъти-ма финалната сцена е он номъра беш йалдъз бе Heart Eyes Heart Eyes
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Heart Eyes

# 677
Та а да си легна-ма дават ги по тв-то Joy Joy Joyи нал съм луда ги гледам Joy Joy Joyма що се мъча-кош на компа с превод-кош.Лека нощ Hug Hug Hug

# 678
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug
Много хубав ден ви пожелавам  Peace

# 679
Добро утро Hug Hug Hug
Еви Heart Eyes Hug bouquetсаол къз-имам нужда Joy Joy Joy

# 680
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Еви  Hug Миме  Hug

# 681
Добро утроооо
Бу е бир нумара лош , как обичам лошите момчетаааа и такъв си и взех в нас ама хич не е лесно да живееш с лошо момче, друго е с някой льольо да те носи на ръце  Mr. Green ама не случих  Laughing

Ренкууу
Скрит текст:
от само начало на Езелито ми намязва сценария , доста съвпадения , но Вуйче много липсва тука , опитват се да ми втълпят че Зеринката е на негово място ама не става с тия чичеци и менекшета  , похвата  на Байрактар е по хард с този на Хилял Сарал явно.

# 682
Гюнайдън Party Party
Еве Hug Heart Eyes Миме Hug Heart Eyes Ели Hug Heart Eyes Нервак Hug Heart Eyes
Хубав ден и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 683
Ели Heart Eyes Hug Нерваче Heart Eyes Hug Мими  Heart Eyes Hug
От Езел съм гледала части и не моа коментирам-ма поне ги гледам с кеф и ич не търся съвпадения. То все нещо сходно от някъде ще изкочи-с това темпо на дизи индустрията в Турция-де фърчило, де лодка, де моренце.Ма мноУ В-не търся под вола теле Joy Joy Joy Joy-топлата вода е открита отдавна-нема си тормозя кафата и аз де.Лек ден за сега Hug Hug Hug

# 684
Миметата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Ели  Hug Heart Eyes Нерваче   Hug Heart Eyes

Миме, права си  Peace Нема да откриваме топлата вода сега я  Whistling

# 685
Абе викам, да не е свършила темата и да сте се преместили, що така никой не пише тук днес  Thinking Laughing Laughing Laughing

Сладур  Heart Eyes да е жив и здрав  Hug

# 686
Абе викам, да не е свършила темата и да сте се преместили, що така никой не пише тук днес  Thinking Laughing Laughing Laughing

Сладур  Heart Eyes да е жив и здрав  Hug

Евиии, верно бе-щях да го отърва тоз генч.Липсва ми на екран-да е много здрав, щастлив и все така успешен Party Party Party

# 687
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug

Еве  Hug народа събира силици за утре  Joy Joy Joy Joy

# 688
Здравейте. Simple Smile
Не знам как, но е факт, че втория трейлър на предстоящия епизод ми е убягнал.
Едва чак сега го изгледах.
Аууу, страхотна игра правят Бурак Heart Eyes и Неслихан, Heart Eyes настръхнах докато ги гледах, и слушах, превъзходна екранна двойка са. Heart Eyes Heart Eyes
С нетърпение очаквам утрешния епизод. smile3539
Да е жив и здрав, и много успешен във всичко, с което се захване господина от подписът ми. Party

# 689
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug

и аз съм гледала Езел,ама вече не помня такива подробности,та чак и да намирам прилика...идИално за мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт