Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Меги  Hug Heart Eyes

Наде  Hug Heart Eyes ами отбивай се по-честичко при нас, за да не пропускаш нищо  Laughing Laughing Laughing

Аууу, Ани  Hug Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Честито ново именце  bouquet Mr. Green

# 691
# 692
  • София

Я какви момченца са били  Heart Eyes

# 693
Дзак  Mr. Green

Хилоооуууу на все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани Heart Eyes Hug чак сега ти видях новото име -крадла с крадла такава  Mr. Green Joy Joy Joy ай честито да ти е  bouquet

Еви Heart Eyes HugЛинди Heart Eyes HugЛелче Heart Eyes Hug

аууу,забравх че моя любимец има РД  ooooh! да е жив и здрав и още много успешни проекти да има .

Тъй ,и аз фрага не съм го гледала даже и преведения епизод  Hug все не остава време  но ще трябва да наваксам тази вечер . А утрешния епизод със сигурност ще го изпусна че ще съм на тръстиката но после ще наваксам  Wink

# 694
Мераба,къзлар ! Hug Hug Hug

Абе викам, да не е свършила темата и да сте се преместили, що така никой не пише тук днес  Thinking Laughing Laughing Laughing

Сладур  Heart Eyes да е жив и здрав  Hug

Евиии, верно бе-щях да го отърва тоз генч.Липсва ми на екран-да е много здрав, щастлив и все така успешен Party Party Party
+ 1
Миме  Hug Heart Eyes Еве  Hug Heart Eyes bouquet
Чок ама чок якъшъклъ Киво  Heart Eyes

Ди  Hug Heart Eyes
Ани  Hug Heart Eyes честито ти ново име и от мен.  bouquet Наде  Hug Heart Eyes Меги  Hug Heart Eyes БуМич  Hug Heart Eyes Нервакова  Hug Heart Eyes Ренка Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

Поздрав с  бир гюзел шаркъ   Heart Eyes с  Кемал и Нихал  за всички в темата. Hug Hug Hug Hug Hug

Хубава вечер!

# 695
Здрасти Hug Hug Hug

Нерваче Hug аз си мисля че дъртия ще го играе вуйчето Laughing по нататък може да да влезе по дълго в епизодите а не частично Laughing

Аз го знам Езел почти наизуст Laughing та дали откривам топлата вода не знам Laughing ма много са  Laughing а у каста разликата е от тука до небето Laughing

А и ше си споменавам съвпаденията щото Езел за мен е дъ бест  от всякъде:naughty:

# 696
Бана не ми е че Киво има РД Mr. Green

# 697
  • Бургас
Привет прекрасни!

Hug Hug Hug

# 698
# 699
  • близо до брега на морето
Бана не ми е Езел и неговите прилики бе Mr. Green.Ми кат го знаиш почти наизуст, требе още -да стане без почти Laughingа кесиникле наизуст

# 700
  • близо до брега на морето
Пак не моа влезна у час-кви имена сменяте, па фамилии Shockedич не съм забелязала Joy Joy Joy Joy-току науча име, ник-и айде пак в първи клас Joy Joy Joy

# 701
Бана не ми е Езел и неговите прилики бе Mr. Green.Ми кат го знаиш почти наизуст, требе още -да стане без почти Laughingа кесиникле наизуст
Не вервам да ти дреме толкоз за Киво Laughing

Пак не моа влезна у час-кви имена сменяте, па фамилии Shockedич не съм забелязала Joy Joy Joy Joy-току науча име, ник-и айде пак в първи клас Joy Joy Joy
Аз ако не споменат не гледам Laughing неам навик да гледам у ника Laughing

# 702
Меги Hug Наде Hug Ренку Hug Лаве Hug Диде Hug
Ани Hug що си харсъз бе Joy Joy Joy

# 703
Здрасти Hug Hug Hug

Нерваче Hug аз си мисля че дъртия ще го играе вуйчето Laughing по нататък може да да влезе по дълго в епизодите а не частично Laughing

Аз го знам Езел почти наизуст Laughing та дали откривам топлата вода не знам Laughing ма много са  Laughing а у каста разликата е от тука до небето Laughing

А и ше си споменавам съвпаденията щото Езел за мен е дъ бест  от всякъдеNaughty
PeaceРенкУ Heart Eyes Hug

Лудетино Heart Eyes HugХапчо Heart Eyes HugЛава Heart Eyes Hug

# 704
Меги Hug Наде Hug Ренку Hug Лаве Hug Диде Hug
Ани Hug що си харсъз бе Joy Joy Joy
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт