Звездни компромати- 262 част

• 76 819
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
Олимпийската шампионка Каролина Севастянова  радва феновете си с пикантни снимки:

Скрит текст:

# 31
http://prikachi.com/images.php?images/8/8417008M.jpg
Мрия Илиева като че е останал без грам собствена коса , супер грозни екстеншъни и противен койрук . На представянето на книгата на някакъ Атанас .
http://prikachi.com/images.php?images/11/8417011z.jpg

Мария е много зле на тези снимки. Не знам как й е хрумнало да си върже така косата, нито защо се е облякла така. Тия кецове вече са толкова, ама толкова банални и в комбинация с този кожен панталон, от който краката й изглеждат още по-къси. А блузата й е с принт на собствената й персона  Laughing, е, как иначе - кой друг заслужава да го носи Мимето? Истински компроматни снимки.  Peace

п.п. Илиева е почти с глава по-висока от момичето до нея, а краката им започват от едно ниво.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 09:58 от Tess d`Urberville

# 32
Звезден рожденик - Ким Кардашиян на 35 год.
http://www.dnes.bg/zvezdi/2015/10/21/zvezdniiat-ni-rojdenik-kim- … iian-na-35.280268

# 33
Shocked сега разбрах, че е на 35.

# 34
Бабата на Дакота ми хареса най-много на общата снимка.
+1 Peace
И на мен.

# 35
# 36
  • Once there was a Hushpuppy...
Джой, мерси за темата Hug

М.Илиева по принцип не ми харесва, без значение къде е хваната и в каква поза, с каква фалшива усмивка и нокти, като зверски Tired

Охх, Есмер с тоя нажален поглед.... Joy
Заприлича ми на дете от онзи произход Laughing

# 37
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз имам въпрос, върти ми се в главата, че Джоузеф Г. Левит май чакаше бебе, ама не съм сигурна?! Джой?
Роди се преди около два месеца, момче. Ние няма да го видим обаче. Гордият татко казва, че ще го пази от папараци, докато стане достатъчно голям сам да решава дали иска да го снимат по списания и шоута.

# 38
  • Варна
Като наближиш 40 какво значение има дали са 39,40 или 41.
Изобщо не я харесвам като визия,като певица...преди повече от 10 години имаше една-две песни,
Наско младеж симпатичен,даже готин.Може да са гаджета,може и да не са и всичко да е ПР.
Не е честно обаче да ги осъжда и обсъжда обществото,защото в обратния вариант примерно майонези,
шишита,мишита,муцита и дупИта става.
Благодаря за темата!
Честно казано нямам спомен някой да е одобрил обратния вариант, който посочваш. И тях ги плюеме и имаме нетърпимост.

# 39
# 40
Есмер става все по-зле. Любовта май не ѝ се отразява добре.
А Мария и Наско са хубава двойка, въпреки възрастовата разлика.

# 41
  • София
Бабата на Дакота ми хареса най-много на общата снимка.
+1 Peace
И на мен.
Бабата определено е най-впечатляваща. Личи си, че е била красавица. Всъщност тя и сега е красива баба.

# 42

Изглежда като току-що повръщала бременна.

# 43
 На мен пък точно малцинствено ми изглежда, те ходят с едни такива дълги плетени жилетки Simple Smile

# 44
Тея хора в някакъв бункер ли живеят? Мазе?
Есмер и блажко?

Общи условия

Активация на акаунт