Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ето ме и мен.
Идвам преди всичко да приветствам с  Hug bouquet welcome I MISS YOU.
Радвам се на свежото попълнение в нашите редици. Пловдивската група, увеличавате се, браво!!!
Аз бих попитала новата ни дружка с какво се занимава, какво обича да прави в свободното си време.

ДНЕС МУЗИКАЛНИЯТ МИ ПОЗДРАВ Е ЗА ТЕБ, ПАТЕНЦЕ.
TANGO IN LOVE...

Приятно слушане, а защо да не се поддадете на огнените ритми...

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 22:26 от Flo 51

# 136
  • Пловдив
Добро утро,
кафе със сърце специално за новодошлите.  Hug

Хем от Пловдив, хем ВВС ... ще я видим ние тази работа.  Grinning

Много пишете, не мога да смогна. Няма да отговарям поименно но всички, че се бъркам. Обаче на едни снимки видях един хубавец с едни големи очи. Да е жив и здрав и да радва мама и тате.

патенце-то, вашата комбинация хич не е рядко срещана, Аз познава поне две - три такива.  Laughing
И аз си харесвам ММ в униформа. В зелената не ме кефеше, ама сега сивото някак си му отива повече, може би заради очите, защото са сини.  Laughing

И моята щерка беше злояда, от инат и лошотия. Като бебе ядеше всичко, после започна да си показва козите рогца /виден Козирог е тя/ и се започна една ... ребрата й се брояха, имаше сенки под очите, абе да я духнеш и ще падне. Едва си влачеше раницата в първи клас. Но, всяко нещо с времето си. Порасна и реши, че май е по-добре да си хапва, отколкото да стои гладна. Не насилвам никого да яде каквото и да е било. Като не й харесва готвеното, яде каквото има друго. Вече и сама си приготвя разни неща, ако не я мързи, разбира се. Че сега имам чувството, че понякога не яде на обяд, понеже я мързи да си сипе. Но и това ще отмине. Като некъпането, нересането, разхвърляната стая и такива подобни.

Лек ден ви желая, отивам да се трудя, че днес има доста неща за вършене. В нашата фирма обикновено най-много работа има в петък.  Mr. Green

# 137
Добро утро!
Ето, че е сервирано кафето. Дунди Hug, изпревари ме. Аз ще пусна нещо друго:

"- Кой път да поема от тук? - попита Алиса.
- Зависи къде искаш да стигнеш - отговори Усмихващият се котарак.
- Няма значение - отвърна Алиса.
- Тогава няма значение и кой път ще поемеш - усмихна се загадъчно Котаракът.
- ...стига да стигна някъде - допълни Алиса.
- О, това със сигурност ще се случи, каза Котаракът, стига да вървиш достатъчно дълго..."

Това е за повдигане на духа Simple Smile
Miriel, ти си героиня family6
Стеф, много сте сладки!
Добре дошли на новите Hug.
Хубав слънчев ден!

# 138
Добро утро и от мен

# 139
  • София
Добро утро, момичета.
Пу първа за кафе. Simple Smile
ДУНДИ, да си жива и здрава, пак да ни направиш. Не съм от новодошлите, но си взимам от " сърцатото" ти кафе Hug
Преди 39 години и аз така потънах в едни синьо зелени очи и до ден днешен няма излизане... ( но аз и не искам Wink ) Добре ми е така, щом след толкова години тръпката все още я има Embarassed
Злояди деца не съм имала, нито пък злояди внучета. Синът ни просто го мързеше да яде, седеше си на ръцете и се клатеше напред назад, та съм го хранила до първи клас. Когато беше в казармата, не можех да му насмогна. Идва, отваря хладилника, отваря и мешката и започва да я пълни, до озпразване на хладилника. Носех в поделението палачинки в промишлени количества... За мен петък е "почивен" ден. Размечталась...Не се занимавам със зъби, а иначе у дома работа до шия. Другата седмица ще ни монтират ПВЦ дограмата в хола и нали си представяте какво ще настане. УжасТ.
Днес денят ми започна с усмивка. Обажда се един мой пациент преди време и иска да ми подари билети за концерта на Лепа Брена, че той трябвало да отива в Бургас на сватба. Не съм почитател и ценител на певицата, а и тогава щяхме да сме на вилата, да я зазимяваме. Поблагодарих и отказах. Момчето дало билетите на своя кум. Улисани в сватбата, така и не разбрали, че концерта е изтеглен два дни по-рано и който разбрал, разбрал, който не - пропаднали билетите.
Хайде да подхващам отнякъде, че краят ѝ не се вижда на тази домакинска работа. На всичкото отгоре има още дюли и ябълки. Някоя от вас да иска? Подарявам на драго сърце Simple Smile

А за I MISS YOU, се радвам, че ще имаме пак булка в компанията. Чудесно е married Когато му дойде времето, ще ни разказваш, нали миличка.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, Hug още една доза смях никога не е излишна.

ДИМИТРОВА, добро утро wavey

# 140
Добро утро!
На първо място-голямо ДОБРЕ ДОШЛА на I miss you! Нашата малка пловдивска групичка се увеличава. В момента сме Дунди, Вили Мотовили и аз. А ето, че и свежо попълнение пристига в стройната ни редичка. И то бъдеща булка, прекрасно! Доскоро и Патенцето беше бъдеща булка и ние всички се вълнувахме с нея за прекрасното събитие. А сега вече е най-новата г-жа Патенце в групата. Имаме си две бъдещи майчета-Димитрова и Сети Бети. Имаме си и Мама д-р Фло, която за всеки намира добра дума и ни зарежда невероятно позитивно. Имаме си мама-героиня с три дечица-Мириел. За всякакви въпроси, свързани с милитъри-темата на линия е Кативита. Отговаря веднага, ясно и компетентно. Лека-полека ще се "запознаеш" с всички.
По темата за злоядите деца. чак злояд синът ми не е. Но доооста подбира. Израснал е с АМ, защото не можах да го кърмя. Имаше страшни колики и рефлукс до 9-я месец и бях много страхлива в захранването му. От Детската кухня бебешкото меню го омиташе и се облизваше за още. Но в момента, в който минахме на следващото ниво-за деца над 1 годинка, започна да не харесва все повече неща. И досега е така. В последните 3 години разнообразихме  менюто му с някои неща, които вече е решил, че харесва. Но още има доста какво да се желае. А като го погледне човек-висок, як, изглежда поне две години по-голям от своите 8 и половина. Но не съм се притеснила особено. Здрав е,слава Богу и си мисля, че с този бърз растеж тялото му самичко ще започне да изисква повече и по-разнообразна храна.
За мъжете в униформа-когато за първи път видях моето момче на снимка, беше в униформа. Видя ми се тоооолкова сладък-с пясъчната униформа за мисия...В момента е със зелена и пак много си го харесвам. И с нея, и без нея  hahaha Embarassed
Размечтах се.   Joy Спирам, че трябва да осигуря логистиката за тазвечершната тренировка по футбол на шампиона.
Приятен ден на всички!

# 141
И аз мога да се включа по темата със злоядите деца,моята кукла винаги е била злояда-още от бебе,приготвях плодови и зеленчукови пюрета домашно проиводство,нищо не харесваше,като порасна малко и с кухнята беше така,ядеше само един вид супа и десертите.И до днес е така-в градината уж яде,но в къщи е мъка,приготвям ястията във всевъзможни форми само и само да й привлека вниманието,но не винаги се получава.Тя яде първо с поглед-ако не й хареса на вид,дори не иска да опита.

# 142
Доброо утроо на всичкии...
вече тече работния процес, нооо днес е Петък и по- лежерно..  Rolling Eyes Rolling Eyes

Радвам се, че има и други от Пловдив, даа, бъдеща г-жа.. ама.. още не сме решили кога, чее то нещо хиляди други неща с приоритет  Laughing Laughing Laughing Да вземат малко да им увеличат заплатите на тези нашите господа... хаххахахах а дано , ама надали Grinning Grinning  Grinning Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes

Преди време като ме накараше майка ми да изгладя нещо в къщи.. - това и сега ми е неприятна домакинска дейност.. (амии  не я харесвамм.. Grinning )  и аз казвах само да не  е риза.. хаха, и тя - ще видиш един ден като ти се падне мъж с униформа да гладиш панталони с ръб и ризи.. та ми се падна, добре че няма панталони с ръбове Grinning Grinning Grinning  Crossing Arms Whistling Whistling Rolling Eyes Rolling Eyes

Ох, отплеснах се, стана ми дълъг поста.. хайде спорен ден от мен за сега Simple Smile

# 143
  • София
Момичета, пропуснах да ви кажа, да имате едно на ум, че когато на мъничетата започнат да им нарастват челюстите и се подготвят да поемат по-едрите постоянни зъби, се получават едни разстояния м/у дребните млечни зъбчета, които се запълват с месо и разни зеленчуци. Болят ги венците и затова те отказват да се хранят. Сетих се нещо смешно. Питам веднъж синът ми, къде са му количките от една голяма колекция, а той ми отговаря: Всеки ден давам по една количка на мой приятел от градината, за да им изяде месото от манджата hahaha Joy

SAD_WOMAN, освен вас четирите, бройте и Естелита, ама тя затъна в дебрите на науката, та никаква я няма сред нас. Ако чете, да се обади, че може да ѝ помогна с някой и друг учебник или атлас по анатомия.

ДИМИТРОВА, както казва дъщеря ми, освен в Сомалия, няма другаде деца умрели от глад. Внучетата ми много обичат плодове и зеленчуци. Когато са при мен, слагам на достъпни места купи с моркови, краставички, ябълки, круши, банани. Минават и кълвът Simple Smile едно от друго гледат.

Пак ви оставям, че да дам ценни указания на ММ ( отива на пазар )

ПП С кого се сблъсках на публикуване? С I MISS YOU. Път на младите Simple Smile. Още нещо да разкажа във връзка с това, което е написала нашата бъдеща булка, относно гладенето. Аз пък обичам да гладя 1ironing Бях още ученичка, татко си купил костюм и аз за да го зарадвам, реших да прегладя панталона. Гладя го аз с оцет, да направя ръб, та ако кацне муха, да се среже на две Simple Smile И от много старание изгорих новия панталон...Голяма изненада му направих Simple Smile А ММ съм го гладила и преди, и сега. По-важното е, че и до сега му гладя ризите с обич...

# 144
Плодовете и при нас са спасение,това е може би единственото което яде с удоволствие

# 145
Добър ден, аз докато се включа вие две страници сте изписали. Добре дошла I MISS YOU, надявам че ще ти е приятно тук, всички са много мили и отзивчиви. И аз се заричах, че военен не искам, ама стана точно обратното Laughing. Аз също като Flo обичам да гладя, но панталоните с ръб не са ми по вкуса. Съпругът ми, сега рядко ползва такива, преди по-често, но си ги гладеше сам, че искаше ръб, на който муха да се среже, а му се отдава по-лесно на него, отколкото на мен. Embarassed
Моите деца ядат плодове и зеленчуци, но не всякакви видове, а малката месо не кусва, никакво. Тази седмица ме заболя гърло и посмуках хербитусин, поспря, но пък ухото ми се запуши. Ходих на лекар и ми изписа АБ, те нашите доктори доста бързо го изписват. Изпрати ме и на кръвни изследвания за профилактичния преглед - и там ужас - нямам вени, кръвта не иска да тече. Източиха малко и лаборантката ми казва, че съжалява, ама пак ще ме боде, пребледнях. Добре, че друга каза, че за исканите от ЛЛ изследвания мои изследвания тази кръв стига. Ох, голяма мъка ми е вземането на кръв. Април месец, ни правиха пълна кръвна картина в работата и бях се докарала до припадък, бяла като платно и треперя.

# 146
  • Разпиляна във въображението
За мъжете в униформа-когато за първи път видях моето момче на снимка, беше в униформа.

И аз за първи път видях ММ на снимка с униформа. Моя съученичка се направи на сватовница, показа ми го, на следващата седмица ни запозна и след още една започнахме да излизаме Heart Eyes

Моето дечко е с адски запушен нос от тази нощ. Почти не сме спали. Sad

# 147
Мириел, в аптеките и дрогериите се продава едно инхалаторче-много ефикасно за отпушване на нос. Прилича на гилза червило-пише "Inhaller" /или с едно "л", да не те излъжа/. Евтино е, мисля под 2 лв беше, а ефектът е страхотен. Използвам го за сина ми по препоръка на медицинско лице, т.е. безвредно е за деца.

# 148
  • Разпиляна във въображението
Ще потърся.

# 149
ех.. край на работната седмица... поне за мен.. утре почивка.. в неделя още повече, че преди малко научих че ще застъпва наряд моят бъдещ мъж Grinning Grinning и аз ще съм си самичка.. та ще е мързеливаа Неделя..

Вие какво ще правите почивните дни? Виждам, че повечето от вас имат малчугани, с тях май никога няма скука и неправене на нищо.. аз нали още не съм запозната с този начин на живот... скоро се надявам да се запозная де хихи  Blush Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Та така.. за сега приятни събота и неделя от мен.. не че няма да съм тук и после де Grinning Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт