Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 555
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Днес всички сте мн активни, не мога да насмогна да изчета всичко, така е като си имаме ново попълнение и темата се раздвижи. I miss you, аз лично не бях привърженик на сватбите, но ММ мн държеше. Сега не съжалявам, беше мн весело и красиво. Сватбата далеч не е най-важното, когато се чувстваш добре с някой човек, но ако се решите, мога да помагам с информация Simple Smile
Аз съм се отдала на готвене, че утре заминавам при мама и да оставя на ММ нещо за хапване да не заслабне миличкия, а него го изпратих да ми смени гумите на колата ,че път ме чака , а и да не ми се пречка мн в кухнята.

# 151
Оо, само да решим кога ще е ... и ще питам за съвети разбира се.. ами ние и двамата не искаме нещо голямо.. по скоро нещо по-скромно..
трябва да мисля и аз за почивните дни какво да се нагостим, дайте идея за меню... обичам да импровизирам особено събота или неделя, като имам повече време.. още съм начинаеща домакиня.. ама за момента нямам провали Grinning Grinning Grinning Grinning

# 152
Здравейте и от мен.Добре дошли на новите момичета.Сега да Ви разсмея малко.Всеки ден излизаме с едно детенце,което е комшииче и с моята маймунка много си играят.Та днес докато се разхождахме,то милото заспа,още е с бебешки режим.Моята го погледна и аз и обясних че Христо спинка.След няколко минути Ния се изцепи."Гага е га куку" в превод "Христо е егати кукуто " е цял ден се хиля като се сетя.Усмихната вечер.

# 153
  • София
Влизам за малко. Нали ми се брои за вечерна проверка?

ТАЗИ ВЕЧЕР МУЗИКАЛНИЯТ ПОЗДРАВ Е ЗА КАТИВИТА.

Кати, приятно слушане, миличка Hug.

ПАТЕНЦЕ - лек път.  car003

РАДИНКА - предстоят ти толкова весели случки с малечка. Наслаждавай им се. Едно време аз записвах какво казват децата ни. Когато се ожениха им предадох детските албуми и тетрадките с '' бисерите". голям смях беше. Разбира се, те отдавна бяха забравили тези толкова мили думички, мисли и изречения, но аз ги пазех в сърцето си...

I MISS YOU, какво работиш?

SAD_WOMAN, светкавично реагира. И аз ще потърся тези инхалаторчета.

МИРИЕЛ, Hug как е малкото чавенце? Дано му се поотпуши нослето. Каките играят ли си с него, или предпочитат двете да се забавляват? Моите внучета когато са заедно се разделят по двойки. Внука ми е на 9, а голямата внучка на 7. Двамата се разбират чудесно. Сестричките им се опитват да си играят, но за сега не им се получава. Едната е на 4, а най-малката е на 2год.и 6месеца. трябва още малко да пораснат.

АЛБЕНЧЕ, как си мила? Гърло, ухо? Почна ли АБ? Дали не можеше да ти се размине? Някак не ми допадат колегите, които щедро изписват антибиотици. Все пак това не са бонбони.

ДИМИТРОВА, аз слагам и по някоя бисквитка, или парченца кекс, пица, та да имат избор. Лично аз не съм от бабите, дето се радват на дебелички внучета. Не ги тъпча с храна. Мойте са слаби, но жилави деца. Да са ми живи и здрави. А, понеже на мен все ми е топло, ги обличам много леко. Ето, такава шантава баба съм аз. Simple Smile

Отивам да се правя на красива. Ще поработя над външния си вид.  newsm37 4470 pletka

Уж влязох за малко, а то какво стана...

За днес стига. Лягайте, завивайте се и приятни сънища. luvbed

# 154
Цитат
I MISS YOU, какво работиш? 

В един офис на фирма за видеонаблюдение и домофонни системи. Simple Smile
Организиране на транспорти, издаване на фактури, приемане и изпращане на стоки... организационни дейности общо взето.. на днешно време май работим всичко каквото ни дадат Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 155
Добро утро!

Черпя ви с чайче този път Wink. Нещо ми е хладно тази сутрин cold. Слънцето се показва и се надявам на още топли и слънчеви дни. Няма какво да ви пиша - при мен нищо интересно - работа и това е. Нещо пак ме обхващат мрачни настроения, но ще ми мине. Днес се надявам да успея да отида на разходка.
I miss you, наистина днес работим каквото ни дадат или каквото намерим. Аз съм сигурно най-често преквалифициралия се човек тук. През годините смених доста работни места и като краен резултат - пак не работя това, за което съм учила.
На болните пожелавам бързо оздравяване Hug
Усмихнат и слънчев ден ви желая  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 07:44 от dafinov list

# 156
Добро утро и от мен,при нас все още няма изгледи за слънце,но се надявам да се покаже.Аз днес съм сама-ММ отиде по работа до Банско,дребосъка го изпратих при баба и мисля да си подготвя градината за зимата.Да прибера някои цветя,други да изкореня.И ако ми остане време да седна да поуча малко,че то не остана много време

# 157
Добро утро  момичета!
Кафето  е от  мен  тази сутрин

Отдавна  не  съм  писала, но  ме извинете. Като сме  започнали  едни  ремонти  от края на  август че  до  сега.При нас  пече слънце  но  духа  много  вятър,  надявам  се вятъра  да спре.
 Пожелавам  на всичка  едни  прекрасни  почивни  дни.

# 158
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Малко му се отпуши нослето, но въпреки това спа неспокойно. Кърмя го, успокоявам го, заспива, сложа го в леглото и след около 15-20 мин, отново се тримката на спалнята. Накрая се отказах и спа при нас до сутринта.

Гледам, че навън сега е едно слънчево и се чудя дали да не го изведем навън на въздух Thinking

# 159
  • София
Добро утро военни красавици.

ВИЛИ55, bouquet При вас сигурно вече ще свърши ремонта, ще ти е чистичко и хубаво. При нас това предстои - тези дни ще ни докарат новата дограма на хола и знаете какво следва после - латекс, миене, чистене. Смятам да извикам фирма, да почистят професионално мебелите и килимите. С пердетата ще се разправям аз. Обещават 10 хубави есенни дни, та се надявам на финалната права да завършим ремонта.

ДИМИТРОВА, в къща ли живееш, та имаш градина да оправяш. Аз тази есен по-рано изкорених едногодишните, извадих грудките на гергините, остана само да се прекопае местото, но за това съм се уговорила с един съсед. Той ще го копае сега и напролет. Розите не ги режа през есента. Така ме научи човекът, от когото ги купувам. Оставям ги даже с цвят. През пролетта ги изрязвам и почиствам и до сега ми цъфтят много през лятото. Търся една роза - черна магия се казва. Много тъмночервена, като кадифена и много ароматна. Ще проверя в цветарските сайтовете. В Павликени има производители на цветя и храсти, но не съм доволна, че преди няколко години поръчах 3 щамбови рози - малки дръвчета, обсипани с розов цвят. Много са ефектни. Исках да подаря на приятелки. Получих едно читаво дръвче и две много хилави, от които нищо не стана. Читавото измръзна, та така си останахме без щамбови рози. Работи миличка, но си и почивай.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, не случайно теб те оставих за десерт. Ей, момиче, какви ги пишеш ти такива? Синчето ти се прибра живо, здраво и доволно Simple Smile. МъжО не е на мисия, както ние си мислехме, ами те спохожда съботно неделно Wink. Също сте като гаджета loveuuu. Свекърите не са при теб, а и да дойдат, нали си заминават afwitch afwitchРабота имаш, приятелки също. Есента е чудесна - златна, слънчева, ласкава. Излизай на разходка, радвай се на есенните багри, вземи листа и бои и се опитай да нарисуваш тази красота. Ако имаш фантазия, прави панА от есенни листа. Толкова неща има за правене, които ще прогонят лошите и депресиращи мисли. Силно те  Hug и заради теб, ще издам тайната. До сега музикалните ми поздрави бяха за Димитрова, Патенцето и Кативита. Тази вечер поздравената ще бъдеш ти Simple Smile Надникни при нас.

Момичета, трябва да се захващам за работа. Какво да изброявам? Ежедневие. Още не съм си прибрала мушкатата, та май ще се занимавам с тях. На са много - 4 сандъчета. Дано оцелеят през зимата. Време е да извадя иглите и преждите, и да започна да плета - шапки и шалове за инициативата Изплети топлина, за бездомниците. За втора година ще участвам.
Хайде за сега чао, изпивам си кафето и запретвам ръкави: Бягай работа, че идвам... hahaha Joy

ПП МИРИЕЛ, облечи го добре и го изведи на разходка. Ще се оправите.  Hugза теб и чаветата.  Simple Smile

# 160
Добро утро военни красавици.

ВИЛИ55, bouquet При вас сигурно вече ще свърши ремонта, ще ти е чистичко и хубаво. При нас това предстои - тези дни ще ни докарат новата дограма на хола и знаете какво следва после - латекс, миене, чистене. Смятам да извикам фирма, да почистят професионално мебелите и килимите. С пердетата ще се разправям аз. Обещават 10 хубави есенни дни, та се надявам на финалната права да завършим ремонта.

ДИМИТРОВА, в къща ли живееш, та имаш градина да оправяш. Аз тази есен по-рано изкорених едногодишните, извадих грудките на гергините, остана само да се прекопае местото, но за това съм се уговорила с един съсед. Той ще го копае сега и напролет. Розите не ги режа през есента. Така ме научи човекът, от когото ги купувам. Оставям ги даже с цвят. През пролетта ги изрязвам и почиствам и до сега ми цъфтят много през лятото. Търся една роза - черна магия се казва. Много тъмночервена, като кадифена и много ароматна. Ще проверя в цветарските сайтовете. В Павликени има производители на цветя и храсти, но не съм доволна, че преди няколко години поръчах 3 щамбови рози - малки дръвчета, обсипани с розов цвят. Много са ефектни. Исках да подаря на приятелки. Получих едно читаво дръвче и две много хилави, от които нищо не стана. Читавото измръзна, та така си останахме без щамбови рози. Работи миличка, но си и почивай.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, не случайно теб те оставих за десерт. Ей, момиче, какви ги пишеш ти такива? Синчето ти се прибра живо, здраво и доволно Simple Smile. МъжО не е на мисия, както ние си мислехме, ами те спохожда съботно неделно Wink. Също сте като гаджета loveuuu. Свекърите не са при теб, а и да дойдат, нали си заминават afwitch afwitchРабота имаш, приятелки също. Есента е чудесна - златна, слънчева, ласкава. Излизай на разходка, радвай се на есенните багри, вземи листа и бои и се опитай да нарисуваш тази красота. Ако имаш фантазия, прави панА от есенни листа. Толкова неща има за правене, които ще прогонят лошите и депресиращи мисли. Силно те  Hug и заради теб, ще издам тайната. До сега музикалните ми поздрави бяха за Димитрова, Патенцето и Кативита. Тази вечер поздравената ще бъдеш ти Simple Smile Надникни при нас.

Момичета, трябва да се захващам за работа. Какво да изброявам? Ежедневие. Още не съм си прибрала мушкатата, та май ще се занимавам с тях. На са много - 4 сандъчета. Дано оцелеят през зимата. Време е да извадя иглите и преждите, и да започна да плета - шапки и шалове за инициативата Изплети топлина, за бездомниците. За втора година ще участвам.
Хайде за сега чао, изпивам си кафето и запретвам ръкави: Бягай работа, че идвам... hahaha Joy

ПП МИРИЕЛ, облечи го добре и го изведи на разходка. Ще се оправите.  Hugза теб и чаветата.  Simple Smile

Да в къща живея.Преди 9 години бяхме пред дилема-апартамент или къща да си купим и накрая плюсовете на къщата надделяха и сега съм много доволна от избора.

# 161
Здравейте момичета...Simple Smile
Съвсем се изгубих, но с новата работа ми е доста натоварено, постоянно или съм на работа, или се подготвям за следващият ден.
На децата да обърна някакво внимание и почти не припарвам до форума.

Добре дошли на новите момичета!

# 162
Добро утро мацки  Hug
Благодаря за милите думи по повод снимките. Прекрасни сте!  bouquet

I miss you,  welcome welcome welcome Много ще ти хареса при нас! Забавлявай се  Hug

Flo, песента ми изглежда , че е много чувствена. За съжаление този тъй красив език не го разбирам. Може би трябва да се хвана да го понауча малко, много е звучен и нежен.

Аз на 3.11 захващам и вече взе да ми е малко притеснено. Ще ви навестявам от време на време, обещавам.

Хайде до скоро писане, да се оправяме и да излизаме, че времето  прекрасно!

# 163
  • София
Здравейте милички.
Днес се разчекнах от разнообразие Simple Smile. Две перални заредих и съответно, прострях. Преди обяд излязохме по магазините, харесахме си матраци, платихме ги, прибрахме се и след два часа ни ги докараха. Следваше разтребване, метене и бърсане на спалнята - посрещане на новите матраци Wink До заплануваните задачи така и не стигнах. Мушкатата ще почакат. За вечеря "омесих" ( по-точно пекарната омеси ) Памук погача. Стана много добре. За бременелките ни, момичета, хич не се впечатлявайте. Хляб като хляб. Нищо особено.

ТАЗИ ВЕЧЕР МУЗИКАЛНИЯТ ПОЗДРАВ Е ЗА ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ.

Песента се казва Само за жени Simple Smile Приятно слушане.

Миличка, дръж се. Есента казват, че предразполага към депресии. Мен депресията ме връхлетя, след като загубих братчето си. Опитах се да си помогна сама, но явно не успявах. Започнах да вдигам кръвно и то доста. До този момент не съм имала проблем. Започнах да взимам Деанксид. Пих го около 20 дни, поуспокоиха се нащата, занимавах се с внучета, намирах си работа, и така... Баба ми казваше: всеки сам трябва да е господар на нервите си. Изпуснеш ли юздите, нервите ще ти бъдат господар, а това не е добре.
Нали сме мъжки момичета? Затова и с тази песен те поздравявам.

Хайде да видя как са новите матраци, че ММ напира да ги сложим. Ще изпусна рязането на лентата Wink

Хубава вечер на всички. Утре е неделя. Ураааа почивка! Почивка ли казват, но не и за мен. Поканили сме на обяд сина, снахата, племенника и внучетата. Няма почивка Simple Smile

# 164
Добро утро!

Един цитат:
"Не оставяй ключовете на настроението си в ръцете на другите хора и тогава никой няма да открадне твоята радост!"
Това е във връзка с вчерашния ми пост, който разтревожи Фло Hug.
Фло, мила, благодаря за поздрава и окуражаването bouquet bouquet bouquet. Ти си ми вдъхновение! Вече ви чувствам близки и си позволявам да опиша настроенията си. Ще се оправя, нали ви казах, че съм от як материал Wink.
Днес е прекрасен ден, празник, избори и т.н. Гласувайте момичета, от това зависи бъдещето на градовете ни!
Сега е ред да честитя празника на всички!

Желая ви слънчев и спокоен ден Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт