Аз съм се отдала на готвене, че утре заминавам при мама и да оставя на ММ нещо за хапване да не заслабне миличкия, а него го изпратих да ми смени гумите на колата ,че път ме чака , а и да не ми се пречка мн в кухнята.
.
как е малкото чавенце? Дано му се поотпуши нослето. Каките играят ли си с него, или предпочитат двете да се забавляват? Моите внучета когато са заедно се разделят по двойки. Внука ми е на 9, а голямата внучка на 7. Двамата се разбират чудесно. Сестричките им се опитват да си играят, но за сега не им се получава. Едната е на 4, а най-малката е на 2год.и 6месеца. трябва още малко да пораснат. 

. Нещо ми е хладно тази сутрин
. Слънцето се показва и се надявам на още топли и слънчеви дни. Няма какво да ви пиша - при мен нищо интересно - работа и това е. Нещо пак ме обхващат мрачни настроения, но ще ми мине. Днес се надявам да успея да отида на разходка.

При вас сигурно вече ще свърши ремонта, ще ти е чистичко и хубаво. При нас това предстои - тези дни ще ни докарат новата дограма на хола и знаете какво следва после - латекс, миене, чистене. Смятам да извикам фирма, да почистят професионално мебелите и килимите. С пердетата ще се разправям аз. Обещават 10 хубави есенни дни, та се надявам на финалната права да завършим ремонта.
. МъжО не е на мисия, както ние си мислехме, ами те спохожда съботно неделно
. Също сте като гаджета
. Свекърите не са при теб, а и да дойдат, нали си заминават
Работа имаш, приятелки също. Есента е чудесна - златна, слънчева, ласкава. Излизай на разходка, радвай се на есенните багри, вземи листа и бои и се опитай да нарисуваш тази красота. Ако имаш фантазия, прави панА от есенни листа. Толкова неща има за правене, които ще прогонят лошите и депресиращи мисли. Силно те
и заради теб, ще издам тайната. До сега музикалните ми поздрави бяха за Димитрова, Патенцето и Кативита. Тази вечер поздравената ще бъдеш ти
Надникни при нас.

за теб и чаветата.
При вас сигурно вече ще свърши ремонта, ще ти е чистичко и хубаво. При нас това предстои - тези дни ще ни докарат новата дограма на хола и знаете какво следва после - латекс, миене, чистене. Смятам да извикам фирма, да почистят професионално мебелите и килимите. С пердетата ще се разправям аз. Обещават 10 хубави есенни дни, та се надявам на финалната права да завършим ремонта.
. МъжО не е на мисия, както ние си мислехме, ами те спохожда съботно неделно
. Също сте като гаджета
. Свекърите не са при теб, а и да дойдат, нали си заминават
Работа имаш, приятелки също. Есента е чудесна - златна, слънчева, ласкава. Излизай на разходка, радвай се на есенните багри, вземи листа и бои и се опитай да нарисуваш тази красота. Ако имаш фантазия, прави панА от есенни листа. Толкова неща има за правене, които ще прогонят лошите и депресиращи мисли. Силно те
и заради теб, ще издам тайната. До сега музикалните ми поздрави бяха за Димитрова, Патенцето и Кативита. Тази вечер поздравената ще бъдеш ти
Надникни при нас.

за теб и чаветата. 

Много ще ти хареса при нас! Забавлявай се 
. Две перални заредих и съответно, прострях. Преди обяд излязохме по магазините, харесахме си матраци, платихме ги, прибрахме се и след два часа ни ги докараха. Следваше разтребване, метене и бърсане на спалнята - посрещане на новите матраци
До заплануваните задачи така и не стигнах. Мушкатата ще почакат. За вечеря "омесих" ( по-точно пекарната омеси ) Памук погача. Стана много добре. За бременелките ни, момичета, хич не се впечатлявайте. Хляб като хляб. Нищо особено.
Приятно слушане.
.
. Ти си ми вдъхновение! Вече ви чувствам близки и си позволявам да опиша настроенията си. Ще се оправя, нали ви казах, че съм от як материал
.
!