Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Добро утро, момичета и честит празник на будителите!

Един въпрос от мен - кога трябва да си платим картата за почивка и да я изпратим на Агенцията?

# 166
  • София
Добро утро, военни момичета. Честит празник! Поздравления и поклон за ЛУННО ЦВЕТЕ, СГГ и ДИМИТРОВА.

Хубав ден.

# 167

Един въпрос от мен - кога трябва да си платим картата за почивка и да я изпратим на Агенцията?

Обикновено плащането е до 5 работни дни от деня на резервацията.

# 168
Добър ден и от мен... днес беше най-поспаливия почивен ден.. който е наряд от сутринта си отиде рано рано, а аз си доспах.. за цяла седмица напред..  Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes

Сега съм се захванала с един десерт, а след малко отивам да пазарувам .. после малко чистене и вечер пред телевизора Simple Smile

Хайде момичета, пожелавам Ви приятна неделя!! Simple Smile Simple Smile

# 169

Честит празник  момичета!
Когато  е правена  резервацията  трябва  да са казали  до  коя дата  включително  трябва  да се плати.На мен  ми  дадоха  срок  от  8 работни  дни  да  платим.
Вие  от  кога сте  на Олимп? 

# 170
Честит празник!

party023 черпя ви. Днес ММ има РД.

В училище е пълна лудница - нов директор, нови колеги /вкл. и аз/.
Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват.

Лек ден! 

# 171
Честит празник на момичетата с една от най-отговорните професии. Пожелавам ви с мн любов и търпение да продължавате да си вършите работата. СГГ да ти е мн здрав и щастлив рожденика и мн да те слуша. Аз продължавам да съм при мама, тук от два дни ме угояват яко, но и аз мн не се дърпане. Утре потегля за Сф, че после няма да мога да вляза във форма месеци наред. Пожелавам на всички приятна и уютна вечер.

# 172
Момичета, търся си транспорт за едно коте от Варна до Плевен или някъде около мен. 
Решиих да пиша и тук, може да се сетите за някой добър човек. 

# 173
  • Разпиляна във въображението

Честит празник  момичета!
Когато  е правена  резервацията  трябва  да са казали  до  коя дата  включително  трябва  да се плати.На мен  ми  дадоха  срок  от  8 работни  дни  да  платим.
Вие  от  кога сте  на Олимп? 

21 февруари.

# 174
  • София
Добър вечер мои мили момичета. Малко закъснях за вечерната проверка, но чак сега си изпратихме децата и внучетата. Изкарахме един много хубав ден. След обяда се разделихме на клубове по интереси. Децата се заиграха, мъжете си говореха по мъжки, а снахичката и аз си спретнахме литературно четене. Много приятно беше.

СГГ, МУЗИКАЛНИЯТ ПОЗДРАВ ДНЕС Е ЗА ТЕБ - ИМАШ ДВОЕН ПРАЗНИК. ПРОФЕСИОНАЛЕН И РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМЧЕ. ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ОБИЧ И УСПЕХИ.

Приятно слушане.

На всички ви желая хубава вечер. Hug Hug Hug

# 175
 Hug
Flo 51 smile3525

Лека нощ
и

# 176
Добро утро момичета!
Кафето от мен днес...Заповядайте и нека е спорна седмицата ви

На новодошлите момичета - Добре дошли и приятни емоции в групичката!
За Пловдивчани .......... Честит ни нов-стар кмет!

# 177
Добро утро и от мен,спорна седмица

# 178

Добро утро и от мен, момичета!
Вчера имах рожден ден и затова днес от мен е тортата. Надявам се някой ден да мога да ви почерпя и наистина!
Благодаря за пожеланията за Деня на народните будители! Сигурна съм, че и вие носите в себе си онзи възрожденски пламък и се гордеете с българските будители!
Добре дошла на I miss you. Сигурна съм, че при нас ще ти бъде много уютно и приятно.
Днес сме ваканция. Навън слънцето е огряло планинските върхове, а аз си пия сутрешното кафе.
Успешна седмица на вас и специални поздрави за katavita!

# 179
  • София
Добро утро мои мили военни красавици! Вчера на обяд се сетих за нашето Лунно цвете, изпих една чаша бяло вино, оставих поздравлението за по-после и ... то стана днес.

МИЛО ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ДА ИМАШ КЪСМЕТ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ НЕЩАТА, КОИТО ПРАВИШ, ДА ОБИЧАШ И ДА БЪДЕШ МНОГО ОБИЧАНА.

Днес музикалният поздрав е за нашата приятелка рожденничка. Изпълнение на Сантана - FLEURE DE LUNA

Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт