Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!

При нужда ще преведа.
Фло  Hug, както винаги намираш окуражителни думи за всеки bouquet. Свеки я изписаха, ще се консултираме и тогава ще се реши за операцията. Синчето уж учи Wink, в петък се прибра и днес пак заминава. Аз съм комитет по посрещането и изпращането. Няма да се оставя, но трябва да намеря време и за мен.
Изпращам големи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички.
Навън май ще е топло и слънчево. Нека бъде такова и в душите ни.
Аз започвам да се занимавам с  wash 1ironing hang newsm28 1dishes bye
Лек ден.

# 316
  • Пловдив
Добро утро, днес кафенцето от мен
и малка почерпка, че ММ е именник днес. Да е жив и здрав, другото ще го нагласим с общи усилия.

Честит професионален празник на полицаите. Пожелавам им успех на днешните преговори.
Надявам се, че и част от нашите момчета ще отидат на жълтите павета, за да подкрепят колегите под пагон.
Скрит текст:
В Пловдив работата стана съвсем рехава. В петък имаше не повече от 50 души пред военния клуб. Такива сме си, всеки чака друг да реши какво ще се случи с него. Недоволстваме, но само на масата.  Sad

Слънчев ден се очертава. Желая на всички повече усмивки.

# 317
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Честит професионален празник на полицаите и личния празник на ММ на dundi73 bouquet

# 318
  • София
Добро утро, военни красавици, в прекрасното ноемврийско утро.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МОМЧЕТО НА ДУНДИ, НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ. ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ДА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВНУЧКАТА РАДИЧКА СЛАДИЧКА Simple Smile

Аз пък '' черпя" с песен за,настроение newsm68

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ПОЛИЦАИТЕ. ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ЗДРАВИ И БОРБЕНИ! ДАНО ДНЕС АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ГИ ПОДКРЕПИ В ПРАВОТО ИМ ДЕЛО!

Отивам да се правя на красива и заминавам...

ПП МЪНИЧЕ, радвам ти се, че се появи Hug. Имаш толкова много да разказваш за чаветата.

# 319
  • София
Момичета, митингът беше голям!!! С автобуси пристигаха момчета от цялата страна, много плакати, трибагреници, свирки, освирквания. На митинг, като на митинг. Зависи как ще го отразят. Снимаха и с дронове. Нашите стачкуващи полицаи са подкрепени от 16 европейски държави, м/у които Австрия, Холандия, Испания и т.н. Сръбски синдикален шеф лично приветства нашите полицаи. Очаквахме да тегли една сръбска пиперлива за финал, както те си го могат, но човекът се държа възпитано.  Simple Smile Не можах да остана до края, но два часа минаха като миг. Приятно впечатление ми направи един от ораторите, който каза на събралото се множество, че колегите им военнослужещи не могат да стачкуват, но те, полицаите ще се борят и за техните права...

Питам аз, кой ще компенсира нас, жените на военнослужещите и полицаите, които сме избрали за своя съдба да вървим редом до своите униформени момчета, когато се местим от град на град и не можем да упражняваме професиите си, и оставаме на една заплата? Ние военна клетва не сме се клели, но цял живот работим военни или полицейски съпруги.
Питам аз, кой ще ни компенсира, за това, че цял живот сме сами? Раждаме децата си сами, отглеждаме и възпитаваме децата ни сами, на празник сме сами...
Питам аз, кой ще ни компенсира за това, че сутрин, когато изпращаме мъжете си на дежурство не знаем утре дали ще ги посрещнем и в безсънните нощи се молим от военни или полицейски жени, да не станем техни вдовици...

Мисля, че този път няма да има отстъпление. Да му мисли правителството!

# 320
ДОБРО УТРО!

# 321
  • Ямбол
Добро утро, момичета!
Днес е хубав, топъл и слънчев ден! Събота и неделя тук при нас беше много мъгливо и не усетихме топлата есен....за съжаление.
Знаеш ли, Фло , мислех си по повод тези протести, че щом нашите военни момчета не могат да стачкуват, ние техните съпруги можем, нали така, мен никой не може да ме спре и да ме накаже. Може би трябваше ние да излезем на протест вместо тях.....това което е зловредно за нашите момчета е също толкова зловредно и за нас и нашите семейства. Доколкото чувам , правителството за сега е отстъпило, но ако се наложи ще излезем ние, да се борим за правата на нашите момчета.....Какво ще кажете мацки.....?
Иначе дано тази седмица се успокоим и темичката ни да потръгне само с хубави забавни женски нещица....Simple Smile
Успешен ден! И разбира се неотлъчните прегръдки  Hug Hug Hug

# 322
Добърр ден на всички...

Вече почти обяд.. аз пак на работа.. имам време и за форума малко.. да надникна какво правите..
Събота и неделя си бях при нашите на село.. и там винаги има какво да се прави.. та нямах време за компютър.. ноо.. през седмицата се намира.. Simple Smile

Днес в Пловдив много хубаво време, направо прекрасно.. как съжалявам, че съм цяллл ден на работа хихи а не по кафетата.. Sunglasses Sunglasses ама нали пари за тези кафета трябва да се изкарват Grinning

Фло - благодарим за песничките.. аз я пуснах веднага да видя кое хоро може да се играе.. хаха, ходя на народни танци вече месец и преди съм играла като ученичка.. и сега понеже на работа много заседяване, имам нужда от движение... та.. в един клуб ходя да потанцувам.. Simple Smile

Хайде, много се разговорих.. хубав ден на всички.. и успешна седмица!  sun sun sun

# 323
Добър ден! Благодаря СГГ  за пожеланието с кафето. Честит имен ден на мъжът на dundi73 - жив и здрав да е! Да е жива и здрава внучката Радичка-сладичка на Flo51, тя беше рожденичка, нали, Flo и наборка на моята малка дъщеря, която скоро също ще е рожденичка.

# 324
  • София
Здравейте военни красавици.
Днес малко ме хвана липсата, но за вечерна проверка съм на линия Simple Smile
Благодаря за поздравленията към моята внучка.

АЛБЕНЧЕ, твоето момиченце мисля, че е рожденичка през ноември, а Рада е на 12. декември.

I MISS YOU, и кое е това хоро? ( песента за Рада радомирка). Много се радвам, че млади хора проявяват интерес към народните танци. Радвам се и на СЕСИЛ, че намира време за релакс посредством танците. Браво момичета!

ДАНИТИ, права си. Щом мъжете не могат да протестират, ние можем. Вчера малко скастрих полицейските съпруги, ама си го заслужиха. Аз мисля и в четвъртък да ходя. Атмосферата на митинга беше вълнуваща. На мен малко ми трябва, отидох при организаторите, попитах може ли една дъщеря и съпруга на офицери от ВВС да каже няколко думи, те ми се израдваха, защото до този момент се изказваха само сериозни мъже, председатели на синдикати към МВР, а такъв екземпляр като мен ( съпруга) нямаше до този момент. Та се получи едно много емоционално изказване, което взриви хилядите протестиращи. Аз съм доволна от ефекта!

СГГ  Hug

Момичета, рапорт даден Simple Smile Отивам да гледам филм, за Втората световна война - руски, Истребители се казва.
На всички желая лека нощ.

# 325
Добро утро момичета,все по-рядко пиша,но не ми остава много време-пиша реферат,курсова работа и ходя на лекции,а пък и това хубаво слънчице, сърце не ти дава да стоиш пред компютъра.

# 326
Добро утро и от мен!
Каня ви на едно слънчево кафе/чай, с пожелания за спорен и усмихнат ден, изпълнен само с положителни емоции!

# 327
  • София
Добро да е утрото, добър да е денят ви. Нямам време за кафе.
ДИМИТРОВА, разбирам, че си много натоварена. Отмятай задачите, събирай последните хубави есенни дни, а като застудее, тогава ще висим пред компютрите.
Момичета, има ли желаещи за среща в четвъртък, само, че не знам още кога и къде?

Днес нашата внучка Катерина Флоранс става на 7 години. Да е жива и здрава малката скорпионка, да расте под щастлива звездичка, под топлите грижи на мама и татко. Обичаме те Кати Фло Simple Smile

Ето от кого ще е днес пиршеството. От ВИЛИ МОТОВИЛИ. Тенкю миличка Hug
Хубав ден.

# 328
  • Пловдив
Добро утро на всички. Честит рожден ден на малката принцеса Катерина Флоранс. Нека са живи и здрави децата и ние покрай тях.

Няма такова напрегнато начало на седмицата като вчерашния ден. Още не мога да се съвзема, такива нерви събрах. И то за служебни неща. Забавени и забравени камиони и за капак едно дете пострада, докато работниците разтоварваха едни палети. Ама да ги пита човек защо са го оставили да стои близо до камиона... Че и от мургавите ни събратя, пък като се насъбраха една тумба, ужас. А на 112, ако наистина си спешен случай, просто си умрял. Питат, разпитват - кой се обажда, майка на детето ли сте ... ми не съм, една жена от улицата вижда какво става и се обажда, за да повика лекар.  ooooh! Добре, че момчето не е сериозно пострадало. Ама така е, като се вършат разни неща, без да се мисли.

Оплаках се рано, рано. Цяла нощ ме е боляла главата, сигурно кръвното ми е във висините. Не го премерих, за да не се стряскам. Пих си хапчето и чакам да ми просветне. 

# 329
Vili_Motovili  благодаря за слънчевото кафе и настроение.
Flo 51, малко съм се пообъркала с рожденичките ти, но ето че другата внучка имала повод - жива и здрава да е и много усмихната! А за това, че си взривила множеството, пък и било то, от представители, на уж коравия мъжки пол, не се и съмнявам. Ти бликаш от енергия и умееш да я придадеш на нас, макар само с писане, а какво остава с говорене  smile3501.
Времето и при нас е супер - топла, че чак гореща есен. Добре, че е вятърът, за да видим и ние това слънце, иначе щяхме да сме потънали в мъгли.
Опс, сблъсках се с Дунди Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт