Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и от мен. Дежурна съм, мн трудно се събудих с тези дежурство през ден,  но така се наложи. Преминавам набързо за да честитя празника на Катерина Флоранс и на нейната прекрасна баба. Нека ви е мн здрава, усмихната и пълна с енергия малката принцеса.
Изчезвам, че службата ме зове. Хубав и слънчев ден.

# 331
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Малко късно се включвам, но предполагам че няма да имате нищо против от мнението на една военна съпруга относно протестите.
Първите два дни бях във шок и ужас. Даже и обидена. На моето момче в униформа му казах, каквото решиш това правим. На мен ми стана толкова обидно. Немога да ви опиша. Как може 5 години военно училище,  стрелби, кал, учения, командировки, смяна на гарнизони, мъкнеш семейство, деца, вечно сами, квартири...... И накрая това! Още по тъпо ми стана, че масово близките ни незнаят, че предвижданите промени ще засегнат и военните. Всички мислят, че става дума само за полицаите и само за 20те заплати. Ето сега ходи пак по изпити за АЕ, иска да учи и да расте в кариерата.....това ли заслужават тези момчета? Че има хрантутници, има ги навсякъде. Но каква вина имаме ние? Нали затова са тия умни кратуни нагоре във властта? Ами да го измислят.
Във Пловдив не сме ходили да подкрепим протестиращите, но бяхме в София. Така се случи, че имахме и друг ангажимент и минахме да подкрепим  полицаи.

И честит рожден ден на Катерина Флоранс. Нека е живо и здраво детето и порасне прекрасен човек.

# 332
  • Разпиляна във въображението
Добър ден и от мен! Времето в Плевен е едно такова... никакво. Уж леко слънчево, уж не съвсем...

"Хубави" новини около момчетата. Дано всички страни успеят да се разберат.

Честит празник на Катерина Флоранс bouquet

В петък моят едвам се свърза с Почивното дело в министерството. Точно бяхме в банката да се разплащаме и моя си забравил листчето с номера на резервацията. Звънна по тел., за да я поиска от там. А то - не работила системата. Отделно плащането трябва да се извърши в рамките на пет работни дни, а ние закъснявахме. Не можеха да ни отговорят дали системата ще зачете плащането в петък, ама ние да си преведем парите и да изпратим платежното. Така и направихме. Хубавата новина е, че все пак ще си почиваме февруари на Боровец, но това ще е за урок на ММ. Колко пъти му казах да преведе парите, а той - има време Crossing Arms МЪЖЕ Whistling

# 333
  • Пловдив
Miriel, то затова е супер удобно да си имаш онлайн банкиране. Никакво ходене по банки, сметките ги има на сайта на агенцията. Сядаш си на компютъра и всичко е пред теб. А на сайта в петък пишеше, че имат проблем със системата, за което се извиняват.  Peace

# 334
Miriel, то затова е супер удобно да си имаш онлайн банкиране. Никакво ходене по банки, сметките ги има на сайта на агенцията. Сядаш си на компютъра и всичко е пред теб. А на сайта в петък пишеше, че имат проблем със системата, за което се извиняват.  Peace

Аз имам банкиране, и ММ също. Пусто мислих, че ни трябва платежното заради печата там и да го изпратя в ел. вариант на пощата им. В петък бяхме навън и не съм влизала в сайта.

# 335
  • Пловдив

Аз имам банкиране, и ММ също. Пусто мислих, че ни трябва платежното заради печата там и да го изпратя в ел. вариант на пощата им. В петък бяхме навън и не съм влизала в сайта.

става и с файла от онлайн банкирането без печат и изпратен по мейл. Всъщност досега никога не съм им изпращала документ с печат. Предполагам, че само сравняват дали сумата е влязла по сметката им. А затова печат не им е нужен.   Peace
Че то плащания по ДДС и глоби се удостоверяват само с такова платежно от онлайн банкиране, та какво остава за парите за почивка.

# 336
Здравейте момичета, очертава се целият ноември да е слънчев и топъл. За радост на всички скорпиони...
След всички събития около протестите се видя, че всеки трябва да защитава правата си. Не може всяко правителство да решава на парче да реже заплати, които работещите са заслужили. ФЛО, радвам се, че ни отсрами по време на протеста. Дай линк да те чуем. Такива хора ни трябват. Навсякъде в провинцията хората живеят в страх за работата си, а много ми иска всички да застанем до теб и останалите протестиращи.
Честит празник на Катерина Флоранс! Да расте в един по-спокоен свят и да прилича на баба ФЛО понне малко! Сигурна съм, че българските гени са по-силни.
Пиша ви в обедната почивка, затова bye-bye от мен!

# 337
Здравейте! Преминавам набързо, ползвайки закъсняла обедна почивка с кафе, бисквитка и след малко  smile3546 /въпреки че Фло ми се накара  bambam Мила Фло, да е честит празникът на малката принцеса! Да расте здрава, щастлива, да сбъдне мечтите си и много да радва всички, които я обичат! И както е казала преди мен Лунното цветенце, ако поне малко прилича на теб като характер, манталитет и отношение към живота, значи ще стане един достоен човек!
Поздрави и прегръдки на всички!  newsm51

# 338
На Катерина Флоранс (наполовина адашка моя) желая прекрасно и незабравимо детсво , а на всички от семейството здраве и весел празник!

Агенцията е имала някакъв технически проблем и затова сигурно забавиха НГ пакети.  Очаква се утре да ги качат на сайта, а в четвъртък да стартира продажбата.

# 339
Момичета,а някой да е чувал за заплати нещо.ММ заминава на 16 и се чудим дали да остави картата.Нали издърпаха аванса Thinking

# 340
Момичета,а някой да е чувал за заплати нещо.ММ заминава на 16 и се чудим дали да остави картата.Нали издърпаха аванса Thinking

Очаква се да бъдат по - рано платени заплата за м.11 , както и аванс за м.12 , 20 % от лимита за дрехи. ..

# 341
Кати-добрият вестоносец!  bouquet

# 342
dundi73, после с файла ли си удостоверявам на място резервацията?

# 343
  • Пловдив
dundi73, после с файла ли си удостоверявам на място резервацията?

Да, разпечатваш си документа от онлайна.

Радинка, абе ММ да си остави картата, за какво му е на него.  Laughing

kativita, то лошо няма за 20%, само че при ММ никой не е събирал информация.  newsm78
Той има лимит и половина тази година, от които е похарчил 8 лв за колан.  Simple Smile
Някой им казал, че ще изплатят през декември и останалите пари от книжките, но според мен е зловреден слух.

# 344
То да я остави ама без пари не ми е нужна :DD а лимита ще с аванса?

Общи условия

Активация на акаунт