Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 855
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Да бъда точна-работи се по въпроса за изплащане на 20 % от лимита. Нищо повече. Предстои да се събере инфо от всички в.ф. (то става бързо. ...) А дали ще е края на ноември или през декември-не знам. Но се работи  , така да се каже взето е решение или одобрено е....Но заповед няма , просто се задвижват нещата. Не бъдете с големи очаквания ,само за 20 % , всичко останало са добри пожелания без ресурс да се случи тази година. ...

# 346
Честит Рожден Ден на Кати Фло ! Бъди здрава и игрива, палава и щастлива!

Нали и аз вече съм от работещите дами, та и аз дочух за тези 20%. Позарадваха ме, дано не се обърка нещо...

# 347
Днес нашата внучка Катерина Флоранс става на 7 години.

ЧРД. Здраве, късмет, детски игри и много  Simple Smile ки.
Лека и спокойна нощ.

# 348
Днес нашата внучка Катерина Флоранс става на 7 години.

На  малката Катерина Флоранс желая прекрасно и незабравимо детство , а на всички от семейството здраве, весел празник и да сте много щастливи .

# 349
Честит празник, мацки!
Нека св. Мина закриля нас и нашите семейства! Бъдете живи и здрави!

# 350
Фло,малко късно но от сърце.Да е жива и здрава рожденичката,усмихната и щастлива.Аз вчера станах леля.Най-добрата ми приятелка роди син.А отностно лимита усилено се говори и за останалите 80% адано ама на дали.Гладна кокошла просо сънува.Усмихнат ден на всички,аз съм недоспала но с кафето сега ще съм ок.

# 351
Добро да е утрото, добър да е денят ви. Нямам време за кафе.
ДИМИТРОВА, разбирам, че си много натоварена. Отмятай задачите, събирай последните хубави есенни дни, а като застудее, тогава ще висим пред компютрите.
Момичета, има ли желаещи за среща в четвъртък, само, че не знам още кога и къде?

Днес нашата внучка Катерина Флоранс става на 7 години. Да е жива и здрава малката скорпионка, да расте под щастлива звездичка, под топлите грижи на мама и татко. Обичаме те Кати Фло Simple Smile

Честит рожден ден със закъснение на слънчицето на баба,много щастие и безгрижно детство
Хубав ден.

# 352
  • Пловдив
Добра утро.
За тези, които тази сутрин са така  smile3507 по едно кафенце за събуждане
за другите - пак кафенце, за още по-добро настроение.

Моята теория след такива брожения сред униформените е, че за запушване на устите ще им снесат по някой лев. Като се има предвид, че наближават празници, няма да се изненадам, ако използват повода да ги зарадват. И после да им кажат, че, видите ли, са им дали по някой лев отгоре. Да видим дали ще съм добър пророк.  Laughing

Ей че хубаво неомврийско време, нищо че духа. Друго си е да няма мъгли и замръзнали автомобили сутрин /мразя да стържа скреж от стъклата, не че не съм се снабдила с покривало за предното стъкло, ама и страничните мразя да стържа.  Mr. Green/

# 353
Добро утро! dundi73  благодаря за кафето. Аз съм свежа и бодра, ставам рано - към 6 часа, закусвам, кафе пия, глася малката за градина. Ходим пеш до градината, пък и общо взето в нашия малък град се ходи пеш. Нарочно избрах градина, която да е на 20 минути пеш (ходене на детето иначе аз по-бързо), за да се движа. Много се радвам на духовитото, но прекрасно ноемврийско време! За парите, добре са ни дошли, че сега събираме за обмен на голямата щерка догодина.

# 354
Вече е сигурно за 20 % от лимита, чака се заповед. До тук моите прогнози ,споделени в предната тема какво може да се очаква като плащане до края на годината се покриват напълно. Нямам нищо против изненади ,но съм реалист.

# 355
 Да, днес събраха лимитните книжки на ММ...

# 356
Кати,то всички сме реалистки ама и на изменади не отказваме. Laughing ако до края на седмицата няма пари картата на ММ остава на съхранение при мен.

# 357
  • Пловдив
Привет момичета Simple Smile
Днес, въпреки вятъра, времето и тук е чудесно Heart Eyes
От сутринта джиткам напред-назад Simple Smile Даже и поспортувах малко, че последно време ролерите ги бях "зазимила"Simple Smile

Фло, да е жива и здрава внучката ти Hug Много радости, верни приятели и успехи в всяко нейно начинание!

Да са живи и здрави и именниците днес!

Сега мисля, да си сипя едно следобедно  кафенце и да се насладя на тишината вкъщи hahaha

p.s. и при нас се заговори за изплащане на лимита...на целия лимит Mr. Green Тъкмо се зарадвах ни звъннах на благоверния, да зарадвам и него - той бил пуснал слуха Joy
Иначе за 20% тази сутрин казаха, че от 23 до 27.11 ще ги изплатят.
За заплатите - най-рано в петък при нас, което ще ми дойде идеално, че сме замислили една женска вечер тогава Blush

# 358
  • Разпиляна във въображението
Когато днес разбрали за книжките, ММ казал на един колега, че вече знаел. А онзи  Shocked Как така, аз сега разбирам? А ММ: от жена ми - BG-mamma знае всичко Joy

# 359
  • София
Здравейте военни красавици. От няколко дни ми се струпаха разни задачки, та кои на бегом, кои на ходом марш, гледах, да ги отмятам.
Благодаря на всички вас, които с мили думи поздравихте Катерина Флоранс.  Hug за ВИЛИ, СГГ, СТЕФИ, ПАТЕНЦЕТО, ДУНДИ, АЛБЕНА, ВИВИАНКА, МИРИЕЛ, ЛУННО ЦВЕТЕ, КАТИВИТА, ДАНИТИ, ДИМИТРОВА, МЪНИЧЕТО, РАДИНКА. Дано се сбъднат пожеланията!

Дано Св. Мина закриля семействата ни и нас. Ако има именяци, им пожелавам здраве и късмет!

От толкова тичане насам натам, сега пълзейки ще се домъкна до леглото и лека нощ! sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт