.Пиша от тел и се извинявам за грешките
.Пиша от тел и се извинявам за грешките
и научаваме всичко ( служебни благодарности за Кативита) преди да е станало. За пореден път се убеждавам, че точната и навременна информация е мн ценна
А винаги когато имаш добра новина като тези 20 % ( дано има и още ) е страхотно. Пожелавам на всички приятна вечер и да сънувате и другите 80 %
Аз така чрез внушение мисля да действам
Хубава вечер и сладки сънища
И в това положение ще изпаднат хиляди болни. Как е възможно такова нещо. Умът ми не го побира.
Мда, това е повече от уикипедия, догонва чичко Гугъл. Освен, че ни информира, създава едни специални взаимоотношения. Онзи ден споделих с Фло, че всичките ми приятелства софийски, са плод на бг-мамма! Тук откривам уникални хора, съмишленици, верни другари....абе само мъжа на живота си несъм намерила тук с една дума.
Да сбъдва мечтите си и да бъде с хората, които я обичат! На невероятната й баба - Фло, прегръщаме те!
Уникална жена! 
После как ще се понасям в няколко варианта не знам, но пък за работа стигане няма да имам 
Сладурки, усмихнато да ви е! 
за деня.
А че лечението не е така ефективно, на кого му пука. Благодаря за предложението, но смятам, че на местна почва ще се справим. Виж, твоите хора могат да ти дадат информация кога има вероятност лекарството да бъде доставено с новия код. 
Толкова са сладки...
Като гледам записа и снимките ми става толкова мило... 

Препоръчани теми