Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Мариела,миналата година идва зет ми също военен с един колега до вкъщи.И докато се разберем колегата му идва и казва" на 17 май ще има лимит,ама не е сигорно сега се обадиха" и аз не май ще има със сигорност и той ти от каде знаеш.А зет ми о тя знае всичко,ако съм като бадженака да съм и скрил компа.И онзи ама от къде а зетя как от къде от бг.мама.След тоя случай ми звънят да питат ще има ли пари?Даже вчера зет ми пита бълдазке какво казват твойте агенти,ще има ли скоро пари  Grinning.Пиша от тел и се извинявам за грешките

# 361
Ха ха момичета,наистина тук сме мн отворени Simple Smile и научаваме всичко ( служебни благодарности за Кативита) преди да е станало. За пореден път се убеждавам, че точната и навременна информация е мн ценна Simple Smile А винаги когато имаш добра новина като тези 20 % ( дано има и още ) е страхотно.  Пожелавам на всички приятна вечер и да сънувате и другите 80 %   Joy Аз така чрез внушение мисля да действам  #Crazy Хубава вечер и сладки сънища

# 362
  • Пловдив
Аз пак да помрънкам, ама съм бясна. На здравната каса. Заради един сменен код, едно от лекарствата на баща ми го няма в никоя аптека, и по складовете го няма. И никой не може да ми каже кога ще го има. Днес успях да проверя в 4 аптеки. Утре продължавам да търся. Добре че има запаси. Защото ще се скове, няма да мога да го вдигна от леглото дори и един път да не си вземе лекарството, а точно това го взима 4 пъти на ден. Няма такава държава  #Cussing out И в това положение ще изпаднат хиляди болни. Как е възможно такова нещо. Умът ми не го побира.

И на работата неприятности. Да свърши един път тази седмица, че вече съм размазана.

# 363
Ооооо, само да не започваме темата за здравната каса...тъкмо съм си оправила що годе настроението. ...
 Дунди, търси лекарството в аптеки, където не са много оборотни , може да не се е изкупило....макар че аз не разбрах защо заради кода го няма.... Аз така преди време намерих едно лекарство в една квартална аптека, където много не се пазарува, а навсякъде го  нямаше и в складове....

А и още нещо по повод лошите неща-скоро мярнах във ФБ следното :
 " Най -тъмно е преди изгрев"....

# 364
  • Пловдив
kativita,  и аз не знам. Има някаква промяна и лекарството не е налично с новия код. Взима се с протокол и е безплатно за пациента, не всички аптеки го поддържат, което мисля, че не е редно. Но е факт, че го няма. за сега имаме запаси, лошото е, че и на свободна продажба не се намира. Даже не можаха да ми кажат цена.

# 365
  • София
ДУНДИ, кажи го това лекарство, може и да го намеря в София. Имам познати аптекари и представители на фармацевтични фирми. Какво е по народност въпросното лекарство? Чакам.

От два часа се каня да си лягам, а все още се мотая пред компа. Дали пък преди 100 години, когато съм се родила, не са ми хвърлили пъпа в социалната мрежа newsm78

# 366
  • на правилното място, в точното време
BG-Mamma става на 13 години! Честито на всички, които са част от това и правят форума едно уникално място!  bouquet Мда, това е повече от уикипедия, догонва чичко Гугъл. Освен, че ни информира, създава едни специални взаимоотношения. Онзи ден споделих с Фло, че всичките ми приятелства софийски, са плод на бг-мамма! Тук откривам уникални хора, съмишленици, верни другари....абе само мъжа на живота си несъм намерила тук с една дума.  Laughing

Честит Рожден Ден отново на Катерина Флоранс!  nbirthday  Да сбъдва мечтите си и да бъде с хората, които я обичат! На невероятната й баба - Фло, прегръщаме те! Hug Уникална жена!  Heart Eyes

Минах да ви прочета набързо. Напоследък успявам да стигна до влизане в темата...дори не мога да ви прочета.  Кати, благодаря за информацията! И за предстоящото в БА и за инфото на ЛС. За сега това  ефирмата, но обсъждаме вариант и за пътуване с кола. Поканихме наши приятели, ако се навият, ще си спретнем сами пътуването. тогава пак ще търся инфо за нощувки и разни други.
Зарита съм в работа. до 16 трябва да финализирам 4 неща. Как? И аз не знам. Ако някъде чуете за експираментално клониране,кандидат съм.  Peace После как ще се понасям в няколко варианта не знам, но пък за работа стигане няма да имам  Mr. Green
Отлитам да събуждам детенце за училище. Не сервирам кафе, защото май не знам как. Ако по някое време надникна, ще пийна от вече сервираното, благодаря!  smile3521

Ахаа, това мога  food010 Сладурки, усмихнато да ви е!

# 367
  • София
Добро утро военни красавици. Привет от тръстиката!

ФЕЙЩИЦЕ, чак пък невероятна! Просто обикновена...

Ето го кафето, съпроводено от милион алени рози Simple Smile

Желая ви усмихнат ден.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 08:23 от Flo 51

# 368
Добро утро момичета!
Flo 51, благодаря за кафето,  а за "милион алени рози" .........думи нямам...................
Прекрасен ден ви желая!
Честит Рожден Ден на  бг-мама newsm59

# 369
Flo 51 благодаря за кафето и музикалния поздрав.
ФЕЙщица във връзка с пътуването, в нашето семейство, сами си организараме такива - в Бг и в чужбина. Мъжът ми само е шофьор, той внимателно и прецизно проучва маршрута и местата за почивка, а аз съм по културната програма - обекти за посещение и пълно инфо за работното им време, хотели за спане (когато го нямаше кемпера). Ние обичаме да пътуваме сами без организирани екскурзии и други хора, с които да се съобразяваме.
dundi73, стискам палци, да успееш да намериш търсеното лекарство и дано кутсузлийската ти седмица вече е свършила. Hug
Днес е страхотен ден - няма вятър, слънчево, есенните листа са покрили земята с пъстроцветен килим. Моята малка дъщеря ще имат тържество за изпращане на есента в ДГ, а аз се майтапя, че ще трябва да посрещаме пролетта, че дори  и лятото.  Тя ще бъде танцуващо листенце, облечена е в жълто с червеникаво и жълто наметало като крила.
Къде се изгуби Сетибети? Сигурно пак ти е пълна програмата  Grinning за деня.

# 370
  • Пловдив
Минавам набързо.
Мдаааа, хубаво топло есенно слънце. Ходи ми се на разходка, но няма как да стане. Направо завиждам на ММ за почивката. Той пък ще си уплътни времето със зъболекар. Миналата седмица му оправиха два кариеса и изчистиха зъбния камък, днес ще започва да му пили зъби за мост. Само като си помисля за звука на машинката и настръхвам.  Laughing

Фло, няма го пущината, Менкарт се казва, обаче то има различни милиграми и разфасовки, а оставих рецептата и протокола на майка ми, за да обикаля, нали е свободна пенсионерка. Но имаме запаси за още 25 дни. Ако до 10 дена не се появи, ще ходя при лекуващия лекар и ще ми направи нов протокол с друго лекарство, т.е. с оригиналното, че нали нашата каса покрива най-евтиния илач.  ooooh! А че лечението не е така ефективно, на кого му пука. Благодаря за предложението, но смятам, че на местна почва ще се справим. Виж, твоите хора могат да ти дадат информация кога има вероятност лекарството да бъде доставено с новия код.   

albena30, да ни качиш една снимка на листенцето. Аз си спомням моята - правиха цирк в градината и тя беше кученце, което може да смята и да кара тротинетка.  Laughing преди това пък беше балерина - с още две девойки танцуваха умиращия лебед от Лебедово езеро. И тогава установих, че модата в детските градини не се променя, особено балетните роклички. И аз имам снимка от детската градина със същия вид рокля.  Laughing

Бъдещи мами и мами на млчовци, празниците на децата в детската градина и в началното училище са голямо удоволствие за родителите, аз лично лея сълзи на поразия.

# 371
И аз си поплаквам на всеки празник в градината,но най-ярък като спомен ми е първият-моята дъщеря беше цвете,със зелена рокличка и голяма панделка като цвете на главта(всички момиченца бяха цветя,а момченцата облачета).Всички бяха толкова сладки,а мамите толкова развълнувани-почти на всички ни беше за пръв път.

# 372
Качиха НГ пакети , утре стартира продажбата. Чак не мога да повярвам, че няма увеличение ,а са запазили ценовия диапазон от предните години. ....

# 373
  • Пловдив
Привет от тръстиката и от мен Simple Smile

За тържествата на децата си говорите... На всяко тържество едва сдържам сълзите си Heart Eyes Толкова са сладки...
Първото тържество на сина ми беше в яслите - той беше зайче Heart Eyes Като гледам записа и снимките ми става толкова мило...
Другото, което много ме трогна беше от тази пролет - той и още 3 момченца от групата бяха кукери, а 4 момиченца - лазарки  Heart Eyes

А че в бг мама, може да намериш всякаква информация (или да свериш вече чутата такава Mr. Green), се убеди и силната половинка вкъщи hahaha

# 374
  • София
Здравейте военни красавици. И аз се върнах във времето, когато ходех на забавачка. Лелееее, колко отдавна беше, но още помня, как играх Червената шапчица. Мама ми уши много красива рокличка и от сукно червена шапка. Помня и ролята си на бабата в приказката Дядо и ряпа. Помня и как майката на "ряпата", явно много амбициозна майка, дойде да се кара с учителката, че дъщеря ѝ ще "играе" ряпа. Другарката ни не отстъпи. Помня, как в градината на дъщеря ми, на едно тържество тя играеше лисицата-централна роля. Малко преди тържеството вдигна Т, но не се отказа и не отстъпи ролята си. И сега е такава борбена. Синът ми пък беше много слабичък, та на едно тържество беше минзухарче. Оплетох му зелен панталон и блузка, а на главата - шапчица като цвят на минзухар. И тогава и сега, като ходя на тържествата на внучетата търкулвам по някоя сълзичка. На последното тържество на внучката Рада, госпожата ѝ беше събрала косите на кокче. Тя идва при мен и ми казва: Виж как ми е събрана косата на кокълче Joy
Питам се и аз, къде ли е СЕТИ_БЕТИ? Обади се миличка.
Радвам се на появата на МЪНИЧЕТО. Пак ще питам какво правят мъничетата. Simple Smile
Май ще подновя вечерните поздравителни концерти, че малко ги позанемарих покрай протестните действия. Дано да ви е приятно.
Хубава вечер от мен.

Тази вечер поздравявам РАДИНКА Simple Smile

Приятно слушане. Харесвам тази песен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 21:24 от Flo 51

Общи условия

Активация на акаунт