Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Моля, Плевенчанки, пишете ако разберете дали в неделя ще се пушат цигари при вас за да дойдем да запалим по една.  Peace

Моят като се прибере от курса в Търново щял да се качи до работа, за да се отчете и ще го помоля да разбере.

# 301
Добро утро,момичета,дано днес вече да се случат само позитивни новини

# 302
  • София
Добро утро, красиви военни момичета.
Днес от мен и кафето, и цигарите.

Хубави новини ще има, ако има достатъчно кафе и цигари Wink
Очертава се още един прекрасен есенен ден. Насладете му се. Емо Чолаков обещава да е сухо и топло до 22 ноември. Чудесно циганско лято...

# 303
Добро утроо и от менн Simple Smile Йейй, днес е петък... Наистина нещата, които се случват в държавицата ни са сериозни.. но нека се усмихнем и на Ноемврийското слънцее, докато го има.. че като дойде студа и снега..ще е по-мрачно...

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с усмивки и много положителни емоции.. а аз се надявам петъка да мине бързоо хихи..  Rolling Eyes Rolling Eyes Simple Smile bouquet smile3558 smile3558 smile3558 coolcool coolcool

# 304
  • на правилното място, в точното време
Добро утро! Какви са тези слънчица и букетчета, м??? Порицаха ни публично за тази патетичност.   Mr. Green  Фло, пази цигарите за неделя 8.11. за протеста. Че явно доста ще се попуши  Laughing Дано нещо разумно излезе от това пушене, че аз лично не съм оптимистично настроена. Продължавам да се трудя, на вас пожелавам слънчев и изпълнен с прекрасни емоции ден!  Nature Sunny

# 305
  • Ямбол
Здравейте момичета,
Тук се е разгорещило , а аз се потя на работа и пропуснах интересни постове, а как ми се иска да им отговоря подобаващо. Подкрепям изцяло и напълно протеста на нашите мъже, независимо дали са полицаи, военни, пожарникари, граничари и др. !!!!!
А на тези Анонимните им казвам......ДИМ ДА ВИ НЯМА.....тук сме само искренни и истински момичета. Всяка една от нас е незаменима част от малкото ни виртуално семейство........
Сега изчезвам, пак ще дойда да се доизкажа.....но исках да знаете че съм с вас!!!!!

# 306
Благодаря Flo за кафето и аз се присъединявам към вашите надежди за по-добро развитие на нещата и пожелавам усмихнат, слънчев ден. Подкрепям с две ръце полицаи, граничари, надзиратели, пожарникари и военни (повечето ми роднини, вкл. и баща ми са настоящи и бивши полицаи)! При нас слънцето, се появява чак по обяд заради гъстите дунавски мъгли.
Отоносно, анонимен, все си мислех, че в нашата темичка е уютно и сме си близки, но все ще се появи някой провокатор. Има ги такива навсякъде и в нета и в живота, но ще се стремим да не ги отразяваме!
Изпращам ви огромни прегръдки на всички военни момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 307
А, те такива провокатори не оцеляват дълго тук.  Joy
Фло, благодаря за кафето и цигарката!  newsm51  Ще се възползвам и от двете  Embarassed
Приятен и усмихнат ден на всички!  Hug

# 308
Здравейте момичета,
позволявам си да си копирам мнението от другата тема и при вас, защото мисля, че и вие сте солидарни.

"Следващият протест е в неделя, 08.11.2015 г. от 13 часа пред Народното събрание - на площад Народно събрание.
ПРОТЕСТЪТ Е НАПЪЛНО ЗАКОНЕН, ОРГАНИЗИРАН ОТ СФСМВР, ПОДКРЕПЕН Е ОТ ВСИЧКИ СИНДИКАТИ В МВР! НИЕ ОТ САСМВР СЪЩО ЩЕ БЪДЕМ ТАМ!
ПРОТЕСТЪТ Е ЗАКОНЕН И НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗА УЧАСТИЕТО СИ В НЕГО!
ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!"

Момичета, нека НИЕ - СЪПРУГИТЕ, излезем и подкрепим този протест!
Протест срещу неуважението, което демонстрираха към служителите на МВР, армията и всички други служители от системата "Сигурност"! Срещу това да се правят тайни реформи, в последния момент! Срещу незачитането мнението на хората, работещи в тези системи! Срещу грубото посягане на социални ОБЕЗЩЕТЕНИЯ. Срещу незачитане значимостта на труда на нашите съпрузи, братя, бащи. Срещу обидното отношение към тях! Срещу репресиите, които се опитват да предприемат срещу тях за това, че защитават свои ПРАВА.
Срещу това, че не зачитат лишенията, които НИЕ - ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА търпим.
За това, че депутати, министри и всички други "правителствени чантаджии" на Коледа, Нова година, 1 юни, 15 септември, рождени дни, летни и зимни ваканции и всички други официални и неофициални празници, са при семействата си, а нашите съпрузи дежурят по площади и паланки!
За това, че при всяко звънване на телефона изтръпваме.
Срещу несигурността да се планират дори отпуски или почивки.
Срещу това да кърпим една униформа цели 4 години.
Срещу това, че вместо да увеличат заплатите, те се опитаха да ги намалят.

За това, че сме ОБИДЕНИ!!!

# 309
Добро утро, военни сладурки!

Темата пое лош обрат, нещо не ми харесва Crossing Arms. Въпреки всичко трябва да се усмихваме! Нямам какво да пиша, освен, че следя какво става в държавата, подкрепям ги и оправям кашите вкъщи. Много неща се струпаха на главата ми, но въпреки всичко се опитвам да се държа.
На Анонимните не обръщайте внимание smile3513 ignore2 Нека си пишат, но не ги четете. Колкото повече им обръщаме внимание, толкова повече ще пишат. Няма как да обясниш на някой извън твоя свят какво става, как стоят нещата. Хората не харесват военни, полицаи и т.н, но държава без войска и полиция, не е държава.
Желая ви слънчев и усмихнат ден, напук на всичко Hug Hug Hug Hug Hug!

# 310
  • София
Добро утро, военни красавици. Събота е, на вън се очертава поредният хубав есенен ден. Емо Чолаков е обещал такова време чааак до 22.ноември, пък после ще видим. Simple Smile
Наистина, темата ни се разбута, но това е от събитията, които стават в държавата. Силно искам да вярвам, че протестиращите ще защитят исканията си, а правителството, ако иска да оцелее трябва да се откаже от безумните си "реформи".
От кога не сме присядали на чашка кафе и на женски приказки?
Днес не е особено подходящо да се размятате и да чистите. Днес е Архангелова задушница. Запалете по свещичка и нека Бог прости близките ни, които вече не са с нас.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, взимам си кафенце и ще си говоря с теб, докато се събудят останалите. Дръж се миличка. Ти си боец. Как е мама свекърва? Още ли е в болницата, или я изписаха? Кога ще е операцията? А студента настрои ли се на учебна вълна? Спирам с въпросите, че главата ти ще започне да дава заето... Въпреки всички дандании, мислих тези дни и за теб. Мъжът ти като го няма, всичко се е стоварило върху теб, но не си отлагай твоите прегледи. Внимавай и се пази.  Hug

БИБИ, аз мисля в неделя да се разходя до Народното събрание. Ще видя мога ли да организирам група приятелки, за кафе Wink

SAD_WOMAN, кафето и цигарките бях сложила за протестиращите. Кой ти каза да ги пипаш? Simple Smile

АЛБЕНА, благодаря за огромното количество прегръдки. Ето и една от мен за теб Hug

ДАНИТИ, мило ми стана, като прочетох какво си написала, че всяка една от нас е незаменима част от малкото ни виртуално семейство. Много точно. Браво момиче! bouquet

ФЕЙЩИЦЕ, я свали тъмните очила и сложи някои малко по-светли newsm08 Дано да съм права.

I MISS YOU,  Hug

Хайде стига, изпих си кафето, май днес ще го карам мързеливо...

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 14:26 от Flo 51

# 311
Здравейте и от мен!
Въпреки, че ни наказаха пред строя, че раздаваме прегръдки и сърчица, аз ви изпращам много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Добре би било да не се занимаваме с провокаторите в темата. Нека си пишат каквото искат. И аз се моля всичко да приключи благополучно!

Днес при нас е много слънчево. Ще изчакам да стане малкия и ще се разходим.

Аз съм отпуск и предстоящата седмица и след това "захапвам" службата!
Лек и успешен ден!
 Heart Eyes

# 312
Добро утро и от мен.При нас засега е мъгливо,но се надявам до обяд да напече за да можем да излезем на разходка.Много lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss на всички

# 313
 wavey

Hug за всички.
Лек и  Simple Smile ден.

# 314
  • Пловдив
тук съм - с прегръдките  Hug и сърчицата Heart Eyes Two Hearts newsm76
Чета, но нямам време да пиша, че съм подхванала 100 дини под мишници ooooh!
Утре до София няма да можем да отскочим Sad Да се надяваме, че второ "пушене" няма да се наложи, но ако има -ще организираме бабите, да поемат внуците и сме на линия!

Общи условия

Активация на акаунт