Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив

А дали Ани Салич ще го прочете в ефир ... що ли питам? Разбира се, че няма даже и да го спомене.

# 286
  • на правилното място, в точното време
Кати, ще ти пиша на ЛС. Търсим туристическа фирма, неправилно съм се изразила. За сега сме се спрели на няколко оферти, но ще те питам за отзиви на ЛС.
Сети бети, миличка, ще ти спретнем поне една конферента връзка в болницата.  Heart Eyes  Пък знам ли Фло, може да се развихри, като я знам каква фурия е  Hug
Радвам се, че момчето ми се захвана да мисли за други неща, за да не мисли за случващото се. Страхувам се за него  Heart Eyes Знам, че всички останали са под същия стрес, предвид задълженията, които сме натрупали през годините, заради "хубавите" условия през които сме принудени да минаваме. Предвид всичко случващо се в държавата, вече не знам накъде да хващаме...смеех се едно време, че ще хващам гората, но сега  ми идва да си направя една землянка.
Дали това следва?.....

На мен пък ми става мило от патетизма, защото, ако го няма идеализма, служенето съвсем изгубва смисъл. Харесвам мъжа си в униформа! Гордея се с него и с професията му! С трепет гледам парадите за 6 май и за 9 май. За мен лично има мистика, идеали, мъжество....още куп други неща.

До Анонимен , ако те притеснява да пишеш това, което мислиш и чувстваш, по-добре не го прави. Интернет пространството отдавна не е анонимно, ти самата си го написала. Малко или много тук сме установили някакви взаимоотношения помежду си, независимо, че пишем с ник нейм. На мен лично ми става неприятно, някой който хем иска да запази анонимност, хем се опитва да споделя моите мисли, тревоги и чувства.      

# 287
Кати, ще ти пиша на ЛС. Търсим туристическа фирма, неправилно съм се изразила. За сега сме се спрели на няколко оферти, но ще те питам за отзиви на ЛС.
Сети бети, миличка, ще ти спретнем поне една конферента връзка в болницата.  Heart Eyes  Пък знам ли Фло, може да се развихри, като я знам каква фурия е  Hug
Радвам се, че момчето ми се захвана да мисли за други неща, за да не мисли за случващото се. Страхувам се за него  Heart Eyes Знам, че всички останали са под същия стрес, предвид задълженията, които сме натрупали през годините, заради "хубавите" условия през които сме принудени да минаваме. Предвид всичко случващо се в държавата, вече не знам накъде да хващаме...смеех се едно време, че ще хващам гората, но сега  ми идва да си направя една землянка.
Дали това следва?.....

На мен пък ми става мило от патетизма, защото, ако го няма идеализма, служенето съвсем изгубва смисъл. Харесвам мъжа си в униформа! Гордея се с него и с професията му! С трепет гледам парадите за 6 май и за 9 май. За мен лично има мистика, идеали, мъжество....още куп други неща.

До Анонимен , ако те притеснява да пишеш това, което мислиш и чувстваш, по-добре не го прави. Интернет пространството отдавна не е анонимно, ти самата си го написала. Малко или много тук сме установили някакви взаимоотношения помежду си, независимо, че пишем с ник нейм. На мен лично ми става неприятно, някой който хем иска да запази анонимност, хем се опитва да споделя моите мисли, тревоги и чувства.      

Подкрепям всичко казано напълно!!! Simple Smile Simple Smile  Hug bouquet bouquet Peace Peace Peace

# 288
Пращайте си тогава сърчица и прегръдки, явно не ви трябва достоверна информация.
Нищо против.

# 289
  • Пловдив
Пращайте си тогава сърчица и прегръдки, явно не ви трябва достоверна информация.
Нищо против.

Ти дойде, за да си полезна или за да се сърдиш?
То във форума зорлем никой не те кара да пишеш.

# 290

Много, много силно! настръхнах, докато го четох, защото всяка дума в написаното е вярна. И аз като Фей и всички други тук се гордея с мъжа си и с неговата работа. И никога и пред никого не съм го скрила. Дори го изнудих да се съгласи да поставим в рамки грамотите и сертификатите, които е получавал през годините.  Simple Smile

# 291
=Анонимен link=topic=879643.msg31932495#msg31932495 date=1446731215]
Нищо против.
[/quote]

Достоверна информация за какво нямаме ,че нещо не схванах?

# 292

Против съм патетиките от рода на "рискува живота си/здравето си". Който се е хванал с тези професии - си носи риска и си е преценил, както и жената, която е с него.

Така де, ама това, че всеки е бил наясно, когато се е захващал с тези професии, омаловажава ли факта, че рискуват живота и здравето си?Все едно ако кажем, че миньорите например рискуват живота и здравето си, да прозвучи патетично. А то е факт, нали?
Редактирам се, за да те попитам още нещо. Ти би ли била склонна да се откажеш от съпруга си, ако в началото на връзката ви си знаела, че упражнява опасна професия?

# 293
Анонимен, ще си позволя и аз да кажа, че сърцата и прегръдките в нашата тема ги има, защото освен проблемите тук си обсъждаме и лични неща и сме едно голямо семейство, а достоверната имформация- винаги е била точна и на време. Тук споделяме, обсъждаме и се подкрепяме и това е хубавото на тази група.

# 294
Между другото вчера бях доста време във форума и очаквах да има провокация от някой потребител.  По едно време из имената на тези ,които са на линия виждам pet4o -помните преди година влезе да ни разяснява за ранното пенсиониране. След това са появи Анонимен ....

# 295
Момичета, не трябва да отдаваме толкова голяма значение на мнението на Анонимен. Вижте целия негативизъм в обществото ни към военни и полицаи. Днес се наложи и на колегите си да обяснявам защо се стигна до тези протести. Един мой бивш ученик днес се обади и каза, че е излязъл да подкрепи протеста снощи, защото би трябвало да сме единни като народ. Стана ми много мило. Ако бяхме като румънците и гърците ... щеше да сме един до друг и в тези трудни моменти и нямаше да позволим на никой да ни тъпче. Аз казвам на децата си, че ще трябва да останат тук и да обичат България, макар да знам, че ще е много трудно. Знам, че това е един гол патриотизъм. Мъчно ми и плача като ви пиша. Не може така да затриваме България. Не може да се нападат хора, които са се заклели да пазят България. И вярвайте ми, това не са голи думи.
Иска ми се да звуча позитивно и имам надежда, че политиците няма да мислят само за себе си. Но за това се иска доблест. А аз ще защитавам каузата на мъжете ни докрай!!!!

# 296
  • на правилното място, в точното време
Нищо против.

Не знаех, че форума е място, където се споделя достоверна информация  newsm78 Ако наистина си в системата /МО или МВР/ би следвало добре да знаеш, че изнасянето на класифицирана информация е наказуемо. Самата /самия ти би следвало да си подписал/а куп декларации и документи за конфеденциалност.
 Относно сърчицата и прегръдките, съветвам те да не злобееш, защото както това  Hug newsm51 txtloves newsm76    има и това  341uu afwitch Twisted Evil #2gunfire
Ако нещо не ти харесва, имаш пълното право да се метлосаш и да снасяш достоверната си информация другаде.

# 297
  • София
Здравейте военни красавици.
Възхищавам се на момчетата в униформа-полицаи и военнослужещи, че продължават протестните действия. Никакви компромиси с некадърното правителство на ББ. Вчера попаднах в страхотно задръстване, но душата ми ликуваше. Днес на няколко полицаи казах, че ги подкрепям. Слушаха ме с усмивка. Заслужават момчетата морална подкрепа от народа, а у дома вие ги подкрепяйте Wink

ignore2Игнорирайте разни дребни души - пет4овци и анонимни. Не заслужават нашето внимание. Не одобрявам нито една дума на тази анонимната. Кой знае кой вятър я довея при нас - агент провокатор. Ей, как си личат. Повече не желая да се занимавам с нея. Въздържал се и анонимен не са думи от моя речник.  ignore2

Отивам да избера песен за поздрав. Simple Smile

За нашите мъже, за нас всички... Кураж дружина вярна сговорна, ний не сме вече рая покорна...

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 20:25 от Flo 51

# 298
 Моля, Плевенчанки, пишете ако разберете дали в неделя ще се пушат цигари при вас за да дойдем да запалим по една.  Peace

# 299
  • София
До сега не съм изпушила нито една цигара през всичките години, от както съм се родила. За каузата съм готова да се жертвам Wink

Лека нощ, а утре с нови сили...

Общи условия

Активация на акаунт