А дали Ани Салич ще го прочете в ефир ... що ли питам? Разбира се, че няма даже и да го спомене.
Пък знам ли Фло, може да се развихри, като я знам каква фурия е 
Знам, че всички останали са под същия стрес, предвид задълженията, които сме натрупали през годините, заради "хубавите" условия през които сме принудени да минаваме. Предвид всичко случващо се в държавата, вече не знам накъде да хващаме...смеех се едно време, че ще хващам гората, но сега ми идва да си направя една землянка.
Пък знам ли Фло, може да се развихри, като я знам каква фурия е 
Знам, че всички останали са под същия стрес, предвид задълженията, които сме натрупали през годините, заради "хубавите" условия през които сме принудени да минаваме. Предвид всичко случващо се в държавата, вече не знам накъде да хващаме...смеех се едно време, че ще хващам гората, но сега ми идва да си направя една землянка.
Ако наистина си в системата /МО или МВР/ би следвало добре да знаеш, че изнасянето на класифицирана информация е наказуемо. Самата /самия ти би следвало да си подписал/а куп декларации и документи за конфеденциалност.
има и това

Игнорирайте разни дребни души - пет4овци и анонимни. Не заслужават нашето внимание. Не одобрявам нито една дума на тази анонимната. Кой знае кой вятър я довея при нас - агент провокатор. Ей, как си личат. Повече не желая да се занимавам с нея. Въздържал се и анонимен не са думи от моя речник.