Благодаря ти Дафиново листенце. Точно така трябва - кафе да има, а аз поне мога и да пропусна закуската. Няма да заслабна 
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, нека другите поспят, с теб ще си говоря. За зъбния камък: В литературата не се споменава за такава закономерност ( чистиш ли го, по-бързо се натрупва ) По-скоро, на почистената повърхност по се забелязва отлагането на нов камък, който зависи от РН -то на слюнката. По-алкалната слюнка спомага за отлагането на зъб.камък, а по-киселата - за образуването на кариеси. С напредването на възрастта количеството слюнка намалява, става по-гъста и на хора, на които до този момент не им е чистен камък, вече се налага. Ето ти на бърза ръка една мини лекция. Е толкова си обичам професията, че мога да ви говоря с часове за зъби, кариеси, усложнения и т.н. Как бих искала да ви изпратя от рекламните пасти, та всяка да изпробва и да намери своята паста. Ако има желаещи, пратете адрес на ЛС. И не се срамувайте... Анонимността ви е гарантирана

Ставам, че трябва да се обличаме и да тръгваме. Най-обичам да тръгвам с ръце в джобовете. Днес ще е така. Отиваме за 2 - 3 часа. Мразя торби и дисаги, ама няма как - все мъкнем по нещо и в двете посоки.
Хубав ден на всички, радвайте се на хубавата есен. Отворете широко очите и душите си, за да видите колко красота има наоколо!
. Дафиново листче, и на мен това ми е успокоението, че ще давам вид на мн интелигентна с тях
, дето се казва поне на външен вид да го докарам 
ни пече, но и вятър подухва.
със Светли.
, поговорих си с вас, младите

Не е лесно съжителството с пубер. Запаси се със здрави нерви, подкови се теоретически, понаучи това онова за някой и друг състав, певец или певица, опитай се да бъдете приятелки. Едно време щерката, на всичко което ѝ казвахме, скачаше и казваше НЕ. След ден два, брат ми ѝ казваше същото и тя го слушаше. Много е важно да имаш доверен човек, когото тя да уважава и слуша и така ще си прокарваш идеите. Търпение му е майката. Ще премине и това...Благодаря, че отговори на един от трите въпроса. Още не знам, къде е това " при нас ", дето пече хубавото слънце. И още нещо. С какво се занимаваш? Това са ти въпроси от миналият тест. Както виждаш, нови не ти задавам
Станала съм заедно с петлите. Трябва да се свиква и с това. Не обичам промяната на времето, особено минаването на лятно часово време.
. Има и други навлеци /разбирай родители на съпруга/ на главата ми, освен обичайните домашни
? Винаги съм казвала, че няма значение на колко години е човек и свободно общувам с интересни хора на всякаква възраст. Тук просто не се получава, хората са различни. Така, оплаках ви се.
и по- късно ще ви нагледам пак.
Просто досега нямах сили да пиша, четях от телефона само. Днес съм по-добре, гърлото ме дразни, хремата я има, ама поне не съм толкова отпаднала. Много зле ми беше, ей! Ужас! Сега пак съм легнала, ама поне ставам.
Ама трябва да се сложа в ред, че и утре трябва да отидем да си вземем количката, която най-накрая пристигна 

Снощната доза е почти изядена, сега допичам следващата.