Днес четох в нета, че на този вирус му казвали "летящ", понеже се разпространявал много бързо и поразявал наред. Това за кръводаряването и плащането звучи ужасно. Постоянно призовават хора да даряват кръв, а като се намерят желаещи, ги връщат. Не съм редовен кръводарител, въпреки че съм с рядка кръвна група, но когато давах кръв за бащата на една позната, за когото търсеха същата група, никой не ме спря заради това, че пия лекарства за кръвно.
вярно, че позната е журналистка ...Аз да питам нещо за лимита. В поделението се чуло, че този месец щели да изплатят 20%, а следващия - останалата част. Според мен е гаден слух, това са много пари, надали има откъде да ги дадат. Но според ММ информацията била достоверна. Дано само не му се попарят надеждите да види някой лев в повече преди празниците. Та, дали има нещо такова? Или си е партенка.
И ММ е много зле с ориентацията, а си е наумил някой ден, като се пенсионира, да кара такси. Ами той ще е като тези екземпляри, на които sad_woman е попаднала тази сутрин.
Ама той нали си имал джапанка /лайновото в случая/, та щял да намери улицата. Ама какво разправяш, значи. Трябва ли някъде да се обърка посоката, той е човекът.
и пуснал пералнята, рядко го прави, защото няма мн време, но с такъв кеф прострях и сготвих вечеря, че не мога да ви опиша
Сега замина на работа , а аз се наслаждавам на спокойствието с чаша вино. Колко е хубаво да си си у дома .
Влизам за малко, но с лоши новини. Това, което се чува от ден-два за МВР касае и нашите момчета. Не знам при вас на места, какво се е чуло, но за сега информацията никак не е добра. Намаляват заплатите за пенсиониране на 5 или 6, не разбрах и махат парите за прослужено време. При тези, които са с повече години в БА намалението е драстично. За любимия това са около 40 %. не ми се иска да мисля, какво ще се случва....
Желая ти много здраве и да бъдеш заобиколена с хора, които те ценят и обичат.
То всеки здравомислещ човек подпалва в такива ситуации, но от друга страна се опитвам да успокоявам ММ, защото в крайна сметка няма смисъл да си хаби нервите излишно.