Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 717
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Добро утро и успешен ден!

Ние никога не сме се интересували от чужбински карти. Къде могат да се видят?

# 271
Била съм само веднъж във Виена като дете, но още пазя спомени за Виенското колело. Нищо друго не помня, беше тооолкова отдавна... Но препоръчвам с две ръце!
Сети, бъди сигурна, че на Коледа доста хора ще са с теб  мислено в софийската болница и ще ти стискат палци всичко да мине благополучно, бързо и колкото може по-безболезнено! В лицето на момичетата тук имаш над 10 добри феи-орисници, които желаят най-доброто за теб и твоето семейство!  Hug
П.П. Добро утро, Мириел!  Simple Smile

# 272
Мили приятели,родители,баби,лели,чичовци smile emoticon
С моето дете участваме в една игра за размяна на книжки за децата. Търся майки, бащи, баби, дядовци, лели, чичовци, кръстници или други, които биха искали да зарадват дете с подаръци книжки, и които са сериозни за участието си.
Ето как става: необходимо е да купите и изпратите само ЕДНА детска книжка и след това вашето дете ще получи 36 книги (получава се, ако всички спазят лесните правила). Представете си само каква радост ще доставите на детето си, като изведнъж започне да получава подаръци книги по пощата! Ако искате да участвате, кажете ми и ще ви изпратя правилата.Всички, които коментират под този статус участват!

# 273
Мили приятели,родители,баби,лели,чичовци smile emoticon
Скрит текст:
С моето дете участваме в една игра за размяна на книжки за децата. Търся майки, бащи, баби, дядовци, лели, чичовци, кръстници или други, които биха искали да зарадват дете с подаръци книжки, и които са сериозни за участието си.
Ето как става: необходимо е да купите и изпратите само ЕДНА детска книжка и след това вашето дете ще получи 36 книги (получава се, ако всички спазят лесните правила). Представете си само каква радост ще доставите на детето си, като изведнъж започне да получава подаръци книги по пощата! Ако искате да участвате, кажете ми и ще ви изпратя правилата.Всички, които коментират под този статус участват!

Оф, и аз се вързах на това и се чудя какво да правя. Да събера още шестима заради това ooooh!

# 274
Това е прекрасна идея. Не е задължително да са само 6, може и повече. Колкото повече, толкова повече, нали така Simple Smile Дерзай, за да има книжки за четене

# 275

Ние никога не сме се интересували от чужбински  карти. Къде могат да се видят?
з

Пускат ги заедно с летните/зимните карти. Но тъй като бройката е малко -примерно Виетнам 10 броя за цялата армия нали ти е ясно как се отива....Иначе процедурата е същата по кандидатстване.

# 276
Ние никога не сме се интересували от чужбински  карти. Къде могат да се видят?
з
Пускат ги заедно с летните/зимните карти. Но тъй като бройката е малко -примерно Виетнам 10 броя за цялата армия нали ти е ясно как се отива....Иначе процедурата е същата по кандидатстване.

Joy ясно.

stef87, така е. Мен ме притеснява дали ще събера от приятелите си 6 човека. Иначе е страхотна идея и съм "ЗА" книжките".

Обличам дребния и излизаме да се възползваме от слънчевото време.

# 277
Не омаловажавам в никакъв случай колегите полицаи - точно обратното! За мижавите си заплати рискуват живота си...
Имам приятел, полицай - на Кръщенето на първородния му син, му се обадиха, да отиде в районното, нищо, че беше в отпуск...
btw не прави добро впечатление "Анонимен" - всички сме анонимни под една или друга форма тук, но според мен е редно, да застанеш зад думите си...
Принципно съм съгласна, писала съм и по-назад защо съм анонимна. Работя в МО и мъжът ми е полицай, така че имам известен поглед върху двете системи.
Дали навсякъде кадровите военнослужещи минават "редица изпити" - не мога да твърдя категорично. И от 2002 досега доста вода е изтекла и някои неща са се променили.
Против съм патетиките от рода на "рискува живота си/здравето си". Който се е хванал с тези професии - си носи риска и си е преценил, както и жената, която е с него.
Както е казал някакъв шеф на мъжа ми: "Ако сте искали да ви целуват ръка - да сте станали попове, а не полицаи." Аз съм му казвала същото с други думи, което не значи, че съм кон с капаци и не виждам защо хората не обичат военни и полицаи.
И не, въобще не сме анонимни, с малко умения всеки може да бъде намерен по IP адреса или по онова, което е споделил.

# 278
# 279
Да ,въртят го по всички телевизии...

# 280
  • Пловдив
Превантивна мярка ... смешко, пилотите са отказали да летят.
Ще наказва, да започне първо от себе си. Много знае кой къде е бил вчера. Пък и те не са протестирали, а са се спрели да изпушат по една цигара с полицаите.

# 281
Каквото и да говори в закона пише Чл. 184. Военнослужещите нямат право на стачка и на синдикални действия. Забележка: Общественото изразяване на позиция с мирни средства не е стачка. Стачка е саботиране на работен процес. 
Така, че това къде ходят или стоят военните в свободното си време си е тяхно решение. Не пиша последните дни, защото толкова глупост изговориха и направиха управниците ни, че не мога да се поберат в кожата си. Всеки сам кове съдбата си и носи позитивен и негативи те от действието или бездействието си.

# 282
Като няма пари, да започнат съкращенията от другия на снимката и неговата структура, заедно с ансамбли, певци и т.н. Ама надали...

# 283
# 284
Анонимен, така е - за това кой за какво се е хванал с тази професия.

Всъщност армията е с най-голямо одобрение сред обществото. Тя винаги се притичва на помощ, когато има кризи, обаче хората винаги им гледат пустите обезщетения при пенсиониране.

Общи условия

Активация на акаунт