Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
О ,де да беше само в ДГ аз и в училище продължавам със сълзите. Основното училище на децата ми е с хореографски паралелки. Три пъти в годината има големи концерти-Коледа ,24 май и празника на училището. И преди с баткото и сега атмосферата на тези концерти е разтърсваща.

Не мога да не отбележа и РД на Бг мама-уникална е! Колко неща съм научила , намерила , открила тук....Колко хора са ми помогнали от всякакво естество... Аз отнасям доста бъзици вкъщи и от познати за висенето във форума , но това е положението. ...

Дунди, какво стана с лекарството?

# 376
  • София
КАТИВИТА, питаш Дунди какво става с лекарството. Аз да кажа: утре ще звъня насам натам да го потърся. Питах я какво е по народност. Все си мисля, че трябва да успеем да го намерим.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БГ МАМА bouquet Heart Eyes. Благодарение на нея познавам вас.

Лека нощ и приятни сънища sleepuu

# 377
Добро утро в слънчевия петък 13-ти,много късмет и добро настроение

# 378
  • София
Добро утро, мои мили военни момичета. Hug Днес е Световен ден на доброто. Нека сме добри, нека правим добро, но не само днес, а по възможност 365 дни в годината Simple Smile

Днес е и петък, 13. Моята любима комбинация. Родена съм в петък, на 13 и за капак 7-ми месец (юли)
Да не чуе дявол, не се оплаквам от липса на късмет.

Желая и на вас един прекрасен есенен ден, да направите добро, да получите добро, да имате късмет. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ДИМИТРОВА, изпревари ме Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 09:06 от Flo 51

# 379
  • Пловдив
Добро утро на всички.
Кафето от мен.

За сега положението с лекарството е под контрол. Няма го в аптеките, но пък имаме запас. Ако до другия понеделник не се появи, ще тичам при лекуващия лекар за нов протокол с друго лекарство т.е. с оригинала.
Иначе на генерика производител е Тева Фармасютикълс България ЕООД

И мен дзверът ме закача на тема бг-мамма, особено миналата година покрай седмокласната одисея.
Иначе ММ е фен на бг-мамма и военните съпруги в нея. Винаги се получава точна информация. А не като неговото радио "партенка".  Joy

Тръпка са си детските празници, че в един момент, като пораснат, и те отсвирват отвсякъде.

# 380
  • София
От ДУНДИ кафето, за което благодаря, а от мен музиката Simple Smile

# 381
Здравейте!
Благодаря за кафето...........
Момичета, някой би ли обяснил посочените цени за НГ пакети за човек или за помещение са? newsm78

# 382
Добро утро и от мен!
Дунди, благодаря за кафето.

един есенен поздрав от моето листенце (на преден план, обърната е с лице)

Flo 51 може и да съм го писала преди, но твоята рождена дата е такава и на моите братя-близнаци. Те също са родени в петък.

# 383
Здравейте!
Момичета, някой би ли обяснил посочените цени за НГ пакети за човек или за помещение са? newsm78

На човек.

# 384
Здравейте!

На човек.

Това е безумие ..................  И къде е привилегията , че не ми става ясно?! newsm12

# 385
  • Пловдив
Vili_Motovili, няма привилегия, даже напротив. И на мен тези цени ми се виждат безумни.
Не съм гледала пакети в "нормални" хотели, понеже не са ми джоба, ама и това не е ...

Ние за Нова година планове не правим. ММ с много голяма вероятност ще е наряд, ако им разпределят датата на тяхната рота. Другият колега, с когото са "новобранци" в поделението, вече е с пуснат рапорт за пенсиониране.  Wink

# 386
Честит ден на доброто. Хубаво е да има такива дни за да се замислим хората, колко е важно да сме позитивни и добри едни към други. Колко малко коства да сме внимателни с другите, да даваме и получаваме добрина.
Днес е идеалния ден за добрата новина, която чух за една кауза, която от два дни ме вълнуваше и натъжаваше много.
За празниците аз мн няма да му мисля, ще сме си у дома, защото на 01.01 сме дежурни с ММ, всъщност той трябва да е на работа и аз като няма да можем да отидем някъде реших да се напиша по желание, поне другите да празнуват, а ние ще се съберем у дома с приятели.
Времето е чудесно, насладете му се ☺

# 387
Добро утро и от мен!
Дунди, благодаря за кафето.

един есенен поздрав от моето листенце (на преден план, обърната е с лице)

Flo 51 може и да съм го писала преди, но твоята рождена дата е такава и на моите братя-близнаци. Те също са родени в петък.
Много е сладко твоето листенце

# 388
Доброо утро и от мен..

Все чета на моят бъдещ мъж (нищо че от 2 години живеем заедно) хихи, не се е подписал още Grinning, та все му чета, че тук обсъждате тези пакети за почивки и неговата реакция винаги е "няма изгодни" ...
Да се включа и аз по темата за Нова година.. вече 2ра година мисля, че му се разминават нарядите, ноооо тази година май няма да ме огрее да е свободен.. Grinning и ще видим какво ще измислим..

Днес с този петък 13.. ама пък такова хубаво слънце.. дано и събота и неделя са такива, да може да се разходим малко..  smile3558 smile3559 smile3558 dance dance

Хайде хубав ден и от мен и Честит ден на доброто!! :* :* :*
Опсс, сблъсъкк с dimitrova8002

# 389
За НГ пакети привилегии няма. Могат да се ползват от хора извън системата. Цената изглежда висока  , но ако се сравни с други НГ предложения е атрактивна ,все пак за 3 дни...

Петък, 13 -ти , ден на доброто , слънце...много хубава комбинация. ....

Страхотно листенце на Албена !

Общи условия

Активация на акаунт