Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Е ,Дунди утре и при  вас ще има....днес взеха всички в Сухопътни ,нали утре имат празник ,ама и в СКС имаше....

По всички въпроси нищо не мога да кажа ,защото няма нищо като документ, а слухове всякакви. ...Не се ядосвайте за неща , които още не са факт....макар да знам ,че всичко, каквото ще се реши ще е в наш ущърб....Ам просто не зависи от нас...

Патенце, много трудно решение ви предстои.....Аз примерно знам, че нямаше да съм щастлива навън ,нямаше да се справя с дивия капитализъм и носталгията , но щях да имам много комфорт и на този етап не съжалявам че останах ,но това е моя избор...О ,с много неща вБГ не мога да се помиря , но нямам и куража да замина...

На Sad woman и мъжа й  късмет !
 Ох , Фло препънах се в тоз ферман .....  Laughing
 Ех ,сега Патенцето ....пак ще пробвам Laughing

# 481
Добро утро!

Нека да е спокоен и мирен ден.

Предлагам, който иска /искам да изпратя на всяка една от вас Blush/ да си напише адреса на ЛС към мен и след това аз ще ги разпратя  на останалите. Съгласни?

Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 07:30 от СГГ

# 482
  • Ямбол
Добро утро!!!!
СГГ мерси за кафето, по това време определено имам нужда.
Фло, благодаря за песента, още не съм я чула че тук на работа нямам озвучаване амаа довечера ще я пусна Simple Smile
За картички, давайте да се почваме.НО, СГГ, кой на кого ще праща после, да не остане някой от нас без картичка? НЕква организациа мое да тряя..... Crazy
Ох откачена работа, нещо ми е смахната от сутринта! Айде лек и спорен ден!  bouquet

# 483
Аз предлагам, всеки да прати на всеки. Simple Smile

# 484
Добро утро и от мен,и аз съм ЗА картичките

# 485
Добро утро дами! Честит празник на сухопътни войски (ММ празнува и днес ще си имаме татко за вечеря - малката сутринта бе мн щастлива като й казах). Да не падат духом пожелавам на мъжете ни и все така всеотдайно да служат на родината си, макар че държавата им забива нож в гърба!
За картичките съм съгласна ще си пратя адреса, на тези които написаха че също са съгласни и те да ми пратят своите на ЛС. Моето дете вече е по-добре - не вдига температура и кашлицата чувствително е намаляла и се кърти вече, др седмица я пращам на градина, че ми е й рожденичка.
Къде се губи dafinov list, дано всичко при нея е наред!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 08:19 от albena30

# 486
 Привет и от мен...Инициативата с картичките е страхотна, но аз ще я пропусна тук, защото вече съм се записала да изпращам на 30-тина дечица...Извинете ме.

Ние отдавна мислим да изчезване от Бг, и то ММ настоява, а аз ще съм двигателя на това местене ( заради езиците и професията ми) , вече действаме...Във вторник имах интервю в голяма фирма...Хем искам да ми се обадят за втори кръг, хем ме е страх от евентуална промяна...

Хубав ден на всички  bouquet

# 487
Къде се губи dafinov list, дано всичко при нея е наред!
Шехина, Ni_kito също не са писали скоро. Дано нямат проблеми.
simpatiuh4e  Hug

# 488
Вече започнах да ви изпращам своя адрес, очаквам и вашите! Sad_woman и Dundi73, kativita, патенце-то  вие съгласни ли сте с изпращането на картички, а също и Seti_Beti?

# 489
  • Пловдив
Добро утро.
И аз съм ЗА картички. В канадската тема се организират така: всеки, който иска да участва, изпраща адреса си на една съфорумка. Тя ги събира и после ги изпраща на всички, които искат да се включат.
Така че, СГГ, ти ли се заемаш с тази задача? Давай срок до кога може да ти се изпращат адреси!
Аз да раздам командите, може да не съм военна, ама и аз във военно семейство съм расла. Само че са ми били спестени местенията от гарнизон на гарнизон.  Laughing

Аз също не се чувствам добре в чужбина. Да отида за седмица-две, да се поразходя, да погостувам на приятели, ОК. Особено пък във Франция - красота и непоносими хора. Имах един шеф, французин. Та той казваше така "Франция е прекрасна страна с един недостатък - в нея живеят французи"  Laughing
И в Канада съм била, ама си дойдох, не ми се оставаше нелегално, а климатът в Квебек е ужасен. Особено за човек, който не обича сняг. За Европа, може би бих живяла в Швейцария, ама много скъпо там, а и не допускат лесно чужденци до пазара си на труда, особено балкански субекти като нас. Не че е невъзможно, но е много трудно. Хайде стига с моите размисли за чужбините. Във форума има теми по държави, много може да се научи от тях. С интерес чета какво пишат майките в Япония, в Австралия, Норвегия, нищо че пишат рядко. Интересно е. Ако някой има време и желание, да надникне при тях.  Simple Smile

albena30, нека СГГ събере адресите на всички.  Peace Ама що ли изведнъж реших, че СГГ ще свърши тази работа.  newsm78

# 490
Събирам адресите и след това ще ги разпратя на всикчи. Така ще е по лесно, а не да получим по не знам колко ЛС с адреси.
Краен срок за адреси: 30 ноември.

# 491
  • Пловдив
Събирам адресите и след това ще ги разпратя на всикчи. Така ще е по лесно, а не да получим по не знам колко ЛС с адреси.

newsm10

# 492
Аз малко избързах и си пратих адреса  Embarassed, но вие сте прави че ще ни се запълнят пощите с писма. Съгласна съм СГГ да ги събере и разпрати, но тя как ще знае кои са съгласни и кои не? Връщайки се назад в темата, написалите че са съгласни с идеята са: СГГ, danity79, Miriel, Радинка, Flo_51, dimitrova8002, dundi73, и аз, дано не пропуснах някой. Днес шефката я няма и имам време да се занимавам със странични неща на работа Blush.

# 493
Който прати адрес е съгласен. Важното е да сме здрави, не искам никой да се притеснява, ако не успее да прати картички. Аз искам да изпратя, не държа да получа.
Миналата година началото на декември Светли неочаквано трябваше да бъде приет в болница, изписаха ни  и след 3 дни пак ни приеха и успях да пратя само няколко картички, но пък си бяхме у дома за Коледа и Нова година.
 Hug

# 494
  • Пловдив
Минавам набързо да се отчета, че ме чака оформяне на дипломата ми работа...

Забравих да пиша за картичките и аз - ще се радвам, ако може да се включа Simple Smile
С дребчо ги изработваме заедно вече 3 години и после ги плащаме на наборчетата му от отчетната - голяма е радост!

Изчезвам, довечера ще драсна ЛС с адреса!

Слънчев и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт