Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
kativita, след два антибиотика, бурканче желе от дюли, мед в разни комбинации, безкрай лукчета с какво ли не, си кашлях в продължение на месец. Но, да подчертаем дебело, вече почти не кашлям.  Laughing
Не губи кураж, забъркай си някой бабин илач, ще мине.  Peace
Все още ми се стичат някакви секрети по гърлото, но го отдавам на хроничната си хрема, от която отърване няма. Както казваше моята леля едно време, хремата ме хваща два пъти в годината и ме държи по 6 месеца.
на пролет, като ме напече топлото слънце, ми минава.  Laughing

# 661
sweet_maniche много интересна идея с този календар. Много хубав си го направила smile3501! Уф и тия кашлици, край нямат, ММ си кашля по цяла зима, а малката тази сутрин пак се закашля. Пак ще се почва с бабините илачи.

# 662
Ох , Дунди и другите така ме успокояват (една колежка каза, че 3 месеца е кашляла), не е някаква тежка кашлица ,ама не спира, физически се чувствам добре, ама на моменти много ме изнервя ...

Довечера и ние ще правим елхата, аз исках в почивните дни , но малкия ми син каза, че тъй като кмета на София днес ще запали елхата и ние не може  да изоставаме...  Grinning

# 663
Кативита,за кашлица препоръчвам прясно мляко с мед,облекчава веднага. Фло честита годишнина на големи патерици,да сте здрави и още дълги години заедно.Адреса е ок.На мен ми е едно коледно но елхата в събота,малката не се усеща още и не ми дава зор.На 12 ще я водя на хирург отново за езика.Ако някой има впечатления от д-р Андонов от София мед да сподели.Трябва и документите за децка да оправяме а хич не ми се иска как ще се разделим не ми се мисли.

# 664
 Hug
Щитовидните хормони и антитела на Светли от днес са страхотни. Ехографията на щит. жлеза също е перфектна - щит. жлеза е с нормална структура и размери.  Cry от радост.
 Hug
  Praynig  всички деца да са здрави и родителите им също.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 18:13 от СГГ

# 665
Hug
Щитовидните хормони и антитела на Светли от днес са страхотни. Ехографията на щит. жлеза също е перфектна - щит. жлеза е с нормална структура и размери.  Cry от радост.
 Hug
  Praynig  всички деца да са здрави и родителите им също.

СГГ, по -хубав подарък от този за теб в навечерието на Коледа едва ли може да има ! И за в бъдеще само такива новини!

# 666
СГГ, чудесна новина! Дано месец декември да бъде пълен с чудеса!

# 667
  • София
Ето ме и мен.
Започвам с най-хубавата новина, която нашата дружка СГГ е споделила. Браво, искрено се радвам за чудесните резултати на Светли. Дай Боже и занапред да са все такива изследванията!

КАТИВИТА, направи си сироп от Кока Кола и билкови лукчета. В 350 мл. Кола слагаш 1 пак. лукчета. На слаб огън бъркаш с дървена лъжица докато се стопят бонбоните. За възрастни се пие 3 пъти дневно по една супена лъжица 20 мин. преди хранене. За деца - дозата е чаена лъжичка. След два три дни кашлицата спира, но се пие още поне три четири дни. Опитай, на мен ми помогна.

РАДИНКА, в колко часа ви е срещата с доктора. Живея много близо до София мед. Ако имаш желание, мога и аз да дойда с вас. Питам за час, защото от 11 до 13 декември съм на Конгрес на стоматолозите, но този път сме в София и сме в Парк хотел Москва, а и той е почти до нас. Ще се опитам, ако мога да се измъкна и най-вече, ако ти нямаш нищо против.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, много ми хареса написаното от Мария Василева, за Декември. Звучиш ми по-оптимистично, радвам се за теб Hug

ДАНИТИ, ти пък ме разсмя сутринта с коментара за моите пердета. Толкова образно си представих как ме стържете от пода, че не можах да се сдържа и с глас се смях. Понеже ММ ме погледна въпросително, та и на него го прочетох. Цял блок не е, но са 5 стаи, като на хола и кухнята са по една стена цялата в прозорци и за разкош по още едно стъкло, та се получава буква Г.

МЪНИЧЕ, много хубава идея за календар, ама дали ще се справя? newsm78 Утре ти желая приятен път. Прочете ли си ЛС. Написах ти телефона си. Дано се обадиш, че тук има желаещи да се срещнем и да се запознаем с теб. newsm78 Макар и само в гръб, чаветата ти са много сладички. Радвах им се. И тази рошава главица трябва да е на малката хубавица.

Ох, няма да мога да ви изкоментирам всички, но затова пък ще компенсирам с прегръдки - ЛУННО ЦВЕТЕ, ДУНДИ, АЛБЕНА  Hug Hug Hug

Преди да ви кажа лека нощ, да се похваля. Днес ходих в Мола, дето е до кабинета ми и едни много симпатични девойчета ми предложиха да ми демонстрират керамични преси за коса, с някакви турмалинови кристали и разни още али бали... аз у дома се бях постарала с машата, но реших да се жертвам, а и време имах, до започването на смяната ми. Та така. Цял ден ходя с прическа на пружинки. Стъпвам наперено, а те закачливо подскачат. Апетитът идва с яденето. Следващото, което искам да опитам е професионален грим. Лелееее, какво ли ще си кажете: Егати бабата. Вместо да си гледа внучетата, тя хукнала по разкрасителни процедури Wink. Важното е, че моето гадже ме подкрепя в тези ми инициативи Simple Smile
Хайде сега вече лека нощ love001

# 668
Момичета, добро утро!
На днешния ден преди 18 години се роди моят син!!!
Искам да ви почерпя, защото аз се вълнувам повече от него. Не мога да повярвам, че вече е мъж... Някак много бързо минаха тези години, а аз съм още млада! Laughing Или така ми се иска Joy
Успешен ден на всички!

# 669
Честито пълнолетие на порасналото момче на Лунно цвете! Здраве и много късмет! Успешно завършване и още по - успешна реализация след това!
Иначе напълно те разбирам за младостта и вече порасналите момчета/мъже Simple Smile....А не ти ли става кеф като ти кажат другите "Ама толкова ли голям син имаш?. ..."   Защото като застанем до тях  сме си горе долу набори....  Laughing

Фло, много вредности  в това лекарство-и кола ,и толкоз сладко, ама на всичко съм съгласна за да спра....сега се мъча с една ряпа.....това ще е следващото....

Усмихнат ден на всички, въпреки кофти вятъра и облаците!

# 670
  • Ямбол
Добро утро,
Честито на порасналото момче, вече МЪЖ, да е жив и здрав.......
Кати, аз имам също бабина рецепта за кашлица, виж сега : 1с.л. мед + 1с.л.ракия+1с.л зехтин+1ч.л.смлян хардал(синапено семе) При нас помага, и на децата давам.
Ама защо не мога да видя календара........ #Cussing out
Отивам да бачкам, после пак ще надникна

# 671
Добро утро! Какви хубави новини има днес в нашето малко семейство! СГГ много се радвам за Светли и за твоето семейство, нека само хубави новини да има занапред!!! Fleure de lune честит 18-ти рожден ден на твоето пораснало момче, мъж, мъж, но за теб винаги ще си остане момче! Жив и здрав да е и успешна реализация в живота му пожелавам!
И аз като малка съм пила мед и синапено семе по 1 ч.л. против кашлица и сок от мед в ряпа, и какви ли не лапи и компреси съм изживяла Laughing Но, имам усещането, че днешните болести (вируси) са много по-устойчиви и не се повлияват Cry, биохимичната атака е напреднала доста Twisted Evil.
danity_79 май ти вчера спомена за коледен банкет и набързо в нашата работа си го организирахме - ресторант, меню, дата - вече сме готови smile3501. Ще бъде на 23.12.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 09:25 от albena30

# 672
Добро утро, прекрасни момичета!
Първо - честито на порасналото момче на Fleure de lune! Да е жив и здрав и само да ви радва. Бързо растат децата. Представете си следната гледка - високо момче /187 см/ и до него майка му /155 см/ - това сме аз и сина ми hahaha. Понякога го гледам и си мисля - това голямо човече аз ли съм го родила?
СГГ, прекрасни новини Hug Стискаме палци да е все така.
Кати, аз смуча мед с канела при кашлица и болно гърло. Смесвам малко мед с канела, обърквам ги и с една чаена лъжичка си вземам от сместа и смуча като близалка.
Мисля си и за бъдещите ни мами и ги прегръщам силно Hug
Фло, човек винаги трябва да се грижи за себе си и да се променя. Няма значение на колко години е Simple Smile.
Аз да се похваля - от вчера вече нямам пристъпи на задушаване и наистина се чувствам по-добре. Ходих на лекар, каза ми, че трябва още да попия от тези гадни хапове ooooh!, за да се оправя съвсем. Ами ще пия, щом трябва. Мисля да тръгна на работа другата седмица, въпреки че ми дават още болнични. Нещо не ми се стои вкъщи. Ако наистина се чувствам добре ще отида да поработя, че вече шефовете ме търсят Wink.
Аз не обичам зимата, но все пак идването на Новата година ни дава надежда за по-добро. Дай Боже да е така Praynig
Изпращам силни прегръдки на всички споменати и неспоменати от мен Hug Hug Hug Hug
Желая ви слънчев и усмихнат ден love001
Вижте на какво попаднах  Sad http://society.actualno.com/vyv-vremena-na-kriza-armijata-ni-izg … -news_510940.html

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 10:17 от dafinov list

# 673
  • Пловдив
Добър и слънчев ден на всички, макар и малко ветровит /поне при нас/.
Хубави новини чета. Адашът е добре, ха все така да е.
Лунното цвете вече може да седне на по бира с порасналото дете съвсем официално на заведение. Да й е жив и здрав.
dafinov list, това за 155 на 187 ме развесели.
Моята девойка върви по-скоро не особено висока. Още не ме е настигнала за сравнение с дружките й, които стърчат с по една глава над майките си. Обаче за девойка не е проблем. Добре че и на номер на обувки не ме догонва.  Simple Smile

Пък за статията - ами да, в плачевно състояние е. ММ сподели, че при тях има пуснати близо 200 рапорта за пенсиониране и напускане. Той остава сам командир на 4 взвода + ротния, уж ще си ги делят 2х2, ама ротният е по-нов от ММ и даже не познава хората. Плюс това му прехвърлят и работата на липсващ логистик. Не знам колко ще може да носи още. Ама за пари отгоре никой нищо не казва. Те обувки нямат, какви самолети, каква бойна техника. Заради цената на свинското намалиха порциона на курсантите ... смях през сълзи.

# 674
Здравейте!
Fleure de lune, Честит празник! Нека момчето ти е здраво и с много късмет!
sweet_maniche хвърли ме в джаза с "фелдегери" - отварях в гугъл да чета какво пък е това  hahaha Днес ще има ли среща  Flutter Поздравление и за календара, явно си много сръчна  bouquet И момиченцето ти има много готини къдрици, искам и аз!
СГГ, нека новините покрай Светли да са все така добри!  Hug
Flo 51, ти си мацка, направи си и грим, аз нали знаеш, че много обичам  Heart Eyes
albena30, много бързо сте се организирали за банкет, браво! В моята работа аз все бях в оргазницаята на такива неща - я банкет, я семинар, за рождени дни и т.н. Но при нас малко трудно ставаха нещата, че сме много хора, а то колкото хора, толкова и претенции. Но не ми липсва работата  Naughty вече 6 месеца станаха откакто не съм на работа и си ми е екстра!
dafinov list и аз те прегръщам! Помисли си пак дали да се връщаш толкова скоро на работа  Peace аз не бих - както писах по-горе.
dundi73 и danity_79 - струва ми се, че много работите  Thinking Я си вземете бележка  bowuu
Стеф не се е включвала май скоро, патенцето и тя - ама тя помня, че писа, че ще е в Турция или бъркам? Ако е там, дано всичко е наред покрай тези заплахи, атентати и т.н.
Аз днес и утре активно ще почивам! Имам дата за секцио - дано да я дочакам, че имам контракции  Whistling И сега имам нова идея за име - взех я от църковния календар, от датата ми за секцио. То не е много разпростарнено име в БГ, но пък го има същото в чужбина.
Малаизийчетата ми още са на митницата, до събота са там. Момиченцето се е отпуснало и даже си намира с какво да си играе, а момченцето още се страхува - абе тия момчета са големи глезанчовци май, а?  Mr. Green
Хайде хубав ден от мен засега! Ще ходя да закусвам, че то стана обяд.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 12:02 от Seti Beti

Общи условия

Активация на акаунт