Това, което сте написали е истина и аз също го мисля по този начин, но е много важно приятелят ми да осъзнае дали иска неговото семейство да прилича на "родителското му". Майка му е сама от самото начало. Баща му е жив и живее с брат му, но не се разбират с майка му(не са разведени, тя му готви и пере,но той е пияница и тя май не и се занимава повече с него). Виждат се така да го кажа служебно и рядко пъти се разбират(ако е трезвен само). Цял живот баща му не ги е гледал, а само им е викал и тормозел. Според мен от там идва проблема, че тя се е вкопчила в моя приятел и в негови очи вижда заместител на баща му. С брат му не се държи така, защото той е по твърд и по рязък в изказа си, макар че се е пробвала, но няма успех. Мен това държание обаче ме кара да се чувствам излишна, а уж съм била "целия свят" за моя приятел. Иначе като изключим проблема с майка му се разбираме, е имаме си своите разправии като всяко семейство, но това е най-големият ни проблем. За съжаление аз започнах да прехвърлям моето негативно отношение към майка му върху него, а знам че това не е правилно.
Препоръчани теми