Любители на Котки Тема 99

• 36 721
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте на всички! Отдавна се любювам на прекрасните писанчета, които показвате!
И ето, че дойде ред да представя себе си и моята хималайка - Рона. Тя е на година и почти 4 месеца, от половин година е у дома.

# 271
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обожавам котки със стърчащи от ушите космарляци!  Crazy Heart Eyes
Ръмжел, добре дошли с Рона!  Hug Hug Красота!  Heart Eyes

Защо ме търсиш?, бабата леко я насилиха да го гледа временно, докато му търсят дом  Laughing. На нея й е приятно и го харесва, но е много възрастна и не може да се грижи продължително за него.

Оскарчо какъв е бузан прекрасен!  Crazy Heart Eyes kalista, котките сами се грижат за интимната си хигиена, като се ближат. Включително и там отзад, включително след като току-що са свършили голямата работа. Laughing Това, че ти намирисва, може да е признак на съвсем друг проблем - възпалени анални жлези. Нищо чудно и затова да е припикавал на други места - за сигнализация на проблем.  Peace Сложи един лист бяла хартия и Оскар отгоре му. Като е приседнал и го понатиснеш леко, така че и под опашката да е натиснато, виж върху хартията дали не остава мокро-мазен кафеникав отпечатък с много остра и неприятна миризма. Не си навирай носа в хартията  Laughing, миризмата е толкова силна, че ще се усети веднага и без това. Ако е така, заведи Оскар на вет. Той ще изцеди аналните жлези, ще ги промие и ще даде нещо противовъзпалително. По-опитните коткари и кучкари сами правят подобни манипулации, но на теб май ти е още рано. Ако няма чак такава миризма, значи просто момчето е мърляк и няма навика да се мие качествено. Има и такива котки. Rolling Eyes

# 272
Аааа, Лъки като си омаже дупето с ако, не се мие, гнусливо ми е момчето Joy

# 273
  • София
Аааа, Лъки като си омаже дупето с ако, не се мие, гнусливо ми е момчето Joy

Затова са мамите - да мият наакани дупета! Joy Joy Joy

# 274
Благодаря момичета за отговорите ! Възпалението на  Тези анални жлези ,свързано ли е с възраста.Т.е на всяка възраст ли може да се получи ,защото плюшо е на  почти 4 месеца.

# 275
kalista,
котето е бебе, тези жлези се възпаляват при стари животни обичайно. Гледай си Оскарчето с кеф и му се радвай. Може да се е понацапал малко, ама то се случва. Моята Мишел изглежда по същия начин, като него, само че е с медени очета. Може да станем сватове някой ден  Joy

# 276
  • София
Ох, мацки, не можах да се въздържа:

А за да не стане съвсем безкотно, ето ви:

Слънцето да изгрее не може,
чака, докато Васик помогне!

# 277
Конят е порода Ахал Теке. Любима моя, уникална порода!

Ох, днес едно бебе коте на месец или по-малко тръгна след нас по улицата, дълго ни следва. Дано си има мама и да успеят да се намерят, а да не е захвърлено. Но както търсеше хора без страх...  Sad

# 278
Верно уникално животно. А аз никога не бях виждала такова. Даже на снимка.  Embarassed Изглежда така сякаш... е златен.

# 279
Този блвясък е хатактерен за Ахал Текинците. Има го почти във всички цветове, които ги има в породата, като екстра един вид. Този е цвят перлино.

# 280
  • София и Морето от време на време
Ето я малката бебка, която вече, след 3 седмици у дома, всъщност не е чак толкова малка.
От тук започват нейните снимки: http://tinak.snimka.bg/animals/chocho-m-rcho-i-drugi-kotki.693948.36220133

Ето две снимки от 5 октомври и от 27 октомври - колко е пораснала за 22 дни ...

# 281
Ойй какво слънчице Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 282
  • Варна
Сладурка оранжевата кокона Hug
Дзвер късметски ей го в цялата му прелест Simple Smile

# 283
  • София
Абе хора, как можете да имате такива сладости! И оранжевата кукличка, и тая красавица Късметка, толкова са неустоимо сладки!

# 284
Ох, това оранжевото слънце ако не беше мъжът ми тука да ме озаптява да съм го откраднала вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт