Любители на Котки Тема 99

• 36 681
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
TINA, на Каситиния Мърток му е по-дълъг бретонът. Имам предвид точно там при Л-то. Joy

Да, знам. Другото братче на Мърчо беше с по-дълъг бретон като Мъртока. И очичките бяха в шарката.

Тези са най-стилните котки.  Mr. Green Имат си и порода, която идва от Л-то- Луджо.
Котешкото ви семейство е прекрасно, малкото рижо бижу само го допълва.

# 391
...
Досадих ли ви със снимки, а???  Mr. Green
Да наваксам, че мнооого отдавна не бях пускала ...
Въобще не ми е досадно!  Hug
Винаги са ми интересни твоите фото-разказчета, а още по-интересни пътуванията ви с все котките  Grinning
Как са свикнали и си спят в колата.

# 392
Как завиждам за спящите в колата котки Crazy
Искам да попитам момичетата с котки, на които трябва да се почистват очичките редовно - с какво напоявате марлята/памучето?

# 393
  • София и Морето от време на време
...
Досадих ли ви със снимки, а???  Mr. Green
Да наваксам, че мнооого отдавна не бях пускала ...
Въобще не ми е досадно!  Hug
Винаги са ми интересни твоите фото-разказчета, а още по-интересни пътуванията ви с все котките  Grinning
Как са свикнали и си спят в колата.

Ааа, само дъртото шеф спи като пън и не му дреме ... Мърчо има един период, в който вика "Мауууу" и после се успокоява и или заспива или си блее през някой прозорец. Малката пък - на отиване що годе беше спокойна, навряна някъде при малкия син, на връщане направо се на..а от шубе - през целия път ми беше в ръцете ... Толкова гушкане за 1г не ми се събира, колкото за това пътуване ... И все нащрек ...

# 394
# 395
  • София
Днес получих доставка, познайте кой я инспектира първи:

Скрит текст:

MayyaI, не се отваря.  Peace

# 396
  • Варна
Със следващата смяна на бельото по леглата смятам да махна предпазните пелени над матраците.  Crazy Омръзна ми да ги подреждаме като пъзел, а Милканчето май се вразуми. Така де, май мина месец и не се е изпишквала на легло.  ooooh!
Чакала ме е да се върна май!
Все така ѝ хвърляме по един поглед в детската, когато се качи на леглото. А тя души, души, пък легне да спи. През това време Магчо е на свобода из апартамента.  Laughing
Продължава с постоянното натискане да я милвам, да я гушкам и особено като прилегна-идва, мушва глава в подмишницата ми и започва да меси на ръката ми и да мърка.  Grinning Мамин Милчо е работата.

# 397
  • Варна
Вярвате ли, че котките лягат където боли или има проблем? Аз имам незнаен репродуктивен проблем (на 35г. съм), а Късметка все на корема ми гледа да се намести. Та току се замисля дали гледа де и е удобно или усеща гадюхата,че нещо не е у ред...
Днес беше съборила стол... Права е била на облегалката вероятно и е сътворила белята, ма поне не е мръсна беля Simple Smile

# 398
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз вярвам. Сиско все на краката ми лягаше. В края на живота му проблемът ми изби и върху двата крака. Peace

# 399
  • София

Скрит текст:
Винаги съм се чудела защо "морската котка" носи това име. Както и да я гледам, не ми прилича на котка, но ... докато не видях горната снимка.  hahaha Формата е съвсем същата.  Laughing

Скрит текст:
   Mr. Green 

# 400
  • София

Скрит текст:

MayyaI, не се отваря.  Peace

Не знам защо. Peace

Ето пак: "Не издържам повече, започвам"

# 401
Аз вярвам. Сиско все на краката ми лягаше. В края на живота му проблемът ми изби и върху двата крака. Peace

Нашият на всички хора само на краката лежи Laughing

# 402
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Нашият на всички хора само на краката лежи Laughing
Ами при нас не  Rolling Eyes. На децата лягаше на други места и никога на краката. Peace

# 403
  • София
Това е по повод как Мътртока на Касита ги избутва от спалнята. Laughing

За лечебното въздействие на котките съм чувала ...много.
Ама като гледах моята как лежи, където ме докопа...започнах да се съмнявам. Wink

# 404
  • На края на вселената!
Докато стария котак Томас (сиамец) беше жив, се буташе да спи основно при майка ми, тогава тя спря лекарствата за кръвното, когато Томасче си отиде, майка ми пак започна да вдига кръвно и почна да ги пие.

Общи условия

Активация на акаунт