Любители на Котки Тема 99

• 36 784
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
  • У дома... някъде
Здарвейте.И аз се нареждам тук в темичката.Взехме си обикновено котенце женско-Кенди,ваксинирахме я,дадохме за глисти хапчета.Сега след един месец ни викат за втората ваксина,но незнам дали е проблем че закъсняваме вече 10 дена и след тази втора ваксина кога е следващата?Имаме две малки деца и не ми се иска да я пропускам , но кога се ваксинират вече веднъж годишно?Котето е на 4 месеца.Казаха ни да я храним с гранулирана храна и паучове до годинката.Но това не пречи да си хапва козунак и орехи,които беше докопала на плота в кухнята 😄 .От коя котешка тоалетна сте най-доволни?

# 166
  • У дома... някъде

# 167
  • Варна
Без снимка на Кенди се затруднявам да отговоря, но ще опитам.  Laughing
Сега като сложат ваксината, следващата ще е след около година. (Между другото бях попаднала на някаква статия във фейсбук, в която се разясняваше, че ваксините няма нужда да се слагат всяка година. Действието било по-дълго.  ooooh! Не мога да я намеря сега, за да ви я покажа. За протокола-от ежегодно ваксиниращите съм).
10 дена закъснение не е проблем.

За тоалетната-аз съм доволна от тази, която предлагат в Лидл. Бентонит. 10 кг за шест лв и ме устройва цената. Предполагам и други ще се включат със съвети.

# 168
Стейси, като те слушам за познатите дето недолюбвали много котки... се сещам да кажа... аз пък изобщо не споменавам, че вкъщи има голям оранжев пират - с едно учо и уличен. Не знам обаче напоследък ми се струва, че на хората като им кажеш нещо такова добиват поглед на голям камък.
Един вид "Толкова ли си нямате друго за правене". Пффф, ама че са досадници. Много семпли хора има по тоя свят.

Затова изобщо и не споменавам за Ришката. Пазя си го в тайна. И смятам, че е чуден прекрасен хубавец.  bowuu

# 169
напоследък ми се струва, че на хората като им кажеш нещо такова добиват поглед на голям камък.

hahaha
Така си е. Като кажа, че имам 2 котки, ме гледат все едно току- що съм заприличала на голямо зелено чудовище. И се започват въпроси от рода на "Е какво ще ги правиш като родиш едно бебе" и като им кажа, че не смятам нищо по- различно от това, което правя в момента да правя и ставам още по- голямо и още по- зелено чудовище  Mr. Green
Обаче им се забавлявам вече, което си е напредък, едно време им се ядосвах  Whistling

# 170
Моята Мишел напоследък не яде. Слагам и различни котешки храни - помирисва и се врътва. И гранули на Роял канин, и пастетчета и не и не. Днес и дадох сурово пилешко и за моя изненада го изяде. Въпросът ми е, не е ли опасно суровото пилешко? Как и по колко давате вие? Солмонелата...?
А, и изяде две маслини, солени. newsm78

# 171
  • София
напоследък ми се струва, че на хората като им кажеш нещо такова добиват поглед на голям камък.

hahaha
Така си е. Като кажа, че имам 2 котки,
Скрит текст:
ме гледат все едно току- що съм заприличала на голямо зелено чудовище. И се започват въпроси от рода на "Е какво ще ги правиш като родиш едно бебе" и като им кажа, че не смятам нищо по- различно от това, което правя в момента да правя и ставам още по- голямо и още по- зелено чудовище  Mr. Green
Обаче им се забавлявам вече, което си е напредък, едно време им се ядосвах  Whistling

И ви "пука"? Shocked Ама вие ли живеете техния живот, или те вашия?
Аз лично, не забелязвах подобно отношение. Напротив, всички искаха да помогнат ...някак си.

Морска вълничка, то по принцип самият живот е опасен, та относно суровото пилешко, едва ли чак толкова. Wink Да, бъкано е с антибиотици и хормони, ама ако някой знае кое не е да "каже веднага или да замълчи завинаги". hahaha

Ето и "моето" коремче, на което така и не поникна козина, но което още неописуемо обичам. Heart Eyes

Скрит текст:

# 172
  • Варна
Майя,  Heart Eyes Cry Heart Eyes

Между другото днес щях да разправям на моята позната, че едната котка ще я подлагам на бой и строг тъмничен затвор. Ама се притесних де-нямаше да ме разбере. Mr. Green

# 173
Винаги ще, MayyaI, винаги.

# 174
  • София
Майя,  Heart Eyes Cry Heart Eyes

Между другото днес щях да разправям на моята позната, че едната котка ще я подлагам на бой и строг тъмничен затвор. Ама се притесних де-нямаше да ме разбере. Mr. Green

Значи. : Бой, бой, бой и после строг тъмничен режим. hahaha Въведи малко ред. hahaha

Знам, знам. Имах много кучета, само едно завинаги остана в душата ми. Същото е и с котките.
Преди време разказвах за една от тях на име Мучачо. Всички "паднаха" от смях, що за име... Joy

# 175
  • У дома... някъде
Ето я Кендито  Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 20:58 от valeria81

# 176
  • София

Aх, че е хубава!  Heart Eyes

# 177
  • София

Ох какво душеразтапящо Кендиииии! Напълно си заслужава името! Жива и здрава да ви е, много радост да ви носи, а и вие на нея! Обаче и на нас ни се иска да я погушкаме!

# 178
  • У дома... някъде
Благодаря момичета! Hug Разглеждах по назад в темата и големи красоти видях и аз.По принцип искахме много британско късокосместо коте,обаче заради финансите се отказахме.Много е любвеобвилна,чак досадна на моменти,но иначе е много сладка наистина.Напоследък взе да се отпуска нещо в игрите,побърква се с един лазер.Децата и мъжа ми заедно с тях се строили тримата и и светят с лазера и тя  не се спира от игра  Crazy Mr. Green

# 179
  • София

valeria, ама каква британка при тази красавица? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Храни си я с домашна храна: пиленце, дробчета, сърчица. Не се подлъгвай с гранули. Слагат им разни овкусители и после нищо друго не искат да ядат...

Общи условия

Активация на акаунт