Забременели след инвитро - тема 15

• 54 334
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Кафенце, избора е само твой, пожелавам ти да мине леко и бързо възстановяване  Praynig Макар че при добра фетална морфология, както е при теб, мисля че не е необходимо. Всичко ще е наред.
Белл, как сте с Катето, предполагам наддава, а може би вече сте си в къщи  Heart Eyes

# 181
Здравейте момичета, давам отчет, макар и късно. На 20.10.15, в 37 г.с., след планирано секцио в Надежда се родиха Алис (2400) и Алек (3000). На шестия ден след раждането бях с килограмите с които стартирах, към момента вече и под тях, с няколко. Възстанових се сравнително бързо, но и с две деца нямаш много избор. За момента сме на смесено хранене и много ревем вечер от колики. Приемам съвети в тази връзка.
Пожелавам на всички ви лека бременност и мечтан финал.  Heart Eyes

# 182
Честито, мамче!!! Да са благословени Алис и Алек  bdbaloni bdbaloni

# 183
Честити, бебоци на мама Ая! Живи и здрави да са. Мамите с опит с колики да помагат.

Кафенце, ще стискаме палци.

Честити, тройчици мами.

# 184
Честита двойна радост, Ая Simple Smile
Да са здрави и щастливи малките човечета!
За коликите и аз се записвам да следя по-напредналите мамчета, защото от скоро и нашето бебче има.
Давам му капки Инфакол, от време на време чай Блевит, от 2 дена и Биогайа. Ефект за сега не виждам от тези неща, единствено се успокоява като го вземем и държим легнал върху нас и погалваме гръбчето му. Май това с коликите е от нещата, които просто трябва да минат и изтърпят Sad

# 185
Честито Ая, да са ти живи и здрави Алис и Алек  Hug
Ти си родила почти на термина, дай боже всекиму  Grinning

Естлар, вече официално ти си наред  Hug

# 186
Остава и някой друг да се сети....

Ая, честито! Да носят много радост и да пълнят къщата с детски смях!

# 187
Честити двойни радости на мама Белла и на мама Ая! Да са им живи и здрави съкровищата и много да ги радват!   bouquet bouquet bouquet                               Честита тройчица отпред и на Еди - още мъничко остана. Списъкът заплашително бързо напредва, май и мен ме хвана "сценичната треска". Сега чакаме вести от Естлар и от нейния Скорпион.  Hug

# 188
Честито на мама Ая! Да са здрави бебоците и много да ви радват! Simple Smile

# 189
Честито на мама Ая. Здраве и щастие на цялото семейство.
Вече официално чакаме Естлар, която геройски достигна до термин.

# 190
  • При вещиците
Ая, честита двойна радост. Да са живи и здрави бебетата.
Скрит текст:
Ти обаче тотално ме обърка с термина ти  newsm78
Еди, честита 3ка. Бързо ще мине всичко. Все едно вчера се радвах й аз зв тройката.
Левендер, не са ли ви хванали досега колики? При нас не работи Лефакса (гърчене и плач), Колийф (запече я и се гърчеше много). Сега уж се справяме с Инфакол, чай от копър и анасон, топло коланче с костилки и естествено много гушкане.

# 191
Ая, честити бебоци! Да са живи и здрави! Чудесни имена сте им избрали Simple Smile
За коликите има два вида капки - с лактаза и със симетикон. Лактазата се води, че подпомага разграждането на лактозата в млякото, а недостигът на лактаза се смята за причина за коликите. Симетиконът пък помага на изкарването на газовете. Трябва да пробвате кое ще ви помогне. Затопляне на коремчето, в Дм има едни одеалца от черешови костилки. Елена 3 месеца рева много без никакви газове и напъване. Появиха й се пръцкащи колики чак сега.. Аз много я носих (и продължавам) в слинг. Когато плачеше безутешно само това помагаше. Има мнение, че  коликите са повече психо соматични, така да се каже, отколкото физически проблем и се дължат на това, че човешките бебета се раждат 3 месеца по-рано поради анатомичните особености на хората. Това е теорията на доктор Карп. Конкретно за Еленка неговите разсъждения бяха доста верни. Тя плачеше много, вечер по няколко часа, без видим физически проблем, което се води пак вид колики. Навърши 3 месеца и просто спря. Сега има от другите колики, но нищо общо с онези брутални ревове Simple Smile Дано съм помогнала. Целувки на всички, ние се приспиваме Simple Smile

# 192
Ая, честито и от мен Simple Smile Да са здрави малките, много да ви радват и да пълнят сърцата ви с щастие.
Франи, времето май наистина лети. И аз нямам търпение, утре вече ще мога да кажа, че другия месец живот и здраве с мъничето ще се гушим Simple Smile

# 193
  • София
Ая, да са ти живи и здрави Алис и Алек и да са слънчеви и усмихнати деца Simple Smile
(изборът ми за мъжко име беше Алек, сега обаче трябва да мисля за девойка  Laughing)

Кафенце, успех на амниото и да чуеш само хубави новини.

А на бременелките с 3-ка отпред леко -леко до финала Simple Smile
Миналата седмица си мислех как в шеги и закачки стигнах до 20-та г.с., а на моменти забравям,ч е съм бременна даже  Simple Smile

# 194
  • Burgas, Bulgaria
Ая да са ти живи и здрави  синът и дъщерята и един ден  много да се гордееш с тях. Радвам се , че бързо се възстановяваш. Споделяй от време навреме как сте, че  много има да се учим от вас - вече родилите мами.

Общи условия

Активация на акаунт