Забременели след инвитро - тема 15

• 54 295
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Кафенце, стиснати палци утре за амниоцентезата, дано всичко с процедурата и резултата да е наред  Praynig
На твое място може би бих взела същото решение.

# 196
На току-що родилите мами пожелавам здрави и щастливо растящи бебчета !  Hug Благодаря за насоките относно неразположенията от утрогестана. Ще си правя промивки със смрадлика явно...

Момичета, бихте ли споделили опит относно честотата на уринирането в ранна бременност. Чета информация в нета, че масово има оплаквания за често пишкане още през първите седмици на бременността. Не знам при вас как е или как е било, но аз през деня почти не пишкам, а нощем ставам по 2-3 пъти т.е. само нощем страдам от често уриниране. Нормално ли е, според вас ? Да не би да задържам течности и това да е опасно за бременността ? Все пак съм с цели 2 сакчета... Confused

# 197
Кити, ето затова не се чете в нета, за да не се психираш за всяка микроподробност Peace Simple Smile

Бременността е уникална и индивидуална за всяка жена, има хиляди фактори, от които зависи всичко, дори пишкането Simple Smile Колко вода пиеш, колко бързо я обработва организма ти, от колко вода има нужда, колко други течности пиеш, колко кг си, колко спиш, и т.н.

Обикновено организмът задържа вода когато пиеш малко и тогава си " складира запаси". Основните правила за водата без бременност са на 25кг по литър, при бременност дори повечко, за да има и за бебо.
Един приятелски съвет -  не чети нищо и се наслаждавай на бременността си -  така със сигурност ще изкараш прекрасни бременни месеци. А ако има някакъв истински проблем, има първо лекари, след това всичко останало Hug

Кафенце, късмет на амниоцентезата, стискам много палчета Hug

# 198
  • Варна
Не знам при вас как е или как е било, но аз през деня почти не пишкам, а нощем ставам по 2-3 пъти т.е. само нощем страдам от често уриниране. Нормално ли е, според вас ?
И аз съм така. И понеже с предната бременност, която приключи в 8-ма седмица, пак бях така, съм решила за себе си, че това е нормално. Започвах да ставам по 2-3 пъти на нощ веднага след трансфера и сега, и предния път... Странното е, че при по-предните два опита, които бяха неуспешни, нямам спомен да съм ставала толкова нощем...

# 199
Благодаря за отговорите. Не се психирам, просто се замислих, че при мен е различно, но явно наистина всяка бременност е индивидуална.

# 200
Не знам при вас как е или как е било, но аз през деня почти не пишкам, а нощем ставам по 2-3 пъти т.е. само нощем страдам от често уриниране.
И при мен беше така. Започна една седмица след трансфера. Имах чувството, че през деня складирам течности, за да не мога да спя нощем от разходки до тоалетната и обратно. При мен това беше единственият "симптом" преди +тест, но тогава го отдадох на проблеми с бъбреците.

# 201
Честито на мама Ая. Бъдете живи и здрави. Прекрасни имена и чудни размерчета са се роди, а на теб поздравления за добрата форма.

Тите, честита двойчица отпред. Времето бързо и неусетно лети.

Кити, и аз дежурях за тоалетната още след трансфера. Мислех първоначално, че е от лекарствата ама така и си остана до ден днешен. Не е хубаво да ограничаваш приема на вода дори и с цената на многото ставания нощно време.

# 202
Тая тема няма ли си щъркел?

Щъркелова новина! stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy

Нашата прекрасна мама Estlar стана мама на първороден син Симеон днес

# 203

Щъркелова новина! stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy

Да и жив и здрав, много да я радва.

# 204
Честито на мама Естлар, Симеон заби десятката- точно на термин.  bdbaloni Чакам и тя да се включи, когато има възможност.  Heart Eyes

# 205
Ееее браво на Симеон, точен като часовник мъника, точно на термин Simple Smile
Да ви е жив и здрав, прекрасен и щастлив, Естлар Simple Smile На теб бързо възстановяване и незбравими мигове занапред Simple Smile Party Time

# 206
  • Варна
Има бе, как - ти си щъркела...  hahaha

Браво, Естлар!
Ей това се казва носено до термин бебе... Да е жив и здрав Мони и много да радва мама и тате! bouquet

# 207
Започна новия месец със силно положителна новина!

ЧЕСТИТО на мама Естлар! Да бъде жив и здрав малкия юнак. Много радост и щастие да им носи.  Hug Hug Ще я чакаме с повече подробности след като се възстанови и нагушкат със Симеон. 

# 208
Честито на мама Естлар и мъничкия Симеон! Да расте здрав, весел и късметлия! А на теб, Естлар, желая бързо възстановяване! Simple Smile

# 209
Браво и честито на мама Естлар, а Мони е готов за часовникар, закова си датата.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт