Забременели след инвитро - тема 15

• 54 290
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Лелеее, точно на термина се роди, да са живи и здрави Естлар със Симеон  Heart Eyes  Hug

# 211
Естларче честита радост! Да сте живи и здрави! Ей че точен този малък мъж! Много да те радва!
 newsm59 bigdance2 newsm59
Кафенце стискам палци за утре!
 bouquet

# 212
  • София
Ехаааааа, Естлар, честито ти момченце! Живи и здрави да сте!  bouquet
Сигме, ти винаги знаеш всичко! Wink
Кафенце, стискам палци всичко да мине гладко и с хубави новини!

# 213
Честито, Естлар!

Такава, прекрасна новина в днешния, слънчев ден! На светла дата, да му е на късмет на Симеон!
Жив и здрав, да ви е!

И аз днес с празнувах с голямо закъснение 35-тата си годишнина, така че нашите наздравици и усмивки за били и за вас! Бъдете!!!

# 214
  • Стара Загора
Честита рожба на мама Естлар. Много здраве и късмет на малкия Симеон и бързо възстановяване на мама.

# 215
  • При вещиците
Честито Естлар. Да е жив и здрав Симеон.
Кафенце, успех на амниоцентезата.
Кити, всеки организъм е различен. До 5 месец по нищо не ми се промени броя на ходене до тоалетна -през деня много рядко, а нощем 1-2 пъти. Затова пък последните 2 месеца беше страшно-на всеки 40 мин ставане за тоалетна. Не можех да се наспя.

# 216
Lili_mili благодаря ти. Имам една биохимична бременност зад гърба ми и прокървяване през тази. Всякакви страхове ме гонят, макар да се опитвам да запазя оптимизъм. Благодаря за търпението !  Hug

# 217
  • България
Честито бебче на мама Естлар  bouquet
Да е жив и здрав Симеон - хубаво име, на хубава дата , хубаво бебе Simple Smile
Кити, ти кога имаше прокървяване? Ние вървим горе-долу май заедно. Аз вчера направих 8 седмици!

# 218
  • Варна
Естлар, честита радост.Да сте здрави и бързо прибиране вкъщи  Hug

# 219
Честито на мама Estlar и малкия Симеон. Да са живи и здрави и само радости от тук насетне Hug

# 220
  • София
Естлар, честита ти рожба Симеон  Hug Да расте здрав, усмихнат и с късмет! А на теб леко и бързо възстановяване!

# 221
  • На остров
Естлар честито ! Да е жив и здрав и много да ви радва !
Кафе стискам палци за понеделник !
На мама Ая да си и живи и здрави дечицата !
Ние се прибираме и съм супер уморена !

# 222
Естлар, честито! Страхотна новина! Да е жив и здрав Симеон! Всички мислихме за теб и чакахме с нетърпение малкия герой. Пиши ни, когато имаш възможност повече подробности Simple Smile

# 223
Честито на мама Естлар  newsm51 newsm51 newsm51

# 224
Естларче - честит Симеон - нека донесе много радост в семейството ти, нека бъде здрав и има щастливо детство. На теб - бързо възстановяване bouquet

Общи условия

Активация на акаунт