Забременели след инвитро - тема 15

• 54 390
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Честито Бела! Да са ви живи и здравички дечицата и многоо да ви радват.

Момичета,да ви питам как се справяте с неразположенията от утрогестана...може ли да се правят външни промивки със смрадлика..примерно?  newsm78
По принцип днес влизам в 9г.с...но вече не ми се гади от един два дни,дали е нормално? Още една седмица до прегледа...ако не две,поне едничкото да си расте и всичко да е наред с него. Praynig

# 121
Самото изследване не е нищо страшно - пиеш глюкоза и ти взимат кръв на определени минути. Дори и да се установи проблем, това е доста често срещано усложнение и се овладява с хапчета, диета и повече следене.  bouquet

Много благодаря за бързия отговор  Hug

# 122
Браво на мама Белла,  честити рожбички!

# 123
Дивчо аз правих обременяването. Нямах показатели за това, но баща ми е диабетик и генетично съм предразположена. Освен това и сестра ми миналата година беше с високи стойности на кръвната захар след натоварването с глюкоза. Тя само с диета влезе в нормите. Стойностите ми бяха на граничните, но горни граници и за всеки случай минах на диета. Без сладко, намалено тестено (по възможност без), Плодове минимум на ден защото тях не е хужаво да ги изключваш напълно. За един месец резултатите ми бяха перфектни.

Не се притеснявай.

# 124
Белла, честито майче  bdbaloni bdbaloni Малките буби сами са си избрали деня. Нека св.Димитър ги закриля и пази.
Франи, радвам се че си открила проблема и вече всичко е наред.
Дандиела и аз си пия Сорбифера и Вигантола, а стойностите са в норма, но не са много високи. Последното тримесечие бебчо се храни повече  Laughing Дотук сум +8 кг , а имам още 2 месеца. И да се търкалям накрая, не ми пречи, важното е всичко да е наред  Joy Joy
Алекса, благодаря  bouquet Аз също от няколко дни разглеждам шишета и тези на Медела много ме привличат  Laughing
Лили, чудесна новина за стволовите клетки  newsm44
Мимчо, имаше момиче от форума, засичала съм я веднъж в тази тема. Тя имаше алергия към утрогестана и ползваше Кринон гел, аз също го ползвах до 9-10 г.с. ( така прецени док) Кринон гела го изписват от турските ин витро клиники. Трудното е, че се купува от Турция, хубавото е, че го има във всяка една турска аптека и нямаш дискомфорт при приема му.

Аз вчера бях в Токуда на преглед при д-р Димитров. Първата ни среща мина прекрасно, много позитивен и приятен човек.

# 125
Дивчо аз правих обременяването. Нямах показатели за това, но баща ми е диабетик и генетично съм предразположена. Освен това и сестра ми миналата година беше с високи стойности на кръвната захар след натоварването с глюкоза. Тя само с диета влезе в нормите. Стойностите ми бяха на граничните, но горни граници и за всеки случай минах на диета. Без сладко, намалено тестено (по възможност без), Плодове минимум на ден защото тях не е хужаво да ги изключваш напълно. За един месец резултатите ми бяха перфектни.

Не се притеснявай.

Благодаря за успокоението  bouquet
Аз ям плодове постоянно- мислех, че са полезни и няма ограничения в тях?! Надявам се все пак да не излезнат лоши резултати, но ще мина и аз като теб превантивно на диета  Rolling Eyes

# 126
Белла, честита двойна радост мамче! Бъдете живи, здрави и малките слънца само радост да ви носят.  Hug Hug

Дивчо, Еди екстра сте с килата. Ние сме близки термини с вас, но при мен нещата са леко плашещи. Тази сутрин със страх се качих на кантара и както и очаквах съм + 12 кг. , но с цялото лежане заради контракциите и голямото лапане как да е друго. Ще си хапя дупето после, но само да сме живички и здравички с бебка.

# 127
"Аз вчера бях в Токуда на преглед при д-р Димитров. Първата ни среща мина прекрасно, много позитивен и приятен човек. "

Едилъки браво,много хубаво че сте се харесали с д-р Димитров от първият път. Бих искала да знам много време ли чака докато ти дойде реда?

# 128
Иви, останах с добро впечатлението от организацията в болницата, макар че бях за малко. Бях там около 9.00 часа и в 11.00 приключих. Има чакане, но в рамките на разумното, поне мен не ме притесни и изнерви. Имаше доста мами, повечето за тонове, но те също минаваха през доктора за около 5- минутна консултация.  
А що се отнася до записване на час за първоначален преглед, за д-р Димитров дават час след 2 месеца  Wink За другите лекари нямам информация.
Ани и аз не му мисля много , колкото толкова  Joy  Единствено ограничавам хляба, тестените продукти и сладкишите. Не че съм ги спряла  Mr. Green

# 129
Дивчо, аз правих такова обременяване миналата неделя. Моето момченце също върви +10 дни и околоплодните води са малко над границата, но не излезе нищо притиснително от резултата. В четвъртък съм на преглед и ще го коментирам и с док, но чета че често се среща ГС и се овладява или само с диета, или с инсулин.

Успех, дано и при теб не излезе нещо притиснително.  Hug

Момичета, забравих да се похваля - днес в 12,35ч. станах леля на прекрасна бебе Екатерина, 3800 кг, 50 см. Много съм щастлива  Grinning

# 130
Честито, племенниче на Цвети.

Страхотно е да си леля.

# 131
Белла, честита двойна радост! Да са ти живи и здрави дечицата, да слушат мама и тати и да имат много късмет в живота. На теб - бързо възстановяване, защото ще ти трябват сили. Хубав ден са си избрали бебчовците. Нека Св. Димитър ги закриля!
Честито и на леля Цвети.

# 132
Дивчо в някои плодове има много фруктова захар и тя влияе на кръвната захар. Това са грозде, круши всички оранжеви, както и в тиквата и морковите Simple Smile

# 133
Ани, само да сте добре с бебока Simple Smile другите килограми се свалят, няма да останат там- почне ли тичането бързо бързо ще влезнем във форма!

Цвети, честита племенничка! Много да ви радва, слуша и обича Simple Smile    И благодаря за подкрепата. Надявам се и при нас всичко да е наред. Утре ще пиша резултати!

Diamanda, аз си хапвам банани повече от маймуна ... И салати само с моркови. Как пък съм оцелила всички вредности! Дано не съм направила някоя беля!

# 134
  • София
Дивчо в някои плодове има много фруктова захар и тя влияе на кръвната захар. Това са грозде, круши всички оранжеви, както и в тиквата и морковите Simple Smile
аз що моркови и тиква употребих, ама на мен от тях не ми се повишаваше кз, мерех я след всяко хрранене.
за плодовете е добре да са по един брой на 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт