Забременели след инвитро - тема 15

• 54 287
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  bouquet
Честити Алек и Алис на мама Ая и Симеон на мама Естлар! Да са много здрави, весели и винаги с късмет!
Кафенце, успех и от мен утре, дано да са хубави резултатите  Flowers Four Leaf Clover

Аз сякаш не ходя до тоалетна по-често от преди да забременея. И преди ставах по веднъж през нощта и сега съм така. Може би в по-напредналите месеци ще ставам по-често  Flutter
Днес имах по капка коластра на зърната на спортния сутиен  Crazy В 21-а седмица съм, четох по книгите, че е възможно да се появи след 20-та седмица.

# 226
Ех, че хубава новина! Честито на Естлар  newsm51 Да й е жив и здрав малкият Симеон, да е винаги така точен и търпелив. Как само си изчака термина.... А ти, Естлар, се възстановявай бързо и скоро да си се прибирате вкъщи!
Ох, с пишкането досега нямах проблеми, но откакто влязох в 8 месец, е нещо страшно - излизам от тоалетната и пак се запътвам към нея. Имам чувството, че малката е объркала пикочния ми мехур с боксова круша и все там се цели Laughing

# 227
  • Пловдив
Ех, че прекрасни новини!
Честито на мама ЯА и на прекрасната ни ЕСТЛАР! Вълнувам се и изживявам всеки път това невероятно щастие чрез вас! Нека да растат здрави и щастливи мъниците ви, за да чувате само звънкия им смях, който да изпълва сърцата ви с радост и гордост!

Браво на точното момче! Вчерашната дата е прекрасна- Ден на народните будители, а освен това църквата почита паметта на Светците Козма и Дамян. Освен това по стар стил е и празник на Свети Иван Рилски Чудотворец, който е най-големия закрилник на българите и съм сигурна, че той се моли за нас! Така че ти пожелавам момченцето с прекрасното и силно българско име да бъде благословено!

Кафенце, много се вълнувам за теб! Аз лично много се плаша от амниоцентезата и... щом ФМ са ти добре... Но вие сте решили да ваше спокойствие! Така че ще стискаме палци и ще се молим днес за най-безпробремната интервенция с най-успокояващ резултат! Пиши веднага щом можеш!

Целувки на всички настоящи и бъдещи мами за прекрасно събуждане!

# 228
Виждам, че вече.са ме.обявили. Благодаря на всички.за милите пожелания. Обещавам прекрасен разказ като ни изпишат, че сега е лудница. Засега само ще кажа, че присъствието на таткото беше най-емоционалният момент за мен. Гледаха.заедно изгрева на 01-ви. Затова и малкият е вече с вътрешен прякор Симба.

# 229
Здравейте  Simple Smile
Аз не знам дали вече съм за тази тема. Преди 2 дни видях положителен тест.
Искам да ви питам от кога сте взели болничен. Препоръчва ли се да е от по-рано при ин витро?

# 230
Здрвей Zombie Simple Smile Защо да не си за тук  Simple Smile Simple Smile Стискам ти палци всичко да върви успешно и след 8 месеца да гушнеш 1- 2 прекрасни бебчета.

Аз болничия го взех от началото на 4 месец, но не мисля, че има значение за него дали е инвитро или не. Много момичета след инвитро си работят почти до края, зависи как протича самата бременност. Моята до тук е прекрасна и я пожелавам на всички.Аз сама поисках боничен, защото достатъчно години съм се отдавала на "службата", а и работата ми е доста стресираща и свързана с чести полети в чужбина и просто исках след толкова чакане да се насладя на всеки миг и да се откъсна от всякакви служебни мисли.

Ако се чувстваш добре и нямаш показания не е задължитлено да си в болничен (освен ако сама не поискаш като мен Simple Smile)
От сърце ти желая да си останеш в нашата прекрасна темичка и догодина да си вече мама bouquet

# 231
Естлар, да ви е жив и здрав Симеон и само поводи за радост да ви носи  baloni sohappy Hug bouquet

Ние с Мишо сме добре, ходим на бебешки масаж, а днес се записахме и на плуване  sport027 Чета, че се кефят бебетата, дано и мойто диване да е така Wink Още го мъчат зъбите, много добре се виждат, но май не са избили още. Явно не сме само ние така, защото и на две други бебета от масажната група са почнали да излизат, а едното е по-малко от Мишо даже. Миналата седмица сложиха и вторите ваксини, не плака много в кабинета, но пък вечерта беше доста крив и сега се стряска насън, и предния път беше така и отмина.

За пишкането - аз по принцип съм си пикла, но накрая вече мразех да е нощ, защото аз практически я прекарвах в тоалетната: случвало ми се е на час по два пъти да ходя  Joy

# 232
Здравей, Зомби и добре дошла, пожелавам ти леко бременеене до термин  Laughing
Болничен по закон ти се полага 180 дни+45 дни преди раждането, т.е около 10-11 г.с  Ако не се чувстваш добре, можеш да си пуснеш отпуск преди това. Консултирай се с личния лекар или лекаря, който избереш да води ЖК.

# 233
Благодаря за отговорите. Simple Smile
Добре се чувствам засега и ще остана на работа. Пък дано всичко е наред. Simple Smile
Все още свиквам с мисълта че съм бременна и съм голяма паника за дребни неща. Надявам се да се успокоя с времето, че дълго чакане следва. Simple Smile

# 234
Благодаря за отговорите. Simple Smile
Добре се чувствам засега и ще остана на работа. Пък дано всичко е наред. Simple Smile
Все още свиквам с мисълта че съм бременна и съм голяма паника за дребни неща. Надявам се да се успокоя с времето, че дълго чакане следва. Simple Smile

Аз си работих до края. Нямах за щастие абсолютно никакви проблеми. Дори не съм повръщала. Така че както го чувстваш така го направи. Никой не те задължава да излизаш в болничен. Много зависи и колко ти е натоварена работата де.

# 235
  • София
Диамандче, лентичката ти е на финалната права  Simple Smile

# 236
Диамандче, лентичката ти е на финалната права  Simple Smile

Така е Тите. Чак почват да ми треперят мартинките, че нищо не съм си подредила, а съм маниачка всичко да ми е подредено както аз си искам. Но още се офлянквам и попипвам тук там  Joy Joy Joy

# 237
  • При вещиците
Минавам телеграфно да почерпя в еднанот любимите теми

# 238
  • На остров
Лили да ти е жива и здрава  Hug Hug Hug Hug Hug Hug !

# 239
Честит син на мама Естлар  Hug Да са живи и здрави и само хубави моменти да споделят с малкото човече!

Момичета, нормално ли е да започват вече болки в кръста и гърба? От ден-два ме наболява кръста, а тази сутрин място не си намерих и от болка в гърба.

Общи условия

Активация на акаунт