Забременели след инвитро - тема 15

• 54 453
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
Кали, правих БХС
резултат 1:18000 за Даун
другото е още по-голяма цифра Simple Smile

# 331
  • Варна
Кали, правих БХС
Хм, значи все пак се прави БХС и при близнаци...  newsm78
Браво за хубавия резултат.

# 332
Кафенце, прекрасна новина. Сега си почини малко от напрежението и се наслаждавай на бременеенето  Laughing За контракциите не се притеснявай, някои си ги имат през цялата бременност и даже не разбират  Joy Вероятно от амниоцинтезата се е получило, но ще отмине.
Саб, ти сама трябва да решиш на кой лекар да се довериш, никой не може да вземе решение вместо теб. Според мен има доста противоречиви мнения. В интернет има доста информация: http://www.drugs.com/pregnancy/filgrastim.html
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01202656
няма адекватни и добре контролирани проучвания при хора, но потенциалните ползи могат да наложат използването на лекарството при бременни жени, въпреки потенциалните рискове.

# 333
Амини, резултатът ти перфектен. Няма какво да те притеснява. А това изследване в България ли е правено? Питам те, защото в България за момичета над 37 години с ин витро винаги им излизат отчайващи резултати /като моя/. При теб нещата са доста различни. Радвам се, че не си имала притесненията от лош БХС.

# 334
  • На остров
Кафенце много се радвам. Лека и безпроблемна до края.
Амини и за теб и двете човечета !
Ние утре сме на преглед за гънките и костиците и ще разберем резултата от бхс. Чудя се много какво ще излезне, аз съм почти на 38 вече.

# 335
Благодаря  Hug
Всичко си правя в България.
Уанче, стиснати палци за утре  Praynig Ти успя ли да пуснеш тромбофилиите?

# 336
  • На остров
Не не успях Амини и разни друго неща не успях, но това е положението.
Ще се надявам всичко да е наред и да са разумни тукашните лекари  Simple Smile .

# 337
  • България
Кали, правих БХС
Хм, значи все пак се прави БХС и при близнаци...  newsm78
Браво за хубавия резултат.
Ха, тъкмо това щях да питам, защото чета че при бременност с близнаци не се правело това изследване.

# 338
Кафенце, това че си инвитро не влияе за резутата за Даун. Най-много влияе възрастовата единица. При сестра ми излезе много висок риск (не си спомням точни цифри) и прави амниоцентеза. Тя е на 38 и е с нормално забременяване.

# 339
  • София
аз бях на 40, инвитро и не ми излезе голям риска, 1 към 4800 май беше за даун, за другите над 10000.
явно има и нещо друго, което влошава риска  Rolling Eyes
и гънката беше по-големичка при мен над 2, та и от това няма да е.

# 340
аз бях на 40, инвитро и не ми излезе голям риска, 1 към 4800 май беше за даун, за другите над 10000.
явно има и нещо друго, което влошава риска  Rolling Eyes
и гънката беше по-големичка при мен над 2, та и от това няма да е.

Бамба имам предвид, че голям риск се среща при жени на възраст над 37-38 години. Не е казано че е задължително на всяка.

# 341
  • На остров
Съгласна съм, че няма значение начина на забременяване. Мен си ме следят като нормална бременна без да отчитат факта как точно е станло бебето.

# 342
И аз съм така Simple Smile Peace

# 343
KittyCatty, мен само веднъж ме прегледа д-р Тихомирова след установяване на бременността, през повечето време е д-р Стаменов. На 11-ти пак съм при него.

И на мен ми дават час за Стаменов, но после ми се обаждат да го сменят за Тихомирова, защото той бил много зает и т.н. Нямам нищо против Д-р Тихомирова, но аз съм с проблеми, които той си знае и които сме обсъждали многократно, та се чудя дали от Надежда не се опитват да ме пренасочат тихомълком без негово знание. Иначе...поне не ми се налага да чакам и влизам веднага. Ще видим идната седмица как ще е...

# 344
Здравейте момичета Simple Smile Днес бях на преглед - останахме си с едно ембрионче,другото е спряло почти не му се вижда плодния сак. По калкулаторите излиза,че съм 9г.с + 3д,а днес като го мериха излезна 9г.с + 1д. Дали има нещо притеснително в това разминаване? newsm78  Иначе пак си му чухме сърчицето и мърдаше даже. Дано всичко бъде наред!

Кафенце,чудесни новини. Лека и безпроблемна бременост!
Естлар,честито! Да е жив и здрав малкият Симеон!

Общи условия

Активация на акаунт