Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани в последните публикации?
Какво е значението на различните седмици на бременността и как се изчисляват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът се фокусира върху споделянето на радости и борби, свързани с бременност след IVF или IUI процедури. Жените споделят информация за родените бебета, техните дати на раждане и полезни връзки с ресурси за бременност през различните месеци и наддаване на тегло. Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност след IVF или IUI процедури, радостите и предизвикателствата, свързани с тези процедури, както и споделяне на информация за родените бебета, техните рождени дни и полезна информация за бременността.
-
Какви са някои от темите, обсъждани в последните публикации?
-
Какво е значението на различните седмици на бременността и как се изчисляват?
-
Какво представлява калкулаторът за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какво е мнението на общността за наддаването на тегло по време на бременност?
Колегите ми организират една екскурзия. То ясно, че няма да се попарвам в сауна или джакузи, но поне да плувам в минерален басейн дали е добре
Аз ще се консултирам и с лекаря де, но ако някоя от вас знае.
е, не е болка за умиране , но аз нещо с това бодене всеки ден с фраксипарина взех да развивам някаква фобия към иглите.
Въпреки че изрично питах. Докитата са против изкуствените витамини, особено ако няма индикации за някакъв недостиг. Казаха ми да си хапвам на воля, да е разнообразно и така. До момента съм нахранила бебоците и с риба, бобец, чесън, люти чушки, килограми плодове, горчица, пържено (KFC и McDonalds, но само по веднъж). Сигурно има и още, ама от толкова ядене вече не помня.
, знам
, но понеже има и различни марки, затова исках доктор да ме ориентира да не взимам на посоки. Е, не съм съвсем без допълнения - още от преди стимулацията пия фолиева и Магнезий + още нещо си (комбинация на Допел Херц).