Забременели след инвитро - тема 15

• 54 376
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • На остров
Аз си пия по принцип не съм се изследвала. Правя почивки лятото, ако е слънчево и топло.

# 586
Aз пия Вигантол (витамин Д), но док предварително ми пусна изследвания. След като спреш приема, изчакваш 5 дни и тогава пускаш контролен.

# 587
  • България
Вит Д не  вземам. Но  има ли други като мен , които си бият всеки месец вит. Б12 -1000мг. Изписан ми е още преди трансфера без изследване.
И да питам и тук как стои въпросът с бременност и СПА  Grinning Колегите ми организират една екскурзия.  То ясно, че няма да се попарвам в сауна или джакузи, но поне да плувам в минерален басейн дали е добре  newsm78  Аз ще се консултирам и с лекаря де, но ако някоя от вас знае.

# 588
  • Варна
Но  има ли други като мен , които си бият всеки месец вит. Б12 -1000мг. Изписан ми е още преди трансфера без изследване.
Shocked Такава пък тактика не бях чувала само. Фраксипарин, Утрогестан, кортикостероиди дори превантивно изписват в не една или две клиники, ама инжекции Б12 без изследване... Те не бяха ли болезнени тези инжекции?

# 589
  • България
Да, болезнени са Peace е, не е болка за умиране , но аз нещо с това бодене всеки ден с фраксипарина взех да развивам някаква фобия към иглите.

# 590
  • София
На мен не ми дадоха никакви витамини Sad Въпреки че изрично питах. Докитата са против изкуствените витамини, особено ако няма индикации за някакъв недостиг. Казаха ми да си хапвам на воля, да е разнообразно и така. До момента съм нахранила бебоците и с риба, бобец, чесън, люти чушки, килограми плодове, горчица, пържено (KFC и McDonalds, но само по веднъж). Сигурно има и още, ама от толкова ядене вече не помня.  Joy

# 591
  • На остров
При нас не забраняват, вани, сауни и плуване. Джакузи не се препоръчва да не предизвика контракции. Това ако няма кървене разбира се. Но тук не считата инвитро бремеността за по специална.
Earth80 има и натурални витамини под формата на хапчета.

# 592
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения  Laughing След толкова много години ходене по мъките все още не мога да повярвам че съм бременна и вече съм 8 с и 5д. Оказа се че притесненията не свършват след положителния тест. Имаме си сърчице, в сряда даже докторката каза че бебчо вече прави и движения. Притесни ме това, че вижда някакви "хематомчета" както тя ги нарече в матката и ми назначи зарзио 5 пъти през ден. Пуснахме плацентарни молекули /оказаха се добре. Изправена съм и пред друг проблем с НК клетки. Май месец бяха 15 при норма 12 и правихме вливане на Октагам след което опита беше неуспешен. При този трансфер не направихме вливане и сега при контролното изследване на тези клетки се оказа, че след вливането даже са 16. Имунолозите някак не можаха да ме убедят, че това вливане е нужно и да ми обяснят колко точно са важни тези клетки за самата бременност. Естествено оставят аз да си поема отговорността дали да правя вливане.  Има ли момичета на които са им препоръчвали вливане, но не са го направили и нямат проблеми със бременността? Извинете за дългия пост  Embarassed

# 593
  • София
Две в едно Wink, знам Simple Smile, но понеже има и различни марки, затова исках доктор да ме ориентира да не взимам на посоки. Е, не съм съвсем без допълнения - още от преди стимулацията пия фолиева и Магнезий + още нещо си (комбинация на Допел Херц).

# 594
  • Варна
При нас не забраняват, вани, сауни и плуване. Джакузи не се препоръчва да не предизвика контракции. Това ако няма кървене разбира се. Но тук не считата инвитро бремеността за по специална.
Shocked Сериозно?
Ама тя забраната тук за горещи душове и вани, както и сауни, не е при ин витро. Тя си е при всяка  бременност и всеки лекар...

# 595
  • На остров
Да сериозно, и си го практикуват всички.

# 596
  • Варна
Да сериозно, и си го практикуват всички.
Хм, виж ти..  Thinking

# 597
Здравейте,момичета,
И аз съм с положителен тест след трансфер. По някои календари съм в 5 сед., по други в шеста. Трансфера беше на 26.10. Рова ми е първи опит и съответно първа бременност. Много ми е притеснено и същевременно радостно. За момента имам леко гадене и болки в корема. Ще се радвам да ви следя и споделям с вас.

# 598
  • Варна
А пункцията кога беше? Или ако си след ЗЕТ, колко дневни ембриони върнаха?

# 599
Пункцията беше на 23.10.

Общи условия

Активация на акаунт