Явно е от възрастта, и аз мисля така, и аз съм на 36
Обаче гледам младите се събират и по други причини

И къде съм написала, че съм чакала на родителите си за да ме издържат или да ми пращат "манджи"?

Ясно е, че ще вдигне грандиозен скандал, че жената се разпорежда в дома си. Също и на милото, че го позволява.

Ясно е, че ще вдигне грандиозен скандал, че жената се разпорежда в дома си. Също и на милото, че го позволява.
И аз щях да напиша същото.Не може някой да дойде в дома ти и да има претенции кое къде да стои,че и да мести.Поне аз ако бях майката на момчето нямаше да го допусна.Разбирателство между двете жени за по нататъшен съвместен живот да,това е добре за всички,но да ми пренарежда в моя дом няма как да стане.Градиш си дом правиш си го както си искаш,отиваш в дом принадлежащ на други хора -съобразяваш се.
И аз щях да напиша същото.Не може някой да дойде в дома ти и да има претенции кое къде да стои,че и да мести.Поне аз ако бях майката на момчето нямаше да го допусна.Разбирателство между двете жени за по нататъшен съвместен живот да,това е добре за всички,но да ми пренарежда в моя дом няма как да стане.Градиш си дом правиш си го както си искаш,отиваш в дом принадлежащ на други хора -съобразяваш се.Препоръчани теми