Положителни черти- откровена и пряма, честна,нищо не крия, нищо не държа в мен, казвам си всичко, което мисля.( Положителни за мен, за другите май не толкова:).
Не съм сръдлива, не съм мнителна, не търся под вола теле. Приемам хората, такива каквито са. Наясно съм, че всеки е различен и това не ме дразни.
Свободолюбива и независима съм, не понасям ограниченията. Добър приятел съм, изслушвам хората, давам съвет, помагам с каквото мога, но не обичам да ме обсебват. Имам нужда от своето време, в което никой да не ме занимава с нищо.
Отрицателни черти- много съм непостоянна, колеблива и нерешителна. Много мисля и премислям, страхувам се от последствията, не обичам да поемам непремерени рискове.
Всичко ми омръзва много бързо. Когато желая нещо, го желая силно, мечтая за него, сънувам го, вижда ми се най-прекрасното на света. В момента, в който го получа, вече не ми харесва, вижда ми се обикновено и незначително( каквото и да е то).
Кипвам много бързо, паля моторетката и като почна да ги редя едни...мога да съсипя човек вербално.
След един час вече съм забравила какво съм говорила и се чудя защото човекът на когото съм крещяла, не иска да ме види

Сега се сещам това на прима виста. Вие какво ще кажете, достоен Стрелец ли съм?

Точно преди 2 дни се чепках с един такъв Телец
Но си мислих, че е присъщо само на земните мъже, а не на земните жените.
''Аз съм българче'' е обръщение към целия български народ. Всеки българин може да се припознае в стиховете. И е създадено с цел българинът да се гордее с родината си. Но тези неща са ти ясни.: )
И го натяква през ден, и заплашва, че ще ни изтрие