Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 760
  • 656
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм жена Стрелец и ще се опитам да се охарактеризирам, като се стремя да съм максимално обективна Simple Smile
Положителни черти- откровена и пряма, честна,нищо не крия, нищо не държа в мен, казвам си всичко, което мисля.( Положителни за мен, за другите май не толкова:).
Не съм сръдлива, не съм мнителна, не търся под вола теле. Приемам хората, такива каквито са. Наясно съм, че всеки е различен и това не ме дразни.
Свободолюбива и независима съм, не понасям ограниченията. Добър приятел съм, изслушвам хората, давам съвет, помагам с каквото мога, но не обичам да ме обсебват. Имам нужда от своето време, в което никой да не ме занимава с нищо.
Отрицателни черти- много съм непостоянна, колеблива и нерешителна. Много мисля и премислям, страхувам се от последствията, не обичам да поемам непремерени рискове.
Всичко ми омръзва много бързо. Когато желая нещо, го желая силно, мечтая за него, сънувам го, вижда ми се най-прекрасното на света. В момента, в който го получа, вече не ми харесва, вижда ми се обикновено и незначително( каквото и да е то).
Кипвам много бързо, паля моторетката и като почна да ги редя едни...мога да съсипя човек вербално.
След един час вече съм забравила какво съм говорила и се чудя защото човекът на когото съм крещяла, не иска да ме види Grinning
Сега се сещам това на прима виста. Вие какво ще кажете, достоен Стрелец ли съм? Wink

# 391
Аз съм жена Стрелец и ще се опитам да се охарактеризирам, като се стремя да съм максимално обективна Simple Smile
Положителни черти- откровена и пряма, честна,нищо не крия, нищо не държа в мен, казвам си всичко, което мисля.( Положителни за мен, за другите май не толкова:).
Не съм сръдлива, не съм мнителна, не търся под вола теле. Приемам хората, такива каквито са. Наясно съм, че всеки е различен и това не ме дразни.
Свободолюбива и независима съм, не понасям ограниченията. Добър приятел съм, изслушвам хората, давам съвет, помагам с каквото мога, но не обичам да ме обсебват. Имам нужда от своето време, в което никой да не ме занимава с нищо.
Отрицателни черти- много съм непостоянна, колеблива и нерешителна. Много мисля и премислям, страхувам се от последствията, не обичам да поемам непремерени рискове.
Всичко ми омръзва много бързо. Когато желая нещо, го желая силно, мечтая за него, сънувам го, вижда ми се най-прекрасното на света. В момента, в който го получа, вече не ми харесва, вижда ми се обикновено и незначително( каквото и да е то).
Кипвам много бързо, паля моторетката и като почна да ги редя едни...мога да съсипя човек вербално.
След един час вече съм забравила какво съм говорила и се чудя защото човекът на когото съм крещяла, не иска да ме види Grinning
Сега се сещам това на прима виста. Вие какво ще кажете, достоен Стрелец ли съм? Wink

Не само достоен а типичен Стрелец.

# 392
  • Пловдив
Valerina, и аз мисля че си типичен стрелец...
за мен обаче важи, че съм и сръдлива понякога ...а влезе ли ми мишката в главата ставам мнителна и обикновено откривам телето под вола.

# 393
Какво се чудиш все пак за Дева става въпрос. Много са докачливи. А и Близнашкия ни нрав им е непонятен. Аз за това ги харесвам. Много са последователни и земни.  Heart Eyes

На мен са ми скучни и праволинейни, стигат дъното и копаят надолу. Както може досадно да дудне на мъжката глава една жена-дева никой друг не може. Да не говорим колко са дребнави, кат кокоша трътка са...  Joy
: )))))
Скрит текст:

# 394
Какво се чудиш все пак за Дева става въпрос. Много са докачливи. А и Близнашкия ни нрав им е непонятен. Аз за това ги харесвам. Много са последователни и земни.  Heart Eyes

На мен са ми скучни и праволинейни, стигат дъното и копаят надолу. Както може досадно да дудне на мъжката глава една жена-дева никой друг не може. Да не говорим колко са дребнави, кат кокоша трътка са...  Joy
: )))))
Скрит текст:

Тъй де, жена-Дева и чувства... hahaha

# 395
Така де, мъж Стрелец и честност..?: )

# 396
Така де, мъж Стрелец и честност..?: )

Не познаваш Стрелеца, можеш да го обвиниш в какво ли не но не и в липса на честност. Сигурно най-честния от зодиака, ще ти каже истината без да се замисли какво ти причинява

# 397
Аз няма как да знам, страдам от липса на чувства. Confused

# 398
Аз няма как да знам, страдам от липса на чувства. Confused

Ааааа, значи призна си накрая... Heart Eyes

# 399
  • Тра-ла-ла
Значи и "Аз съм българче" е самохвалство  Laughing Що така земните зодии полудяват като имат насреща си човек със самочувствие, който не пада по гръб?!  newsm78 Точно преди 2 дни се чепках с един такъв Телец Whistling Но си мислих, че е присъщо само на земните мъже, а не на земните жените.

# 400
С най-добри чувства, Джулая, ти поне си готина, не се изкарваш като някои само ''бяла и добра''. Peace ''Аз съм българче'' е обръщение към целия български народ. Всеки българин може да се припознае в стиховете. И е създадено с цел българинът да се гордее с родината си. Но тези неща са ти ясни.: )
Но съвсем друго е да си мислиш, че темата е да разказваш за себе си, най-вероятно заслепен от божествената светлина, която излъчваш. Joy
А и това е добре хората да се различни и да се противопоставят. Wink Представяш ли си колко скучно щеше да бъде, ако всички се разбираха... така се губи тръпката от живота. Simple Smile Друго си е да 'захапеш' някого.. hahaha

# 401
  • Тра-ла-ла
И аз обичам да бърборя и да включвам себе си в примери, но хич не съм си помисляла, че ще бъде изтълкувано като самохвалство. Ако не включа примери - ще е едно празно голословие.  Grinning Човек винаги говори от 1во лице единствено число. Опасното е, ако започне да спряга в 1во лице множествено число Joy

Хапете се, бе, ама от време на време правете любов, а не война Laughing Hug

# 402
От любов не разбирам, прекалено съм 'дребнава, скована и скучна'.., а и с този дефицит на чувства.. newsm78
Не ми е ясно защо единствено моите коментари будят опониране, а някои самозабравили се личности, пръскайки единствено цинизми, биват определяни като забавни и, разбира се, помията, която ръсят - като "невероятно чувство за хумор". Shocked
Ако някои хора са претръпнали към подобно поведение, толкова по-зле за тях. Обаче трябва да си наясно, че думите са 'хвърлен камък'. Не смятам да се чувствам 'неудобно' за начина, по който се почувствах.
Аз също спирам, не си заслужава. Peace

# 403
  • Пловдив
Като не им обръщам се сърдят, като ги търся ги обсебвам  Rolling Eyes

Не се коси, не е в теб грешката  Simple Smile Реших да погледна във фб кои са Девите от мъжки пол и се хванах за главата  Laughing Единият е колега на мъжа ми. Разказвал ми е, че всеки път като си кажат дума накриво, онзи с дни мълчи и се сърди. Другият пък се сърди за това, че хората, чиито статуси е харесал, не харесват неговите  Crazy И го натяква през ден, и заплашва, че ще ни изтрие  Joy На последния жена му отвреме навреме му вика Сръдльо, сега разбирам защо  hahaha
Доскоро не се вълнувах от зодии, но сега виждам, че действително хората от един знак си приличат по дадени черти  Grinning

Ida, Василиса, и тези мъже не са останали приятели с вас??? Глупаци.

Нали  Mr. Green
Не знаех, че мъжете Стрелци имат чак такова положително мнение за нас. Ще го имам предвид  Mr. Green  bouquet

Вие какво ще кажете, достоен Стрелец ли съм? Wink

Една от най-близките ми приятелка е Стрелец. Описанието ти и пасва перфектно  Simple Smile Ще допълня само, че много и се отдават езиците и че е голяма любовчийка  Laughing Има си приятел от няколко години, но въпреки това често скача от цвят на цвят. Приятелят и не знам каква зодия е, но винаги я приема обратно  Simple Smile

Джулая, може ли да попитам коя зодия си  Hug

# 404
  • Тра-ла-ла
Познавам няколко стари моми. 2 от тях, които вече са 50+ са Стрелци. Другите 2, които са около 35г. и все още не ги броя за такива, са Стрелец и Лъв Whistling

Василиса Прекрасна, аз съм Рак. Някъде по-горе май съм го писала. И още по в началото съм се изказала негативно за Близначките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт