Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 723
  • 656
  •   1
Отговори
# 435
Предпочитам да ме наричат злобна и скучна, октолкото да ме мислят за лош човек.: )
Извинила съм се на когото трябва. Не се гордея, че съм наранила някого.

# 436
Предпочитам да ме наричат злобна и скучна, октолкото да ме мислят за лош човек.: )
Извинила съм се на когото трябва. Не се гордея, че съм наранила някого.

Ахааа, безчувствената Дева все пак имала чувства  Heart Eyes
И все пак си трябва Стрелец за провокация, за да изкара добрите страни на Девата на показ, които тя толкова старателно крие  bouquet

# 437
Аз нали ви казах,че девите само се правят на лоши. А иначе са добрушки  Peace

# 438
Вече си имам един Стрелец вътре в мен по астрална линия. Знаех си, че трябва да го натиря още отдавна, да не бъда толкова откровена с хората. #Cussing out

# 439
Вече си имам един Стрелец вътре в мен по астрална линия. Знаех си, че трябва да го натиря още отдавна, да не бъда толкова откровена с хората. #Cussing out

Късно е, вече имаш двама  Heart Eyes Heart Eyes

# 440
  • Тра-ла-ла
Скубич, къде прескочи Лъвицата в стройната редица?! Whistling Wink

# 441
Скубич, къде прескочи Лъвицата в стройната редица?! Whistling Wink

Лъвицата само ръмжи докато не я простреля Стрелеца. После мърка като коте

# 442
Завист усещам към Близначките Mr. Green
Да, с тях никога не е скучно.
Но пък Близначката не е за мъже със слаби нерви и ниско самочувствие.
Завист? Да бе Grinning Една на скоро ми ревеше, че такива каши беше заплела, та свят й се виеше от "забава". Тънат в депресии от собствените си драми, по-объркани същества не съм срещала...

# 443
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Аз съм жена Стрелец и ще се опитам да се охарактеризирам, като се стремя да съм максимално обективна Simple Smile
Положителни черти- откровена и пряма, честна,нищо не крия, нищо не държа в мен, казвам си всичко, което мисля.( Положителни за мен, за другите май не толкова:).
Не съм сръдлива, не съм мнителна, не търся под вола теле. Приемам хората, такива каквито са. Наясно съм, че всеки е различен и това не ме дразни.
Свободолюбива и независима съм, не понасям ограниченията. Добър приятел съм, изслушвам хората, давам съвет, помагам с каквото мога, но не обичам да ме обсебват. Имам нужда от своето време, в което никой да не ме занимава с нищо.
Отрицателни черти- много съм непостоянна, колеблива и нерешителна. Много мисля и премислям, страхувам се от последствията, не обичам да поемам непремерени рискове.
Всичко ми омръзва много бързо. Когато желая нещо, го желая силно, мечтая за него, сънувам го, вижда ми се най-прекрасното на света. В момента, в който го получа, вече не ми харесва, вижда ми се обикновено и незначително( каквото и да е то).
Кипвам много бързо, паля моторетката и като почна да ги редя едни...мога да съсипя човек вербално.
След един час вече съм забравила какво съм говорила и се чудя защото човекът на когото съм крещяла, не иска да ме види Grinning
Вие какво ще кажете, достоен Стрелец ли съм? Wink

Абсолютен! Hug Това все едно аз съм го писала, 1:1. Не помня никове и имена като цяло, но теб съм те запомнила точно със Стрелеца. Mr. Green Преди време, не знам дали не е било и в тази тема, бях чела твоя публикация относно поведението ти като дете и как си се чувствала посрамена при най-малкия укор от вашите... още тогава бях почнала да пиша, ама го изтрих - 1:1... отново... Mr. Green
Бих допълнила, че сме много земен знак (като поведение към околните) и можем да завържем разговор с всеки, без разделения, без задни мисли... беееееее, пълни мацки Mr. Green Sunglasses

# 444
Скрит текст:
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green
Ето това са последиците у мъж, имал връзка с Близначка Joy Прихванал си тънкостите на клюкането и интригите Whistling

Стрелеца е двойнствен знак любов  Heart Eyes
И интрига нема, и цици нема, това си е истина а не интрига
Стрелецът НЕ е двойнствен знак! Близнаците и Рибите са двойнствени,  Везните също биват определяни като такива от някои астролози. Това са трите зодии, завършващи с "и", което също е показателно.

Колкото до това кои са подвижните знаци в зодиака, това вече са Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите! Това показва гъвкавост, адаптивност, подвижност, променливост и добро свързване чрез общуване с другите хора.
Според мен е имал предвид, че символът на Стрелеца е Кентавър. 'Раздвоението' се проявява в същевременно човешката и животинската страна на зодията:

''Стрелеца е страхотна мешавица от два основни компонента, които са противоположни и взаимноизключващи се. Значи от една страна Стрелеца е адски интелигентен и остроумен, а от друга толкова експанзивен, див, необуздан и откачен, че държанието му е присъщо по скоро на някакво животно от рода на маймуните отколкото на един възпитан и умен човек. '' Grinning

Иначе аз също знам, че Близнаците и Рибите са двойнствен знак; не знаех и че Везните са определяни като такива, но може и да е така.. Не разбирам от Астрология. Дори съм чела, че Девата също е определяна като двойнствен знак, заради 'вътрешните войни', които води, между разума и сърцето си.

# 445
Скрит текст:
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green
Ето това са последиците у мъж, имал връзка с Близначка Joy Прихванал си тънкостите на клюкането и интригите Whistling

Стрелеца е двойнствен знак любов  Heart Eyes
И интрига нема, и цици нема, това си е истина а не интрига
Стрелецът НЕ е двойнствен знак! Близнаците и Рибите са двойнствени,  Везните също биват определяни като такива от някои астролози. Това са трите зодии, завършващи с "и", което също е показателно.

Колкото до това кои са подвижните знаци в зодиака, това вече са Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите! Това показва гъвкавост, адаптивност, подвижност, променливост и добро свързване чрез общуване с другите хора.
Според мен е имал предвид, че символът на Стрелеца е Кентавър. 'Раздвоението' се проявява в същевременно човешката и животинската страна на зодията:

''Стрелеца е страхотна мешавица от два основни компонента, които са противоположни и взаимноизключващи се. Значи от една страна Стрелеца е адски интелигентен и остроумен, а от друга толкова експанзивен, див, необуздан и откачен, че държанието му е присъщо по скоро на някакво животно от рода на маймуните отколкото на един възпитан и умен човек. '' Grinning

Иначе аз също знам, че Близнаците и Рибите са двойнствен знак; не знаех и че Везните са определяни като такива, но може и да е така.. Не разбирам от Астрология. Дори съм чела, че Девата също е определяна като двойнствен знак, заради 'вътрешните войни', които води, между разума и сърцето си.

Баси, аз съм роден в годината на Маймуната  Mr. Green
Сега разбирам що съм такава маймуна Joy

# 446
Значи 2016-та е твоята година. Peace
Аз пък съм родена в годината на Овцата. Mr. Green 2015-та беше подвластна на Дървената Овца... казваш добре определя същността ми. Mr. Green

# 447
  • София
Аз съм Зайче ,според китайския.

# 448
Значи 2016-та е твоята година. Peace
Аз пък съм родена в годината на Овцата. Mr. Green 2015-та беше подвластна на Дървената Овца... казваш добре определя същността ми. Mr. Green

Нееее, твоята диагноза е ,,дева,,  Mr. Green
Проклета, мрънка, все недоволна, сухар, не разбира Стрелеца, стисната, бе счетоводител Mr. Green
Само искам да попитам - и целувките ли броиш  hahaha

# 449
Аз съм Зайче ,според китайския.

http://occult-times.com/%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0% … %D0%BD%D0%B0.html

Виж какво пише, че Маймуна ще ти помогне да откриеш себе си и да демонстрираш своето обаяние.
Бе Маймуна си трябва... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт