ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 188
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Деанксит принципно се взема 2п по 1 до следобяд
След колко време се очаква да преминат стр. ефекти? Simple Smile

# 241
Основната част на деанксит е флуанксол,  другата беше едно успокояваща съставка.
Е, колко да му мине действието - 5-7 дни.
Денксидът няма странични ефекти, т.е. не е като  истинското АД. Не ти трябва  преди да свикнеш с него и да пиеш ривотрил.

# 242
Основната част на деанксит е флуанксол,  другата беше едно успокояваща съставка.
Е, колко да му мине действието - 5-7 дни.
Денксидът няма странични ефекти, т.е. не е като  истинското АД. Не ти трябва  преди да свикнеш с него и да пиеш ривотрил.
Джеренце, пила ли си го, малко повечко да ми кажеш за него. Знам, че не е точно АД и психологически ако не се реши проблема, след спирането му всичко се връща веднага, но и колкото и много АД да съм пила винаги след спирането му всичко ми се върна... Wink

# 243
Пробвайте без антидепресанти,това са много гадни неща.Взимайте ривотрил или някакъв такъв тип успокоително,но само при нужда,да не е по схема,че тогава може да се стигне до пристрастяване.Не казвам,че и това най-добрият вариянт,но помага по време на самите атаки и премахва симптомите им.А иначе спортувайте,ангажирайте се с нещо и не мислете толкова за паник атаките и те ще преминат с времето.Ако някой се интересува от повече информация,може да пише на лично.Успех!     

# 244
Нели, аз съм пила деанксит преди много години. Тогава още не бях отключила страха си от лекарства. Мина една лекарка през работата ми и аз и казах, че ми е напрегнато, че в момента съм пред развод и тя ми каза да си взема деанксит. Да ти кажа помогна ми, не си спомням колко време съм го пила, но не съм усетила странични ефекти. Но съм пила само него, без други успокоителни или антидепресанти. Да не би да ти става зле от комбинацията с другото лекарство, което пиеш? Не би трябвало, все пак лекар ти го е назначил, но защо не му се обадиш по телефона и да питаш? Аз звънях на психиатърката и тя ме съветваше като пиех АД. А дали не би ти помогнал този спрей (или капки) Рескю? Аз от както открих, че няма да умра от него Simple Smile  съм го ползвала няколко пъти и ми е помагал.
 Момичета, снощи писахме писмо с малкия до дядо Коледа. И той искаше да изброим желанията на цялото семейство. Аз искам само здраве и спокойствие! За мен и семейството ми! За всички вас! В момента се опитвам да се справя без силни лекарства. Само шуслерова сол 7, спрея Рескю в джоба и мента, глог и валериан на закуска. Стискайте ми палци да се преборя! Praynig Hug

# 245
Нели, аз съм пила деанксит преди много години. Тогава още не бях отключила страха си от лекарства. Мина една лекарка през работата ми и аз и казах, че ми е напрегнато, че в момента съм пред развод и тя ми каза да си взема деанксит. Да ти кажа помогна ми, не си спомням колко време съм го пила, но не съм усетила странични ефекти. Но съм пила само него, без други успокоителни или антидепресанти. Да не би да ти става зле от комбинацията с другото лекарство, което пиеш? Не би трябвало, все пак лекар ти го е назначил, но защо не му се обадиш по телефона и да питаш? Аз звънях на психиатърката и тя ме съветваше като пиех АД. А дали не би ти помогнал този спрей (или капки) Рескю? Аз от както открих, че няма да умра от него Simple Smile  съм го ползвала няколко пъти и ми е помагал.
 Момичета, снощи писахме писмо с малкия до дядо Коледа. И той искаше да изброим желанията на цялото семейство. Аз искам само здраве и спокойствие! За мен и семейството ми! За всички вас! В момента се опитвам да се справя без силни лекарства. Само шуслерова сол 7, спрея Рескю в джоба и мента, глог и валериан на закуска. Стискайте ми палци да се преборя! Praynig Hug
В момента само Деанксит ми е дал по 1 табл. сутрин, сигурно после ще го направи сутрин и на обяд, както е по листовката описано. Иначе попитах след колко време действа, понеже не вярвам от първия прием и вече всичко да е ок Simple Smile

# 246
Здравейте купих си от Македония Aklonil, което бил техния Ривотрил някой има ли опит пил ли го е?

# 247
Здравейте купих си от Македония Aklonil, което бил техния Ривотрил някой има ли опит пил ли го е?
Лично аз не,но ако си е клоназепам,не би трябвало да има проблеми.Мога ли да попитам пак ли е със зелена рецепта там и колко струва?

# 248
Не с обикновена рецепта и струва 7 лв. От 2 мг.

# 249
В Сърбия има сръбски Ривотрил на 2лв и нещо от 2мг и го дават с обикновенна рецепта,а на Рош е към 6-7лв.Аз пия Анафранил и Хедонин и Ривотрил при нужда,пила съм Деанксит,флуанксол,Серопрам,Ципралекс,Велаксин.Аз съм със смесено тревожно разстройство.

# 250
Здравейте момичета, искам да ви попитам когато получавате паническа атака вдигате ли кръвното налягане?При мен в повечето случаи започва със сърцебиене и веднага след това започва да се покачва и кръвното налягане.Вече няколко пъти всичко завършва в спешното Sad Имат съмнения за феохромацитом на надбъбречната жлеза,но засега всички изследвания са в норма.

# 251
Здравейте момичета, искам да ви попитам когато получавате паническа атака вдигате ли кръвното налягане?При мен в повечето случаи започва със сърцебиене и веднага след това започва да се покачва и кръвното налягане.Вече няколко пъти всичко завършва в спешното Sad Имат съмнения за феохромацитом на надбъбречната жлеза,но засега всички изследвания са в норма.
С вдигането на адреналина при ПА се покачва и кръвното,  нормално е и при мен се случва. По скоро се покачва и след малко си се нормализира Simple Smile

# 252
Лошото е,че много трудно се нормализира след това.Единия ден достигна 190/100 Sad

# 253
Лошото е,че много трудно се нормализира след това.Единия ден достигна 190/100 Sad
Тук вече ме замисли. Ясно е, че е от стрес, при мен достига до 140/90 което си е някаква норма. При ПА вземи ксанакс или ривотрил и се успокой Simple Smile

# 254
  • София
Здравейте! Имате ли информация дали д-р Тодор Първанов е подновил практиката си?

Ако някой може да ми препоръча психотерапевт в София, който е подходящ при състояния, свързани с натрапчиви и тревожни мисли, ще съм много благодарна! Hug .

Общи условия

Активация на акаунт