MAC & Sephora - 33 тема

• 79 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добре дошла Магнолия! Heart Eyes Hug bouquet
Коледната палитра на Герлен не дойде в България и видяхме наживо само тестерите.

Това за което ти говорех в другата тема и те поканих тук за да обсъдим подробно Мас е грим на стойност:

Цитат
Меню за професионален грим

Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Безупречно и страхотно. Вски ден и при специален повод. От основата до устните и миглите. Влючва Face Chart, така че да можете да го направите  и сами вкъщи.

Makeup Lesson
(90 мин. 150 лв. под формата на закупени продукти)
Стъпка по стъпка, черта по черта на лицето. Пълен урок по грим, в който научавате перфектно да владеете лицето си.

Поставяне на изкуствени мигли
(15 мин., безплатно при закупуване на изкуствени мигли)

Освен това бих те посъветвала да не правиш грим изцяло в зелено или моно грим. Мисля, че ако разнообразиш малко някъде в ъглите на окото с някой друг цвят ще се получи по-добре. Та по този повод не смятам, че трябва да си купиш палитра изцяло в зелени нюанси особено много 7 на брой примерно. Два и два други цвята са ти напълно достатъчни за три различни грима. Затова и ти предлагам палитрите на Шанел. Тази на Герлен която ти предложи Аглая също е чудесна.
Ателие са с добро качество. Peace

Благодаря ти  bouquet
Аз поръчах палитрата на Герлен и ще я получа тези дни. Мисля да отида до Мас и да си избера оттам още няколко неща. Това , което си ми посочила да разбирам, че е професионален съвет и грим от Мас, на който се обясняват подробно различни техники и се демонстрират продукти, като после си купувам продукти оттам за посочените от теб стойности.
Най-близко ми е Мол Стамболийски,  но трябва ли да се уговаря предварително за това?

Иначе като събера няколко "зелени" сенки ще снимам наличностите (имам и други зелени на Ърбан Д и други някакви) ще моля за идеи (ама това май в другата тема е по-подходящо  Mr. Green)

Отново благодаря  bouquet

# 661
Да мисля, че трябва предварително да се уговориш за такъв грим със закупуване на продуктите после.

# 662
  • София
Хубав розов руж на Шанел, който нося често е и Rose initial. Би трябвало да е перманентен.

# 663
Здравейте момичета , ще ми препоръчате ли база за червило . Донесоха ми червило на Том Форд , но го изяждам толкова бързо , колкото и обикновените.Честно казано все още не мога да разбера кое му е специалното на червилата Том Форд Simple Smile

# 664
Здравейте момичета , ще ми препоръчате ли база за червило . Донесоха ми червило на Том Форд , но го изяждам толкова бързо , колкото и обикновените.Честно казано все още не мога да разбера кое му е специалното на червилата Том Форд Simple Smile

Няма да ти помогне база, който изяжда червилата винаги си ги изяжда. Можеш да пробваш тази на Мас.
А щом не можеш да разбереш какво им е толкова на червилата на Том Форд, когато вече го носиш, според мен няма и да стане. Аз съм им фен, но много хора не са. Цената им при всички полжения е убийствена. Twisted Evil Peace

# 665

Няма да ти помогне база, който изяжда червилата винаги си ги изяжда. Можеш да пробваш тази на Мас.
А щом не можеш да разбереш какво им е толкова на червилата на Том Форд, когато вече го носиш, според мен няма и да стане. Аз съм им фен, но много хора не са. Цената им при всички полжения е убийствена. Twisted Evil Peace

Не се изразих правилно , не че го изяждам , но много бързо оставам без него  Sad

# 666
  • Пловдив
   Благодаря на всички за отговорите за
розов руж.Ще ги пробвам и ще преценя.

# 667
Аз може ли да попитам за розов, ненатрапчив руж кой ще
ми препоръчате?Ако може да е на Шанел.
Имам Рефлекса, защото се гримирам повече в кафяви и
нюд цветове /слагам го доста пестеливо /. Трябва ми руж за розово-лилави нюанси.
Не искам да е ярък, а възможно най-естествен.
От Бюти зон си купих преди ден много приятен руж от тази гама на ИСЛ, но не е в мен и не си спомням номера.Стои много естествено върху кожата.Ако държиш на точния номер като се прибера ще погледна и ще пиша, че сега съм в офиса. Simple Smile

# 668
За розов руж препоръчам изключително качествения 170 Rose Glasier на Шанел. Просто приказка. Heart Eyes
Не познавам човек, на който да съм го препоръчала и да не го е харесал и да не се е справил с него, дори и да не харесва и носи розово. Голяма нежност е.

# 669
  • София
Много ми е любим, но скоро го препоръчах на приятелка и каза, че го няма наличен по магазините  Rolling Eyes
Иначе е страхотен.

# 670
Мисля, че го видях в Ринг Мол онзи ден. Обадете се.
Освен това трябва да се търси в Прити Шоп там винаги почти има разни липсващи на други места продукти.

# 671
Светло розов и пасващ и за грим в лилави нюанси според мен е и Pink Tease 01 на Ести:

На снимката е малко по-лилав, отколкото е в действителност. Подходящ е обаче за светли кожи, защото иначе се губи.

# 672
  • Пловдив
   Записах си всички предложения.
Дано тук, в Пловдив ги има, за да ги видя
на живо.
   Много ви благодаря!

# 673

Пролетната на Герлен

# 674
  • София
Край (засега) с Шоколадите. Време е за праскови от Too Faced Simple Smile

Общи условия