MAC & Sephora - 33 тема

• 79 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Sofia
Момичета, вчера забравих да Ви пиша, че Holiday комплектите на MAC са заредени.  Whistling

А цената на сенките 6-ци дали можеш да ми кажеш?  bouquet

# 647
  • гр. София
Не съм им гледала цените.
Харесах само един от сетовете с червило, но имам молива, а глоса няма да ползвам та се отказах.

# 648
Шанел, Диор, Герлен не са за чувствителна кожа! Силно ароатизирани, с много силни съставки и яка химия.
Не знам аз какво да препоръчам, защото кожата ми не е такава, но марките от висшия клас според мен трябва да се избягват задължително вк. и Сисли.

# 649
Сещам се само за серия на ЕЛ, която е неароматизирана и за много чувствителна кожа

# 650
  • София
Да, такива като Сисли и Деклеор, какт ои Дарфен и Деларом, са пък с етерични масла, които алергизират и дразнят чувствителната кожа. Със Сисли нямам опит, но с останалите изброени 3 опитът ми е неприятен...
Сещам се обаче за Карита - имах по едно време хидратиращ крем и маска. Много добре ми се отразиха. За анти ейдж май прогресив се казваше серията на Карита. Но не съм ги пробвала още.

# 651
Благодаря, момичета!
Decleor ползвах миналата година, не ми дразнеше и нямам лоши отзиви, освен малко дразнещата ме миризма на масла. Иначе и аз се загледах в Карита, дори ми предложиха и аналог на SOS серума, но нямаха тестер (в БЗ), а искам да тествам задължително.
Проблем си е чувствителната кожа, особено ако искаш да ползваш анти-ейдж превенция.

# 652
  • София
За чувствителна кожа може би Клиник ... уж тях ги водят най-изчистени,но всичко си е индивидуално и трябва да се пробва.
 Имах един период на свръхчувсчтвителна кожа и дълго време не смеех да експериментирам.Бях открила че Авен и Биодерма ми понасят и тях си ползвах и до ден днешен спокойно взимам от техните продукти,но всичко е индивидуално,ако има как да пробваш на малка зона най-добре.
 С Кларинс също никога не съм имала проблем,а те са си ароматизирани.Странно е ... всичко е въпрос на кожа и трябва да се тества при възможност.

# 653
  • Sofia
Не съм им гледала цените.
Харесах само един от сетовете с червило, но имам молива, а глоса няма да ползвам та се отказах.

Благодаря!  Hug

Минах аз, 95 лв. са Simple Smile

# 654
Клиник и чувствителна кожа са две несъвместими неща.. тониците са толкова алкохолни, особено за мазна кожа, че очите ми започват да сълзят, а моите хич не са чувствителни.

# 655
  • София
На мен са ми съвсем ок Клиник, без въпросните тоници с алкохол. Но пък варианта mild е без алкохол и също ми се отразява чудесно. Аз съм установила за себе си, че парфюмите в бялата козметика не ми дразнят, явно други съставки ми алергизират.

Кожата ми е чувствителна и подходих с леко притеснение към кремовете на Шанел, Герлен, Кларанс, а ми се отразиха чудесно. Тези за чувствителна кожа на Биодерма и ЛРП и най-вече тези за суха кожа лицето ми става като на змия- бели се на люспи Mr. Green Засега само с тестери избирам, защото подхождайки логично, тези които биха ми дразнили лицето ми пасват идеално. С натураланата козметика за жалост не ми се получиха добре нещата също.

# 656
  • Пловдив
 Аз може ли да попитам за розов, ненатрапчив руж кой ще
ми препоръчате?Ако може да е на Шанел.
Имам Рефлекса, защото се гримирам повече в кафяви и
нюд цветове /слагам го доста пестеливо /. Трябва ми руж за розово-лилави нюанси.
Не искам да е ярък, а възможно най-естествен.

# 657
  • София
Аз може ли да попитам за розов, ненатрапчив руж кой ще
ми препоръчате?Ако може да е на Шанел.
Имам Рефлекса, защото се гримирам повече в кафяви и
нюд цветове /слагам го доста пестеливо /. Трябва ми руж за розово-лилави нюанси.
Не искам да е ярък, а възможно най-естествен.
В този случай използвам пролетния с розите или discretion 86, не помня дало беше перманентен или лимитка.....

# 658
  • Пловдив
nad_tab, благодаря ти !
Пролетният го изпуснах, но
другият ще го проверя.

# 659
  • Пловдив
nad_tab, благодаря ти !
Пролетният го изпуснах, но
другият ще го проверя.

Погледни и 99. Той е по-обрано розов, с лек уклон към лила. Роз петал се води.

Общи условия

Активация на акаунт