MAC & Sephora - 33 тема

• 79 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
ще се опитам да снимам днес, но ще е по-късно  Hug

# 91
  • Sredets/Burgas
Момичета, намалението днес в M.A.C. The Mall, за всички клиенти ли е?
Ще ми се и аз да се възползвам за някои неща, да не се изложа? Simple Smile

# 92
Момичета, намалението днес в M.A.C. The Mall, за всички клиенти ли е?
Ще ми се и аз да се възползвам за някои неща, да не се изложа? Simple Smile
Да разбира се. Отивай и да се похвалиш! Hug
Искам да ви насоча вниманието специално към матовите червила Джамбатиста Вали, които има само в Дъ Мол и са просто невероятни всичките и другата матова серия.

# 93
Запис.  Peace
Изчетох ви, радвам се, че идва сезона на хубавите коледни нещица...нямам търпение за някое сетче от Ести и Клиник. Искам Метеорити на Герлен, но надали точно коледните, искам повече блясък и драма.  Mr. Green
Мъжът ми ми подари Том Форд Ноар пур фем и съм безкрайно щастлива и влюбена в аромата.  Heart Eyes

Не много по темата, но да не е гол запис.  Simple Smile

# 94
Темпталиа е пуснала пост за червилото, между другото.
Скрит текст:

На моите устни стои дори една идея по-нежно, не е от най-ярките, ежедневно, да не кажа, че имам по-пигментирани балсами  Mr. Green Whistling Но опаковката носи страхотно настроение. Като червило поне по моя вкус не си заслужава толкова, но ако като мен не пропукате подобни опаковки, то  Embarassed
Сложила съм го към 8 днес и определено не е от най-издръжливите

# 95
  • София
Като гледам снимките, аз ще пропусна червилото, което е добре.  Simple Smile

# 96
  • София
Аз вече съм прегледала и Темпталия и де що другаде има снимка или ревю на червилото  Peace Искам да видя снимка от наш човек, без всички осветления и обработки. Предполагам това важи и за останалите интересуващи се от червилото.

# 97
Като гледам времето днес, хич без осветление ще е моята снимка  Joy

Ел, според мен няма да ти хареса, но може само така да си мисля

# 98
  • София
Много му се чудя  Confused Нямам никое от серията, а и тази опаковка  Heart Eyes

# 99
Аз също - въобще не харесвам серията, нямам нищо от нея. Това и за мен е първото и то заради пустата опаковка  #Cussing out Защо ги правят толкова хубави  Mr. Green Heart Eyes

# 100
Аз вече съм прегледала и Темпталия и де що другаде има снимка или ревю на червилото  Peace Искам да видя снимка от наш човек, без всички осветления и обработки. Предполагам това важи и за останалите интересуващи се от червилото.
Точно така. Темпи е червенокожа за мен и на нейната уста, лице и тен всичко изглежда по различен начин. Peace
Аз също харесвам много опаковката на червилото, както и страшно много тази серия на Герлен, но ми се струва доста бледо.
Червилата от тази серия са силно хидратиращи и много луксозни. Правят устните розички. Heart Eyes

# 101
Оф по тел.ми отказаха поръчка на Мак.Някой ако случайно ходи дали може да ми вземе нещо?

# 102
  • Бургас
Суперски са червилата на Герлен,аз съм влюбена във всички серии Laughing и в гланцовете им,които при мен не се разтичат Peace,а бях чела обратното.Имам няколко гланца и съм доволна от всички тях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
  • гр. София
Надето, защо са ти отказали?  newsm78

# 104
  • Варна
Оф по тел.ми отказаха поръчка на Мак.Някой ако случайно ходи дали може да ми вземе нещо?

На мен никога не са ми отказвали.При теб защо така?

Общи условия

Активация на акаунт