MAC & Sephora - 33 тема

• 79 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
То за Черния петък няма, ти за още питаш Simple Smile

# 556
 Момичета,знаете ли къде в София има налично червилото Guerlain Rouge G de Guerlain Lipstick Merveilleux Rose.
 Днес исках да си го взема,но в Бургас е свършило.Сега го искам още повече,въпреки цената. Mr. Green

# 557
Звънни в Сефора в Дъ мол, на другите неща имаше табелки Sold out, на червилото не видях.

# 558
Може ли да ми препоръчате някой хубав околочен крем на Ести за 25 години ,нямам особени проблеми ,искам да взема превантивни мерки. Smile bouquet

# 559
  • София
Може ли да ми препоръчате някой хубав околочен крем на Ести за 25 години ,нямам особени проблеми ,искам да взема превантивни мерки. Smile bouquet

Пробвай нещо от тази серия
Много леко и хубаво кремче и ухае много свежо. Искай си мостра  Peace

# 560
  • София

Пробвай нещо от тази серия
Много леко и хубаво кремче и ухае много свежо. Искай си мостра  Peace

Този крем определено не е околоочен. Peace
Мисля,че Ести нямат околоочен крем в раздела първа грижа, но аз съм ползвала ето този http://www.esteelauder.com/product/685/24480/Product-Catalog/Ski … ti-Aging-Eye-Balm  и не видях никакъв ефект по отношение на първите бръчици, единствено озаряване и хидратация, така че ако имаш възможност вземи си мостри и го пробвай.Другото,което бих ти предложила ако държиш много да е от бутиците на Ести, да пробваш околоочния на Клиник http://www.clinique.com/product/1683/4769/Skin-Care/Eye-Lip-Care/All-About-Eyes.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 12:04 от veka

# 561
  • София
Намаленията за Черния петък в The Mall:
* Douglas -15% на всичко;
* MAC -20% частично намаление;
* Pretty Shop - 20% на всичко;
* Sephora -15% на марка Sephora и - 30% на втори продукт.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 15:55 от Elle-même

# 562
  • София
Прити шоп продават ли Том Форд?

# 563
  • София
Мисля, че не  Thinking

# 564
  • София

Благодаря  bouquet, Сефора ме разочароваха доста!

# 565
  • Пловдив
Аз питах в Pretty shop в Пловдив, дали ще имат намаление и ми казаха, че те никога не участват  Simple Smile
Все ние в провинцията сме ощетени  tantrum tantrum

# 566
  • Sofia
Е поне Pretty shop са направили добро намаление. Изненадана съм от Сефора. Обикновено те правят най-хубавите намаления  Thinking Надявам се и Нотос да обявят такъв процент  Blush
Нали в Pretty shop имаше Шанел?

# 567
  • Пловдив
Има Шанел, да

# 568
# 569
  • Berlin
Те тези петъци са молски кампании, така че по др. молове и градове е очаквано да няма намаления.

Общи условия

Активация на акаунт