MAC & Sephora - 33 тема

• 79 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Цвета /3/, който харесах е страхотно транспарантен и прави уникален обем. Как са като трайност?
Пудрата, която е останала е 1 Matte и е намалена на 99лв, а в петък ще има още 15% и затова се изкуших  

# 541
  • София
Цвета /3/, който харесах е страхотно транспарантен и прави уникален обем. Как са като трайност?
Пудрата, която е останала е 1 Matte и е намалена на 99лв, а в петък ще има още 15% и затова се изкуших  

Трайността им е отлична! Peace

# 542
  • Sofia
Тази година голямо разочарование от Sephora за ЧП:
Sephora: -30% на втори закупен продукт

Така се надявах на миналогодишната промоция  Tired

# 543
  • Пловдив
Ще дават 30% на продукта с по-ниската стойност или как ще бъде организирано, има ли информация?

# 544
Със сигурност а продукта с по-ниска стойност. Peace Аз съм доволна,нямам нужда от нищо в момета и няма да се изкушавам.

# 545
  • Sofia
Само това са дали като информация: http://paradise-center.com/bg/sale_campaign/black-friday-2015_i908

Най-вероятно ще е -30% на по-евтиния продукт.
Миналата година между Коледа и НГ имаше - 20% на втори закупен продукт, отстъпката беше за по-евтиния продукт.

# 546
  • Berlin
Това е за Сефора в Парадайз, да видим за Дъ мол как ще е. Laughing
А в Дъглас и БЗ ще е -15% на ненамалени, -20% на всичко в ЕЛ.

# 547
Привет и от мен ! От доста време ви следя кореспонденцията и ме запалихте за червилата на Том Форд . От Америка ще ми го донесат , но проблема е ,че не мога да си избера цвят .Имам нужда от помощ Sad Аз съм по -тъмничка , бихте ли ме посъветвали кой цвят да си поръчам моля Ви

# 548
обожавам да пазарувам в Sephora, но ако и в The Mall е това с 30те % на втория продукт, сякаш ще предпочета БЗ с 15те %, да не правя сметки за това и онова Thinking-въздържах се от всякакви покупки до момента, за да ги чакам тях, да видим дали няма да се разочаровам Sick

# 549
  • София
Миналата година БЗ и Дъглас не пуснаха ли -30% на ЕЛ,Клиник и Кларанс? Помня че се бях позаредила ...

# 550
Мисля,че 30% бяха за 8 март newsm78

# 551
За 8ми март беше. Peace
Може ли да ми препоръчате някой хубав околочен крем на Ести за 25 години ,нямам особени проблеми ,искам да взема превантивни мерки. Simple Smile

# 552
  • София
За 8ми март беше. Peace
Може ли да ми препоръчате някой хубав околочен крем на Ести за 25 години ,нямам особени проблеми ,искам да взема превантивни мерки. Simple Smile

Ооо,възможно е и март месец да е било Simple Smile
Day wear бих ти препоръчала!

# 553
  • в 1001-та нощ
Черният петък с тези намаления е някакъв сивкаво-никакъв ....

# 554
  • София
А дали тази година ще има пак талони за намаления в списания, Космополитън например? Миналата година май беше през декември, защото тази година за 2ри път имаше такива талони през юли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт