MAC & Sephora - 33 тема

• 79 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Американския сайт на марката, cult beauty, beautybay.

# 526
  • София
А какви са ви впечатленията от глосовете на Estee Lauder?

Аз имам 5-6 и мога да споделя,че не са особено трайни,не са много лепкави,не се събират много.За мен най-добрите глосове са Сисли и по-добри от тях не съм открила.Шанел и Герлен при мен са нетрайни, като Шанел дори ми се събира по устните и въобще не ми допада.Между другото лятото от намаленията си взех едно глосче от Сефора http://answers.sephora.com/answers/8723/product/P295232/questions.htm , което много ми харесва и ефекта при него е не само като грим,но и след това устните са хидратирани и меки.Тогава ми казаха,че ги спират, но дали е така нямам представа - не съм проверявала.

# 527
  • Бургас
Аз също имам много глосове и на Ести и на Шанел,доволна съм,какво да очакваме това все пак е гланц, не червило-при мен не се разтичат нито на Герлен нито на Шанел PeaceГоляма фенка съм на червилата на Ести-уникална наситеност и блясък,а аромата е божествен. Heart Eyes

# 528
  • София
А отзиви за новите Envi глосове на ЕЛ имате ли? Аз взех два, но още не съм ги пробвала  Blush

# 529
Малко връхлитам( принципно изчитам всичките Ви писания, без да коментирам, тъй като не смятам, че съм толкоз на"ти" с темите тук Tired)-четох в отделенат за това тема, но мисля, че тук сте най- адекватни Whistlingта- околоочен крем 30+ newsm78 newsm78-минах през Decleor, Skincode,Weleda,Eucerin,Avene,Biotherm,Clarins ии нищо Cry-идеи-сега нещо за зимата хидратиращо newsm78 bouquet

# 530
  • в 1001-та нощ
С какъв бюджет?

Богати околоочни имат Шисейдо, Филорга - Time Filler Eyes, Шанел - Sublimage - той е скъпичък Simple Smile

Разбира се  - тествай първо Simple Smile

# 531
Filorga по някаква причина не искам-чудех се на Chanel Le Lift-a newsm78 или някой на Shiseido явно-въпросът е, кои е ефективен #Crazy

# 532
  • в 1001-та нощ
Le Lift околоочният не е богат, по-скоро е, като стария на Филорга - Optom eyes, ако си ползвала него и го познаваш Simple Smile

Виж Сюблимаж на Шанел или на Шисейдо Simple Smile

# 533
Сюблимажа на Шанел е за мен и моя контур страхотен крем. Позвам го от години. Аз нямам обаче никакви проблеми в околоочната зона. Познавам хора, които не са доволни, а крема е доста скъп. Задължителна проба трябва.

# 534
на Shiseido продуктите ме притесняват, тъй като голяма част от тях при мен са с "кир" ефект- мъжа ми пък много ги харесва newsm78

# 535
  • в 1001-та нощ
При мен всички на Шисейдо са с кир ефект или по-точно стоят, като намазана блажна боя и не попиват Sad , с изключение на един околоочен, който беше богат и попиваше и го ползвах с наслада. С никой друг техен продукт не се разбирам ....

Кит ефектът зависи и от почистващото, което ползваш преди крема  Blush

# 536
  • София
Много съм доволна от този околоочен на Шисейду http://www.feelunique.com/p/Shiseido-Ultimune-Power-Infusing-Eye-Concentrate-15ml
също и от серума http://www.feelunique.com/p/Shiseido-Ultimune-Power-Infusing-Concentrate-30ml попива ми отлично.
Ползвам и кремчето Ибуки, също ми попива много добре http://www.feelunique.com/p/Shiseido-IBUKI-Multi-Solution-Gel-30ml
Никакъв кир ефект не ми се получава.

# 537
почистващите ги редувам-Clarins,Chanel,Dior-може и това да е, но проблема го нямам с другите кремове, които ползвам на Clarins и Sisley newsm78
Омръзна ми с тези околочни Sick

# 538
Момичета, пак аз с въпрос, но с нещата, които ме интересуват, нямам абсолютно никакъв опит. Става въпрос за прахообразната пудра на Сисли и глос на Сисли с частички. Някой има ли на блюдения?

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 20:23 от Tifany1

# 539
  • София
Момичета, пак аз с въпрос, но с нещата, които ме интересуват, нямам абсолютно никакъв опит. Става въпрос за прахообразната пудра на Сисли и глос на Сисли с частички. Някой има ли на блюдения?

Глосовете на Сисли за мен са най-добрите!Тази последната версия със сребърната капачка има по-едри блестящи частички и понякога това дразни,ако не си свикнал, зависи какво търсиш.Аз повече харесвах предишната им версия на тези с частичките, на тях капачките им бяха златни,но ги спряха и замениха с тези.Може би е най-добре първо да пробваш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт