MAC & Sephora - 33 тема

• 79 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за бързия отговор  Hug Hug

# 631
  • гр. София
По спомен Мери Лу в Дебенамс е под 40 лева.

# 632
Здравейте, момичета! Знам, че темата е за MAC и Sephora, но виждам, че понякога засягате и Douglas в нея. В зимния каталог попаднах на Lady 1 Million 80 ml с подарък дамска чанта. Дали някой е виждал чантата и дали си заслужава... или е някоя простовата еднодневка.
Надявам се да не се приеме за спам. Peace

# 633
  • София
38,50лв. беше Мери Лу когато си го взех. Дебенамс имат много добри цени за марката  Heart Eyes

# 634
  • София
Хм, сега като си чета поста и аз не мога да си се разбера...
Имаше една компактна пудра финиш за цялото лице (Софт енд джентъл нечъръл) и от същата серия имаше прахообразна, която ми казаха консултантките, че била прахообразен ФДТ... За тези двете неща питам. Колко са трайни, как се ползват, цапат ли яките на дрехите?

# 635
  • София
Soft&gentle е цвят. Предполагам че са ти показали Mineralize Skinfinish Natural пудрите. Трайни са и цапат, колкото всяка друга пудра. Прахообразна пудра/фдт на Мас не съм ползвала.

# 636
  • София
Т.е. цапат? Защото ФДТ на Ести Дабъл уеър не цапа... И е бетон,т.е. траен докато не се измие.

# 637
  • София
Здравейте момичета,   Hug
Влизам в хубавата тема за да ви следя и да понауча някои неща и ще гледам да не питам много глупави неща  Mr. Green
По въпроса ви за запис не съм сигурна как да отговоря. Разгледах Коледната колекция на Герлен  и ми хареса палитра та със сенки и руж - цветовете са много топли и харесвам такива нюанси на кафявото.

В момента на съм чела първа страница и темата, ще се върна назад по-късно.
Хубав ден  bouquet

# 638
Добре дошла Магнолия! Heart Eyes Hug bouquet
Коледната палитра на Герлен не дойде в България и видяхме наживо само тестерите.

Това за което ти говорех в другата тема и те поканих тук за да обсъдим подробно Мас е грим на стойност:

Цитат
Меню за професионален грим

Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Безупречно и страхотно. Вски ден и при специален повод. От основата до устните и миглите. Влючва Face Chart, така че да можете да го направите  и сами вкъщи.

Makeup Lesson
(90 мин. 150 лв. под формата на закупени продукти)
Стъпка по стъпка, черта по черта на лицето. Пълен урок по грим, в който научавате перфектно да владеете лицето си.

Поставяне на изкуствени мигли
(15 мин., безплатно при закупуване на изкуствени мигли)

Освен това бих те посъветвала да не правиш грим изцяло в зелено или моно грим. Мисля, че ако разнообразиш малко някъде в ъглите на окото с някой друг цвят ще се получи по-добре. Та по този повод не смятам, че трябва да си купиш палитра изцяло в зелени нюанси особено много 7 на брой примерно. Два и два други цвята са ти напълно достатъчни за три различни грима. Затова и ти предлагам палитрите на Шанел. Тази на Герлен която ти предложи Аглая също е чудесна.
Ателие са с добро качество. Peace

# 639
  • гр. София
Момичета, вчера забравих да Ви пиша, че Holiday комплектите на MAC са заредени.  Whistling

# 640
Имаш ли спомен цената на комплекта с червила?

# 641
Момичета, търся мнения за SOS серума на Герлен /който всъщност вече не се внася в България/. Кожата ми е супер чувствителна и имам розацея. Общо взето се изривам от почти всичко, последно не ми понесе BB крема на Герлен.  В момента ползвам кремове от т.нар. дермо-козметика от аптеката, но ми се иска да пробвам и нещо различно.
Има ли серии за чувствителна кожа на Шанел/Диор и подобни?

# 642
  • София
Caipirinha почти всички продукти на Герлен, които аз съм тествала, са ароматизирани, което за чувствителна кожа не е ОК, по моите критерии, също съм с чувствителна кожа, която не понася парфюм върху себе си. /тествала съм се с доволно количество продукти и последиците от тях, докато просто спрях да ползвам ароматизирани и парфюмирани козметики/ Има миризми които са по слабо алергизиращи и такива които силно дразнят, зависи от много неща. Ако имаш възможност да тестваш и да решиш е едно, но насляпо ... е доста рисково.

# 643
  • София
Аз също съм с чувствителна кожа. В Сефора съм пробвала всичко... Герлен не е за чувствителна кожа категорично! И изобщо в Сефора за чувствителна кожа няма подходящи неща. Добри са Стри вектин и ЛА прери, но не и за чвствителна кожа. Ла прери по-скоро не са и за чувствителен портфейл. Може би да пробваш Шисейдо, ако държиш на нещо от Сефора. Серията Био пърформънс не е лоша. В аптеката пък това, че нещо се продава в аптека, не гарантира да е подходящо за чувствителна кожа. НА мен за момента ми действат добре Филорга и Ахава. От по-ниския ценови клас - ЛА рош. Само че Ла рош само хидратират, за анти ейдж са слаби. Виши, Биодерма, Авен, СВР и т.н. ми раздразват кожата...

# 644
  • Sofia
Имаш ли спомен цената на комплекта с червила?

Палитрите с червилата са по 55 лв  Peace

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 17:04 от ma6ka_

Общи условия

Активация на акаунт